ReloadAO Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 A beres, ze ma dmg asi jako polovina asury, stejnej cast time, ale na rozdil od asury se da spamovat? Je to prehnane silne, aby creator s mirnym supportem behem par sekund sejmul kazde druhe MVP 7925[/snapback]ohladne balancovania hry by som to nechal zatial na gravity...casom to trosku pozmeniaale tiez treba zobrat do uvahy ze asura nedava dmg zavisiaci od vit nepriatela....a sin s orc hero a vit 1 ho zlozi jedna radost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 ohladne balancovania hry by som to nechal zatial na gravity...casom to trosku pozmeniaale tiez treba zobrat do uvahy ze asura nedava dmg zavisiaci od vit nepriatela....a sin s orc hero a vit 1 ho zlozi jedna radost 7927[/snapback]Jestli chces nechat balancovani na Gravity, tak musis do ekonomicky balancovanych skillu zapocitat i RATE, minimalne... ani to nestaci. Takze by to vsechno melo byt 2x drazsi... Nekdo zas bude rikat ze by mely byt drazsi WP, co z je taky svym zpusobem pravda - proste mel byt rate na drop 1, ja to rikal pred [ /omg ]em. Edit: Nikdo tu neni tak hloupej aby si to neuvedomoval, takze bych rek ze umyslne mlzite... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 no to je taky fakt, ale sou 2 moznosti proc to je napsany tak jak to napsany je:1. (vit*141)/100 a mozna v tom bude nejaka skryta logika2. nebo to Sitius proste napsal, jak se mu zrovna chtelo 7871[/snapback]Je taky mozny, ze ten vzorecek je o 16% mimo <_< Oh, that's about Acid Demonstration... Here's the translation of OP: I'm Greel, who currently levels a Creator named Urza in Sakray. I've respec and immediately went to use the newly added skill, Acid Demonstration, the moment server opened. The test target (...) is my guildmember, who has 90 VIT and Thara + Immune. Test 1: +8 Triple Bloody Saber then Acid Demonstration. 180 x 10, for 1800 damage. Test 2: +8 Triple Bloody Saber, get Blessing, tested it on the High Priest who had Assumptio on. 190 x 10, for 1900 damage. Test 3: No weapon, get Blessing, then Acid Demonstration. 276 x 10, for 2760 damage (!). My creator has 80 STR and 18 INT (28 with Blessing). I think that we need to test one more time with high INT-based Creator, but we don't have that many high INT Creator, much less just high leveled Creators on Sakray... It seems, Acid Demonstration does (a lot) of damage with higher INT. ... After writing this, I happened to meet a high INT Creator. He has 100 INT... our test target was 103 VIT High Priest with Immune + Thara + Poo Hat. Damage 1008 x 10, doing 10080 damage. ... says the Creator, "If we can get over the fact that ingredient is hard to come by, this thing is a monster." A Creator with 60 INT did about 6000 damage to the same said priest. Considering I did about 2800 damage with my Creator, who has 28 INT, I came to the conclusion that INT has HUGE dependency in damage calculation for Acid Demonstration. Also... We tested this one more time: No-equipment, 100 VIT Creator took an Acid Demonstration from a 100 INT Creator. The VIT Creator took 1700 x 10, for total of 17000 (!) damage and died instantly. Also note, the skill has this description already: "When used on a user character, the damage is reduced by 50%"... -_-) Asura Strike for Creator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 EDIT: OK, zkusim to nechat na gravity, ale stejne si myslim o vyvazenosti svoje, zejmena kdyz vemes v uvahu, ze 80% GW buildu ma slusnou VIT a snad vsechny MVP maji velmi slusnou VIT. Alch by asi nemel byt nejlepsi vrahoun MVPcek ve hre, ne? No nic, uz mlcim (jeste jsem to rozmaz v jednom topicu, aby to nebylo malo)7925[/snapback]Alch ne Creator! Revenge za vsechny doby co sme vam delali jen support postavy a vyrobce lahvicek edit: No Thorondore, kdyz si uz zabloudil do casti