Sarevok Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Neslo by do podfora Obchod zalozit Topic Mercenaries/ Zoldaci?. Na shaneni tanku na expeni a jinych podobnych veci?6913[/snapback] hmm, potencialni zákazník^^ kontaktuj gildu Mercenaries (musím se trochu starat o propagaci^^) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neural Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Dneska sem se snazil smazat postavu a ono to nejak neslo. Mail sem psal spravne.nevite nekdo co stim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Dneska sem se snazil smazat postavu a ono to nejak neslo. Mail sem psal spravne.nevite nekdo co stim?6988[/snapback]Pokud jsi to dÄlal stylem, že jsi ve hře dal char. select a pak se pokouÄel mazat, tak to zkus tak, že úplně vypneÄ RO a smaž ho hned po opÄtovném nalogování (neloguj se do hry) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neural Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 dik za radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkadlec Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 hmm, potencialni zákazník^^ kontaktuj gildu Mercenaries (musím se trochu starat o propagaci^^)6925[/snapback] Co takhle konkurence? Sorry za OT, if so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiri Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Mám dvÄ otázky První se týká bardovského skillu Song of Lutie : daný skill neléÄí hrajícího... je to íşmysl nebo chybka? (z popisu skillu se mi nezdá, že by nemÄl léčit sebe, ale je to můj první bard tak mÄ prosím moc nebijte) Druhá otázka se týká kvestu na dancerku : musí být opravdu ve finální Äásti přestupu kde Äeká zákeřný a podlý (nemluvÄ o jeho agresivitÄ) mob zabit skillem arrow shower? Jelikož na 2nd class se dá přejít ze 40 jobu tak pokud člověk maxne DS(10), owl(10), vulture (10), improve (9) tak to na přestup bohatÄ staÄí... nevím, ale arrow shower dancka moc nevyužije takže mi vyžadování tohoto skillu přijde nečikovné. JináÄ vÄem příznivcům DDR přestup na dancku vřele doporuÄuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simply Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Nebylo by mozne presunout vyhledavaci box v Co sekci moby/itemy nahoru? Sjizdet furt dolu kdyz clovek potrebuje neco nejit neni zrovna idealni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daisuke Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Spiri --- > Increases the maximum HP of all party members who are within 9*9 cells around the caster. Within this range, all characters can restore their HP continuously. This skill restores HP immediately when casted, continues to restore HP every 6 seconds, this skill restores total 31 times for a skill duration. The increment of MHP and HP restoration are affected by VIT and Music Lessons skill level of the caster.- Opravdu ÄpatnÄ z toho vyplývá, že to nedobíjí toho kdo hraje.. nevím jak je to na rebornu, ale na czechru to healilo vÄechny dokola, aÂť byli v partÄ nebo ne, ale to už je druhá vÄc.. KaždopádnÄ, chybka to asi nebude. StejnÄ jako se Dancerka nedobíjí tou písní na SP.. nechtÄjte po mÄ název, nemám na to pamÄÂť... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 11, 2005 Author Report Share Posted September 11, 2005 Druhá otázka se týká kvestu na dancerku : musí být opravdu ve finální části přestupu kde čeká zákeřný a podlý (nemluvě o jeho agresivitě) mob zabit skillem arrow shower? Jelikož na 2nd class se dá přejít ze 40 jobu tak pokud člověk maxne DS(10), owl(10), vulture (10), improve (9) tak to na přestup bohatě stačí... nevím, ale arrow shower dancka moc nevyužije takže mi vyžadování tohoto skillu přijde nešikovné. Jináč všem příznivcům DDR přestup na dancku vřele doporučuji 7050[/snapback] Quest je podle iRO. Arrow Shower neni nas vymysl. Nebylo by mozne presunout vyhledavaci box v Co sekci moby/itemy nahoru? Sjizdet furt dolu kdyz clovek potrebuje neco nejit neni zrovna idealni...7058[/snapback] To neni problem. Hned to upravim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ippang Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 První se týká bardovského skillu Song of Lutie : daný skill neléÄí hrajícího... je to íşmysl nebo chybka?Druhá otázka se týká kvestu na dancerku : musí být opravdu ve finální Äásti přestupu kde Äeká zákeřný a podlý (nemluvÄ o jeho agresivitÄ) mob zabit skillem arrow shower?7050[/snapback]1) Pokiaž viem, žiadna z pesničiek (sóla ani duety) s výnimkou CP (Loki's weil) nepí´sobí na toho/tých, kto ju hrajíş či tancujíş. CP nepí´sobí na toho, kto ho naozaj vyvolal, na jeho partnera áno.2) Myslím, že som niekde Äítal, že ten mob (na iRO) staÄí len zabiÂť. Neviem Ti teraz bohužiaž napísaÂť, kde... navyÄe na eAthene to mí´že byÂť inak. Ale ja osobne by som Ti odporíşÄal aj tak ísÂť z