Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Dneska sem se snazil smazat postavu a ono to nejak neslo. Mail sem psal spravne.

nevite nekdo co stim?

6988[/snapback]

Pokud jsi to dÄlal stylem, že jsi ve hře dal char. select a pak se pokouÄel mazat, tak to zkus tak, že úplně vypneÄ RO a smaž ho hned po opÄtovném nalogování­ (neloguj se do hry)

Mám dvÄ otázky

První­ se týká bardovského skillu Song of Lutie : daný skill neléÄí­ hrají­cí­ho... je to íşmysl nebo chybka? (z popisu skillu se mi nezdá, že by nemÄl léčit sebe, ale je to můj první­ bard tak mÄ prosí­m moc nebijte)

Druhá otázka se týká kvestu na dancerku : musí­ být opravdu ve finální­ Äásti přestupu kde Äeká zákeřný a podlý (nemluvÄ o jeho agresivitÄ) mob zabit skillem arrow shower? Jelikož na 2nd class se dá přejí­t ze 40 jobu tak pokud člověk maxne DS(10), owl(10), vulture (10), improve (9) tak to na přestup bohatÄ staÄí­... neví­m, ale arrow shower dancka moc nevyužije takže mi vyžadování­ tohoto skillu přijde nečikovné.

JináÄ vÄem pří­znivcům DDR přestup na dancku vřele doporuÄuji :)

Spiri --- > Increases the maximum HP of all party members who are within 9*9 cells around the caster. Within this range, all characters can restore their HP continuously. This skill restores HP immediately when casted, continues to restore HP every 6 seconds, this skill restores total 31 times for a skill duration. The increment of MHP and HP restoration are affected by VIT and Music Lessons skill level of the caster.

- Opravdu ÄpatnÄ z toho vyplývá, že to nedobí­jí­ toho kdo hraje.. neví­m jak je to na rebornu, ale na czechru to healilo vÄechny dokola, aÂť byli v partÄ nebo ne, ale to už je druhá vÄc.. KaždopádnÄ, chybka to asi nebude.

StejnÄ jako se Dancerka nedobí­jí­ tou pí­sní­ na SP.. nechtÄjte po mÄ název, nemám na to pamÄÂť...

Druhá otázka se týká kvestu na dancerku : musí­ být opravdu ve finální­ části přestupu kde čeká zákeřný a podlý (nemluvě o jeho agresivitě) mob zabit skillem arrow shower? Jelikož na 2nd class se dá přejí­t ze 40 jobu tak pokud člověk maxne DS(10), owl(10), vulture (10), improve (9) tak to na přestup bohatě stačí­... neví­m, ale arrow shower dancka moc nevyužije takže mi vyžadování­ tohoto skillu přijde nešikovné.

Jináč všem pří­znivcům DDR přestup na dancku vřele doporučuji  :)

7050[/snapback]

Quest je podle iRO. Arrow Shower neni nas vymysl.

Nebylo by mozne presunout vyhledavaci box v Co sekci moby/itemy nahoru? Sjizdet furt dolu kdyz clovek potrebuje neco nejit neni zrovna idealni...

7058[/snapback]

To neni problem. Hned to upravim.

První­ se týká bardovského skillu Song of Lutie : daný skill neléÄí­ hrají­cí­ho... je to íşmysl nebo chybka?

Druhá otázka se týká kvestu na dancerku : musí­ být opravdu ve finální­ Äásti přestupu kde Äeká zákeřný a podlý (nemluvÄ o jeho agresivitÄ) mob zabit skillem arrow shower?

7050[/snapback]

1) Pokiaž viem, žiadna z pesničiek (sóla ani duety) s výnimkou CP (Loki's weil) nepí´sobí­ na toho/tých, kto ju hrajíş či tancujíş. CP nepí´sobí­ na toho, kto ho naozaj vyvolal, na jeho partnera áno.

2) Myslí­m, že som niekde Äí­tal, že ten mob (na iRO) staÄí­ len zabiÂť. Neviem Ti teraz bohužiaž napí­saÂť, kde... navyÄe na eAthene to mí´že byÂť inak. Ale ja osobne by som Ti odporíşÄal aj tak í­sÂť z job levelu 42 a daÂť si IC na 10 a bod do Showeru.

Guest Pete_Lee

mozna ze se to tu uz rikalo nevim,ale zajimalo by me jak je to s obarvovanim crusadera a dalsioch postav,nejde bila a jeste k tomu jsem si udelal cernou a zjistil jsem ze se neobarvi plast,takze s tou cernou jeste pocka(ze se to pry resi nevim)

dikec

Mam navrh:

- zrusit pocas GW Butterfly wingy v hradoch a na GW mape a pokial mozno aj moznost relogu

- pokial sa mohlo zrusit memo na GW mape cim sa znevyhodnily utociace guildy, nevidim dovod preco by mal fungovat wing a zvyhodnovat tak obrancov. Ono pomahat Ali a nasledne pomocou wingu do troch sekund zakempit aspon kafru vlastneho hradu je sux (wing>save Pronta, vlajka>Guild kafra). V davnych casoch sa hrac musel aspon relognut aby sa ocitol v meste, tym sa ten cas natiahol aspon na cca 10sec. Co je stale dost zlee.

Bolo by spravne keby sa obranca musel pekne po vlastnych presunut do vlastneho hradu. (pokial ma s tym problem, moze poprosit utocnika nech mu pomoze dostat sa do mesta, ten mu s radostou pomoze)

Takze pokial mozno nastavit: nomemo, nowing, norelog

memo, wing je dufam jasne

relog sa da napr. riesit ako ked bojujete s monstrom a nemozete 10sec z boja zdrhnut. Jedine alt+f4

cakam na vas nazor, konstruktivnu kritiku pokial mozno, dotazy ze som meha lama atd si nechajte pre seba, dix

Chtel bych se zeptat :D

Neni to tak nejak krapet proti RP nebo tak necemu, kdyz hlidam empo dobehne ke me SIN hodi mi FROST DRAJVA ( napoprve zamrznu ) a de si v klidu sekat empo??

Sotva rozmrznu uz na me kasti dalsi ( hraji za prista ) a to sem nestih ani hodit Lex divine a uz sem byl zase kostka ledu :)

A sami uznejte jak dlouho trva sinovy nez rozbyje empo :)

Jakoze ty svytky sou potrebne vzhledem k narocnosti Wizna questu, ale tohle mi prislo docela dost bakany :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...