Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

no malo kto to zneuziva takze zatial to nieje nic strasne ale ak by kazdy behal na gw so scrollmi tak je to blbost...ak uz musia byt v hre tak potom nech padaju z potvor s dropom podobnym(alebo nizsim :)) ako ten agi up item

a ak sa predavaju koli questu na wizza, tak spravit opatrenie aby ich mohol kupit len mage

Toto neni reseni...

7742[/snapback]

nj pravda.. uz mi to nemysli :)

a ak sa predavaju koli questu na wizza, tak spravit opatrenie aby ich mohol kupit len mage

7741[/snapback]

Toto neni reseni...

Svitky bych nechal, zatim k nejakymu hroznymu spamu nedochazi.

Ked sa ma niekto pytal, ci sa tie zvitky daju pouzivat na GW, povedal som ze neviem, ale ze zrejme nie, ved by to bola uplne blbost :) ... no a potom som zistil ze sa vazne daju. Je to kravina, to uz dajte scroll IC, a Bash ... teraz by (teoreticky, ale je to mozne ked sa pozriem na fanatika ako je Glimmerman na czro) mohol byt char ktory by hral napriklad knighta kvoli vyhodnemu HP koeficientu, equipu ktory moze niest a pecopeco a pritom by mal int a dex staty a caroval len scrolly ... a bol by to totalne uber GW build :)

Nie je pripustne aby na GW mali classy pristup k skillom inych classov, jedine rogue to dokaze len obmedzene a za istych podmienok, a stoji ho to skill body. To ze sa to da len tak narusa uz beztak vratku stabilitu hry. Moje riesenie > Znemoznit pouzivanie zvitkov v hradoch.

No neviem ako su tie scrolly pouzitelne na GW, (neviem ake moznosti maju jednotlive charaktery) ja som to skusal v PvP s 8x sinom a vysledok bol doost katastrofalny. S malo dex carujem cokolvek tak pomaly ze je to na GW nepouzitelne, S maaalo Int to da dmg akurat tak na posteklenie supera. Nehovoriac o tom ze s kuzlom vcetne frost divera netrafim nic, snad len low lvl wiza. Pre mna je pouzitelny mozno tak FW ak ma niekto nahana, Soul strike som neskusal.

Priest - dost Int / nulova dex

Hunt - dost Dex / nizka Int

Wizz - Scrolly? phe

Knight/Cruss - neviem neviem

No neviem ako su tie scrolly pouzitelne na GW, (neviem ake moznosti maju jednotlive charaktery) ja som to skusal v PvP s 8x sinom a vysledok bol doost katastrofalny. S malo dex carujem cokolvek tak pomaly ze je to na GW nepouzitelne, S maaalo Int to da dmg akurat tak na posteklenie supera. Nehovoriac o tom ze s kuzlom vcetne frost divera netrafim nic, snad len low lvl wiza. Pre mna je pouzitelny mozno tak FW ak ma niekto nahana, Soul strike som neskusal.

Priest - dost Int / nulova dex

Hunt - dost Dex / nizka Int

Wizz - Scrolly? phe

Knight/Cruss - neviem neviem

7759[/snapback]

GC cruss = 99 int, 70-80 dex

ME priest = 90-99 int, 90-99 dex

+ specialne buildy ktore by sa na to mohli specializovat :)

vies, baldy, keby Gravity chcela aby sin mohol carovat FW a FD, tak by im tie skilly dala :)

Dotazecek,.. neslo by aspon za ten loot co je v novych lokacich napriklad metaling (kovovy poring :) ) dat nejakou vyssi cenu nez jen 10z, davaji pekny slupky :P a loot na nic:) a jeste z nich pada poring card ktera je dobra jen na kapra quest i kdyz to se mi mozna bude hodit tak do roka jich snad 30 budu mit :)

GC cruss = 99 int, 70-80 dex

ME priest = 90-99 int, 90-99 dex

+ specialne buildy ktore by sa na to mohli specializovat :)

vies, baldy, keby Gravity chcela aby sin mohol carovat FW a FD, tak by im tie skilly dala :P

7760[/snapback]

hunter with trapper could also use scrolls....

the problem here isnt in "usability" its in "availability".

scrolls arent supposed to be sold, they are drops from monsters :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...