ReloadAO Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Mjolnir 11 znam a prave tam huntim na CzRO, ale nevim nic o tom, ze by tam mely byt pohromade.7995[/snapback]na czechru je to trocha orezane edit presnejsie 43+36=79oproti oficu 110 je to kusicko rozdiel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 nepripada ti to jako ekonomickej bug kdyz vis jak sou stemy cenny a tech mandragor zase tak moc bejt nema?7991[/snapback]No ja se alchama zabyvam jen okrajove a presne nevim, jak jsou na tom ty mandragory v payonu, ale jako bug mi to neprislo - hyder s podobnym respawnem je taky mraky a nikdo se nad tim nepozastavuje. Celej bug je mozna v tom, jak psal Thorondor, ze je tady prilis vysoky drop. Tudiz stem pada na 100% misto 55% a to se zejmena v techto vecech skarede odrazi v ekonomice. Stejnej pripad jsou firelockove a jejich 100% drop ironu. Poison spore ma taky 100% drop a hunti se uplne bajecne, kdyby bylo v geff1 20 hunterflyu, huntila by se vyrazne hur (prontera culverts). No a na jedne mape je 75 mandragor (nejakej prt field), ale tam je to ok, celkem to trva a neda se na tom ani moc expit (do levelu archera 25 super). Jenze ten 100% drop je proste moc. A takovejch ekonomickejch bugu mas asi mraky, ale to vychytas jedine snizenim dropu na 1 (a to by asi rvalo moc lidi). Holt mame rate dropu 2 a s tim je spojeno 2x snazsi ziskavani vsech predmetu. Do teto chvile mi prislo, ze alcohol je veskrze k nicemu (krom GW) - a tudiz, ze kdyz si nekdo chce obarvit vlasy a da treba 40k za alcohol, tak je to jeho blbost a alch na tom klidne muze neco trhnout. Na GW si zas neco nachysta sam a sam spotrebuje - presne nevim na co vsechno, takze cena je celkem irelevantni. No nevim, jak to rozlousknete. Edit: to lokaci jsem myslel payon lvl nevim, at predejdu spekulacim. A uplne presne overene to nemam, takze se mozna pletu, ale jednoduche to tam urcite je a da se tam expit a cekat na respawn, 1 showerem to vymlasknout a zas expit dal (nebo huntit mufflery). Edit2: melo by jich tam byt 10 s instantni respawnem, asi se tam kouknu a overim v praxi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cakeman Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Já jen pořád nechápu, proÄ se tady pořád fřuká a hádá se, která postava to má snažÄí. Napřed to bylo, že si hunti mohli koupit Immaterial Äípy, teÄ že Alchy si mužou obstarat snadnÄji ingrediece. Co bude pak?!?! Nelíbí se vám, tak se vraÂťte na czechRO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Já jen pořád nechápu, proÄ se tady pořád fřuká a hádá se, která postava to má snažÄí. Napřed to bylo, že si hunti mohli koupit Immaterial Äípy, teÄ že Alchy si mužou obstarat snadnÄji ingrediece. Co bude pak?!?! Nelíbí se vám, tak se vraÂťte na czechRO. 8003[/snapback]Tady nikdo nefnuka, jde jen o to, aby to pak nebyl server nejakych uber championu a vsichni ostatni by byli jen do poctu. Kazdy server ma svy mouchy a je treba tady mit fungujici ekonomiku a zabranit tomu, aby si kazdy delal huntry na expeni postav, ktere moc nelezou, creatory na loveni MVPcek a tak dal. To jsou veci, ktere vyrazne ovlivnuji ekonomiku. Mezi nama archer si na leaf catech za hodku vydela asi 50k (na 50. levelu), aco stezi pulku. ale to jen tak na okraj ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cakeman Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Mezi nama archer si na leaf catech za hodku vydela asi 50k (na 50. levelu), aco stezi pulku. ale to jen tak na okraj ;-)8006[/snapback]Co ti na to mám říct? Každá postava má svoje. Aco má zase Amatsu dung, Thief míşže