Ragnainfo fora mezi merchy, tak zkus tohle: pruvodce To co si nasel je starsi topik, ve kterym se diskutovalo o vzorci, elementu utoku, estli je ovlinetelny kartama... V tom co sem ti napsal ja, najdes vysledek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Alch ne Creator! Revenge za vsechny doby co sme vam delali jen support postavy a vyrobce lahvicek 7961[/snapback]Druhy nejvetsi killer a nejvetsi survivor, hmmm... WoW vola Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReloadAO Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Jestli chces nechat balancovani na Gravity, tak musis do ekonomicky balancovanych skillu zapocitat i RATE, minimalne... ani to nestaci. Takze by to vsechno melo byt 2x drazsi... Nekdo zas bude rikat ze by mely byt drazsi WP, co z je taky svym zpusobem pravda - proste mel byt rate na drop 1, ja to rikal pred [ /omg ]em. Edit: Nikdo tu neni tak hloupej aby si to neuvedomoval, takze bych rek ze umyslne mlzite...7953[/snapback]rataj aj kolko tu bude hrat ludi.Pri sucasnej politickej situacii to nevidim ze bude niekedy viac ako 300ludi online......na oficu su tie poty lacne...vecsina lepsich charov pouziva LEN condensed white poty a tie sa musia vyrabat.....na reborne si neviem predstavit ako niekto kazdy tyzden mina miliony na vyrobu CWP...jo a samozrejme boti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 rataj aj kolko tu bude hrat ludi.Pri sucasnej politickej situacii to nevidim ze bude niekedy viac ako 300ludi online......na oficu su tie poty lacne...vecsina lepsich charov pouziva LEN condensed white poty a tie sa musia vyrabat.....na reborne si neviem predstavit ako niekto kazdy tyzden mina miliony na vyrobu CWP...jo a samozrejme boti 7964[/snapback]politiku a boty nam sem netahej Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 20, 2005 Author Report Share Posted September 20, 2005 Thorondor:Skoda.. ale vidis to moc cerne. Sehnat alcohol neni a nebude sranda. Co teprv z neho vyrobit lahvicky. Navic jak rikal Ulric, tak pri GW ti to vic nez 8k dmg neda kdyz budes mit vit 100. Rovnou muzes zacit diskutovat o dalsich uber skillech jako je Deadly Poison, Spiral Pierce, Cart Termination, Breaker... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Thorondor:Skoda.. ale vidis to moc cerne. Sehnat alcohol neni a nebude sranda. Co teprv z neho vyrobit lahvicky. Navic jak rikal Ulric, tak pri GW ti to vic nez 8k dmg neda kdyz budes mit vit 100. Rovnou muzes zacit diskutovat o dalsich uber skillech jako je Deadly Poison, Spiral Pierce, Cart Termination, Breaker...7966[/snapback]Jako - me vic vadi ze si za 10 sec sesvaci solo MVP a pak ma hodinu na to aby si dohuntil tech 8 acidu aby si sel znova... Celkem uchylny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Jako - me vic vadi ze si za 10 sec sesvaci solo MVP a pak ma hodinu na to aby si dohuntil tech 8 acidu aby si sel znova... Celkem uchylny.7968[/snapback]Ja se omlouvam, ale musim si rejpnout 10s? Co bych tam tak dlouho delal?To si dam este svacinu edit: ale pujdu samozrejme s priestem, kdo by se s tim drel sam edit: no pravdou je ze zrovna ted moc neexpim , ale doklepat to na creatora nevidim nerealne, porad dokazu dat 40% za hodku, ale proste se me nechce litat po dungu no Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 edit: ale pujdu samozrejme s priestem, kdo by se s tim drel sam 7970[/snapback]No u tebe se zrovna nebojim ze bys to doklepal na creatora, jde spis o princip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Sehnat alcohol neni a nebude sranda.7966[/snapback]uz si to skusal? za hodinku nieje problem zohnat dost alcoholov na slusny spam na jedny gw...