job levelu 42 a daÂť si IC na 10 a bod do Showeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pete_Lee Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 mozna ze se to tu uz rikalo nevim,ale zajimalo by me jak je to s obarvovanim crusadera a dalsioch postav,nejde bila a jeste k tomu jsem si udelal cernou a zjistil jsem ze se neobarvi plast,takze s tou cernou jeste pocka(ze se to pry resi nevim)dikec Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 12, 2005 Author Report Share Posted September 12, 2005 Napis nejlip primo Loonymu Pracuje na tom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyrian Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Zda sa mi to, alebo chce znacna cast hracov rebornu behat v "cool" ciernej, ktora je uz tak osuchana, az to pekne nie je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniak Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 sice trochu off topic ale rad bych se zeptal co je s fejkem ? nejak ho nevidimv tabulce hracu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 sice trochu off topic ale rad bych se zeptal co je s fejkem ? nejak ho nevidimv tabulce hracu ? 7163[/snapback] mas 2 moznosti. Budto prestoupil.... nebo to smazal... vyber si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniak Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 ueee to me nenapadlo (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eowka Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 xem sa spytat aku su redukcie u wizien? este stale tych +20? a co tak trosku pristrihnut kridelka posranym bardom? a kecy ze je proti tomu karta si nechajte, na sg su tiez karty... protoze 2bardi udrzia warp, ste and tym dakto rozmyslal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baldicek Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Mam navrh:- zrusit pocas GW Butterfly wingy v hradoch a na GW mape a pokial mozno aj moznost relogu- pokial sa mohlo zrusit memo na GW mape cim sa znevyhodnily utociace guildy, nevidim dovod preco by mal fungovat wing a zvyhodnovat tak obrancov. Ono pomahat Ali a nasledne pomocou wingu do troch sekund zakempit aspon kafru vlastneho hradu je sux (wing>save Pronta, vlajka>Guild kafra). V davnych casoch sa hrac musel aspon relognut aby sa ocitol v meste, tym sa ten cas natiahol aspon na cca 10sec. Co je stale dost zlee.Bolo by spravne keby sa obranca musel pekne po vlastnych presunut do vlastneho hradu. (pokial ma s tym problem, moze poprosit utocnika nech mu pomoze dostat sa do mesta, ten mu s radostou pomoze) Takze pokial mozno nastavit: nomemo, nowing, norelogmemo, wing je dufam jasnerelog sa da napr. riesit ako ked bojujete s monstrom a nemozete 10sec z boja zdrhnut. Jedine alt+f4 cakam na vas nazor, konstruktivnu kritiku pokial mozno, dotazy ze som meha lama atd si nechajte pre seba, dix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shademaster Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 norelog je kravina, ale jinak souhlasim se zrusenim butterfly wingu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baldicek Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 OK bez norelogu sa cas predlzi aspon na 5sec , ale aj to je nieco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 12, 2005 Author Report Share Posted September 12, 2005 Butterfly wing ma v hradech normalne fungovat. A podle me jeho zakazani nicemu nepomuze. Navic relog ani 5 sekund netrva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Butterfly wing ma v hradech normalne fungovat. A podle me jeho zakazani nicemu nepomuze. Navic relog ani 5 sekund netrva.7217[/snapback]Ono mu spíÄ nejde o dobu trvání relogu, ale o reboostování Link to comment Share on other sites More sharing options...
PET Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Chtel bych se zeptat Neni to tak nejak krapet proti RP nebo tak necemu, kdyz hlidam empo dobehne ke me SIN hodi mi FROST DRAJVA ( napoprve zamrznu ) a de si v klidu sekat empo?? Sotva rozmrznu uz na me kasti dalsi ( hraji za prista ) a to sem nestih ani hodit Lex divine a uz sem byl zase kostka ledu A sami uznejte jak dlouho trva sinovy nez rozbyje empo Jakoze ty svytky sou potrebne vzhledem k narocnosti Wizna questu, ale tohle mi prislo docela dost bakany Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZycaR Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 bude : Elder Creek ???!?este k foru jeden napad pri "hladani" nech sa zobrazi aj cislo prispevku alebo aspon strana, pretoze som sa snazil nieco pohladatv tomto topicu a aj tak som musel prelistovat celych 50+ stran (a nic som aj tak nenasiel ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 bude : Elder Creek ???!?7226[/snapback]Nebude, jak už bylo nÄkolikrát řeÄeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.