krást, atd., atd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 ekonomickej bug je i to ze je pet modrych plantu vedle sebe. pak se to da resit bud ubranim plantu na 1 nebo snizenim vykupni ceny potu (tenhle pripad byl u zlutych potu). vse co by nejak extreme zvyhodnilo jednoho hrace a je to naprosto nelogicke se da brat jako ekonomicky bug a melo by se to hlasit gm, kteri to pak proveri a bude na jejich uvazeni co s tim udelaji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Tady nikdo nefnuka, jde jen o to, aby to pak nebyl server nejakych uber championu a vsichni ostatni by byli jen do poctu. Kazdy server ma svy mouchy a je treba tady mit fungujici ekonomiku a zabranit tomu, aby si kazdy delal huntry na expeni postav, ktere moc nelezou, creatory na loveni MVPcek a tak dal. To jsou veci, ktere vyrazne ovlivnuji ekonomiku. Mezi nama archer si na leaf catech za hodku vydela asi 50k (na 50. levelu), aco stezi pulku. ale to jen tak na okraj ;-)8006[/snapback]Nepovazuju za realny, aby si nekdo vyexpil na MVPckovani Acid Demo Creatora. No spis to ani nepovazuju za normalni.Co se tyce Leaf Cat, nikdo tam expit nemusi, ja ani nevim poradne kde to je Sve mlade roky za mercha sem stravil v Payon Dungu a jak mi tam bylo dobre Nejlepsi mista na expeni sou podle me ty, kde clovek slusne expi a este si pritom zvladne nejaky peniz vydelat. Tim chci rict, ze nejaka extremni lokace, kde je spousta expu a mizernej loot by nemela urcovat ekonomiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Nepovazuju za realny, aby si nekdo vyexpil na MVPckovani Acid Demo Creatora. No spis to ani nepovazuju za normalni.8013[/snapback]Myslim ze o EXPENI na MVP nesla rec. Kdyz mu ta kyselina rozpusti veskery drop tak at Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 ono je zatial skoda sa o tom dohadovat ci je to silne alebo nie... treba to najprv odsledovat jak to funguje a a potom nadavat... co sa tyka bossov tak podobne s dmg je na tom aj assassin ktory da ozzymu vpohode sonic za 111k(dodam aj screen ak niekto neveri ) alebo aj ws(pred [ /omg ]om som dopla dal za 30s solo a to sa healoval za 10k ako besny)...len problem je ze sa to bude odladovat pri ostrom chode servru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 ...assassin ktory da ozzymu vpohode sonic za 111k(dodam aj screen ak niekto neveri )8019[/snapback]To je s deadly? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Myslim ze o EXPENI na MVP nesla rec. Kdyz mu ta kyselina rozpusti veskery drop tak at 8015[/snapback]Dyt se taky o expeni na mvp nemluvilo, precti si to este jednou Thorondore ja jaksi nechapu o co ti jde, dost advanced postav dostalo uber skilly a nektery berou desitky tisic hp. Tvuj knecht bude mit treba Berserka nebo Spiral pierce... Nebo to te tak zere, ze Creator sunda Orc Lorda na 3 utoky? Pokud ti to opravdu dela problemy doporucuji ti udelat si championa, ten to zvladne lip Elessi: Ty skilly sou nastaveny spravne, nevim co na nich chces odladovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 ono je zatial skoda sa o tom dohadovat ci je to silne alebo nie... treba to najprv odsledovat jak to funguje a a potom nadavat... co sa tyka bossov tak podobne s dmg je na tom aj assassin ktory da ozzymu vpohode sonic za 111k(dodam aj screen ak niekto neveri ) alebo aj ws(pred [ /omg ]om som dopla dal za 30s solo a to sa healoval za 10k ako besny)...len problem je ze sa to bude odladovat pri ostrom chode servru8019[/snapback] Nebo to te tak zere, ze Creator sunda Orc Lorda na 3 utoky?8019[/snapback] nemuzu si nez nerejpnout..... jen posranej high priest bude