(tym nevravim ze to chcem drop surovin znizovat, ale to ze kazdy sa tu ohana tym ze je to tazke vyrabat...vacsina alchymistov sa spolieha nato ze to nikto nekusil a oblbuju tu ludi)Jako - me vic vadi ze si za 10 sec sesvaci solo MVP a pak ma hodinu na to aby si dohuntil tech 8 acidu aby si sel znova... Celkem uchylny.maximale 20minut na huntenie ak pocitam velmi nesikoveho alcha, co s int 100 a dex kolo 70 nebude... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 uz si to skusal?7973[/snapback]Myslim ze to zkousel a spis z nas dela blbce nez ze to neviEdit: Omlouvam se, myslel sem to na Maula... Prijde mi ze si hrabe pro vlasni char a to mi dost vadi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Myslim ze to zkousel a spis z nas dela blbce nez ze to neviEdit: Omlouvam se, myslel sem to na Maula... Prijde mi ze si hrabe pro vlasni char a to mi dost vadi...7974[/snapback]Loool, ja pro nic nehrabu, jen sem se na neco zeptal, protoze sem netusil estli je to v poradku a ty si tu zacnes stezovat, jak to je uber. Heh a kdyz se nekdo ozve, tak hned hrabe pro svuj char <_< Tak to ses teda predved <_< btw ja si nikde nestezoval, ze sou ty poty tezko sehnatelny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulric Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Tak kolik alkoholu vyrobite z hunteni na 1h? Ja jsem to tady jeste nehuntil, ale mista by mely byt stejne jako na czro, a rozdil v rate neni tak veliky. Na czro za hodinu hunteni stemu a hodinu hunteni poison spore mam ingredience tak na 30-40 alkoholu (a to mozna jeste nadsazuju). Z toho byva tak 20+/-5 glistening coatu nebo bomb. Ochrane poty maji pochopitelne prednost... Takze tak 5-6h prace pro kazde GW na zajisteni nejnutnejsi chemicke ochrany pro dulezite lidi v guilde, a max par desitek bomb. To me neprijde jako dostatek, na to, ze s par desitkami bomb skrze Acid Demo tech lidi zas moc nezabijete, protoze se to da upotovat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poky Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 v autopatcheru sem videl neco jako "pridany teakwon skilly"... zajimalo by me co to je zac.. a pokud se to tyka toho novyho povolani... funguje tu na rebornu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 20, 2005 Author Report Share Posted September 20, 2005 Zatim povoleny nejsou, a v dohledny dobe nebudou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simply Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 No, vzdycky ti muze s huntenim pomoci guilda a pak je tech alco az az Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poky Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 to je skoda :/ at s eo tom popremysli.. precejen neco novyho k vyzkouseni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Tak kolik alkoholu vyrobite z hunteni na 1h? Ja jsem to tady jeste nehuntil, ale mista by mely byt stejne jako na czro, a rozdil v rate neni tak veliky. Na czro za hodinu hunteni stemu a hodinu hunteni poison spore mam ingredience tak na 30-40 alkoholu (a to mozna jeste nadsazuju). Z toho byva tak 20+/-5 glistening coatu nebo bomb. Ochrane poty maji pochopitelne prednost... Takze tak 5-6h prace pro kazde GW na zajisteni nejnutnejsi chemicke ochrany pro dulezite lidi v guilde, a max par desitek bomb. To me neprijde jako dostatek, na to, ze s par desitkami bomb skrze Acid Demo tech lidi zas moc nezabijete, protoze se to da upotovat...7978[/snapback]No tak zly to neni. Jsou mista (nebudu jmenovat), kde jsou mandragory na jednom fleku. Tam udelas cca 500 stemu (maji drop 100%) za hodku celkem v klidu. No a poison spore jdou mnohem rychleji v geff1. Takze je to o stemech. Takze za takovou hodku a pul mas suroviny na 100 alcoholu - nesikovny alch jich vyrobi asi 58, guildovni pure brewer urcite pres 80. Kdyz se do toho pusti cela guilda na 15 minut po ruznych mistech, alkoholu mas, kolik chces. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyrian Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 to je skoda :/ at s eo tom popremysli.. precejen neco novyho k vyzkouseni 7982[/snapback] Nic v zlom, ale mam pocit, ze ty si este ani to existujuce moc neposkusal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulric Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Gwaihir: Ale ale...ted uz chapu optimismus mistnich chemiku. (pripravuje plakaty kampane proti premnozenemu plevelu (+_+)) Rozmisteni monster na Rebornu je vec vasich GM, ale dostupnost (erhm spis nedostupnost) materialu Alcoholu a Karvodailnirolu je dost podstatna pro vyvazeni alchymisty a sin crosse. Mit Mandragory s kratkym respawnem na jednom miste a dovolit tak snadnou a masivni sklizen stemu mi prijde jako dost zavazny problem, ale jestli je to podle vasich GM ok, tak mlcim jako hrob. Jen bych rad zminil, ze zadny takovy spawn Mandragor ve hre byt nema. Jedine dva fixni spawny mandragor jsou v Payonu s par kousky a 5min respawnem... Geffen 1 byl Gravity osetreny pridanim hromady Hunter Fly, coz resilo jak poison spore, tak Karvodailniroly. I to zatracene Karvo je diky geff 1 dungu a 2x drop rate celkem pohodlne dostupne :/ To ze se tyhle veci daji na oficialech koupit od ostatnich hracu je sice pekne, ale taky je shani mnohem vic lidi. Kdyz na serveru bude par aktivnich sin crossu/creatoru, nebudou mit problemy skupovat to co je k dispozici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 No tak zly to neni. Jsou mista (nebudu jmenovat), kde jsou mandragory na jednom fleku. Tam udelas cca 500 stemu (maji drop 100%) za hodku celkem v klidu. No a poison spore jdou mnohem rychleji v geff1. Takze je to o stemech. Takze za takovou hodku a pul mas suroviny na 100 alcoholu - nesikovny alch jich vyrobi asi 58, guildovni pure brewer urcite pres 80. Kdyz se do toho pusti cela guilda na 15 minut po ruznych mistech, alkoholu mas, kolik chces.7984[/snapback]nepripada ti to jako ekonomickej bug kdyz vis jak sou stemy cenny a tech mandragor zase tak moc bejt nema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReloadAO Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Gwaihir: Ale ale...ted uz chapu optimismus mistnich chemiku. (pripravuje plakaty kampane proti premnozenemu plevelu (+_+)) Rozmisteni monster na Rebornu je vec vasich GM, ale dostupnost (erhm spis nedostupnost) materialu Alcoholu a Karvodailnirolu je dost podstatna pro vyvazeni alchymisty a sin crosse. Mit Mandragory s kratkym respawnem na jednom miste a dovolit tak snadnou a masivni sklizen stemu mi prijde jako dost zavazny problem, ale jestli je to podle vasich GM ok, tak mlcim jako hrob. Jen bych rad zminil, ze zadny takovy spawn Mandragor ve hre byt nema. Jedine dva fixni spawny mandragor jsou v Payonu s par kousky a 5min respawnem... Geffen 1 byl Gravity osetreny pridanim hromady Hunter Fly, coz resilo jak poison spore, tak Karvodailniroly. I to zatracene Karvo je diky geff 1 dungu a 2x drop rate celkem pohodlne dostupne :/ To ze se tyhle veci daji na oficialech koupit od ostatnich hracu je sice pekne, ale taky je shani mnohem vic lidi. Kdyz na serveru bude par aktivnich sin crossu/creatoru, nebudou mit problemy skupovat to co je k dispozici.7990[/snapback]ulricu on zrejme mysli mjolnir_11 60flor(40% drop stemu...na cz 30%) a 50 madragor (100%)celkom natrepanea jediny agresor je 10 agriopiek...jo a este pripada do uvahy prontera2 75 mandragor(ale tam to je kusa velke)a poison spore staci hladat a najdes velmi dobru lokaciu payon5 kde ich je 70 zopar poringov a 5 dragon tailov.....no a este mi neda povedat ze na czechru je tych poison spore 33...aspon sa mi zda ze tu to je plny pocet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulric Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Mjolnir 11 znam a prave tam huntim na CzRO, ale nevim nic o tom, ze by tam mely byt pohromade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.