healovat porad s delayem jako krava max 2k3 hp a bless a agi mu bude pridavat porad jen +10... mno nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Nepovazuju za realny, aby si nekdo vyexpil na MVPckovani Acid Demo Creatora. No spis to ani nepovazuju za normalni.Co se tyce Leaf Cat, nikdo tam expit nemusi, ja ani nevim poradne kde to je Sve mlade roky za mercha sem stravil v Payon Dungu a jak mi tam bylo dobre Nejlepsi mista na expeni sou podle me ty, kde clovek slusne expi a este si pritom zvladne nejaky peniz vydelat. Tim chci rict, ze nejaka extremni lokace, kde je spousta expu a mizernej loot by nemela urcovat ekonomiku.8013[/snapback]No s tema MVPckama to bylo nebylo kvuli expam, ale kvuli dropu. No a leaf cati (ayothaya field 1,2) neni extremni lokace se spoustou expu a mizernym lootem. Nemam moc zkusenosti, ale podle me je tam skvela job exp a drahy loot (pravda krom smokie karty a citronu tam nic poradneho nepada) v porovnani s jinymi low level lokacemi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulric Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Yenifer: Nechapu, Meditatio ma zvedat heal o 20%, a High priest by tak mel mit v pohode 2,7k heal. Tady to snad nedela? :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Yenifer: Nechapu, Meditatio ma zvedat heal o 20%, a High priest by tak mel mit v pohode 2,7k heal. Tady to snad nedela? :]8055[/snapback]Ale dela, on jen rejpe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 thorondor: jj s deadly(screen ), ale slo by aj viac.. toto bolo len s +6 jamadarom.. ak by mal sin jur s 2 abyssmalmi a jednou vs. element kartou tak by to bolo este viacmaul: doladovanie typu povolenie/zakaz urcitych skillov(assumptio,cart termination, berserk, deadly poison...) alebo uprava(breaker, meteor assault...) na gwco sa tyka mvp tam je to ako tak vyvazene ako som pisal v predoslom poste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 co sa tyka mvp tam je to ako tak vyvazene ako som pisal v predoslom poste8062[/snapback]Pokud dobre rozumim, tak se ti nelibi ta velka dmg. No jen jedna vec, zapomel si dodat kolik to stalo. Lahvicka Deadly Poison na ratu 2 nebude levna a zlikvidovat doppla i pres heal 10k asi taky nebylo zadaco. Resp na tomhle ratu se to zdaleka nevyplati edit: to by si mohl tvrdit, ze i asura je prilis silna, pac ta se vsem temhle skillum vyrovna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 8062[/snapback]Deadly by na MVP nemelo fungovat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkadlec Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Pri vcerejsim patchovani jsem se docetl ze jsou povoleny taekwon skilly. Znamena to ze uz si muzu zahrat taekwon boye? A jestli ano, kde se na nej prechazi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
busva Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 v autopatcheru sem videl neco jako "pridany teakwon skilly"... zajimalo by me co to je zac.. a pokud se to tyka toho novyho povolani... funguje tu na rebornu?7979[/snapback] Zatim povoleny nejsou, a v dohledny dobe nebudou.7980[/snapback] Skus hadat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knot Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Zajimavy...tak mÄsíc před [ /omg ]em se enchant deadly poison nepřenáÄel na sonic (aspoř v PvP ne). Potom jsem tady nebyl, tak nevím jestli se s tím něco dÄlalo nebo se přenáÄet ani nemá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 21, 2005 Author Report Share Posted September 21, 2005 Deadly by na MVP nemelo fungovat...8065[/snapback] Urcite nemel nebo to rikas jen ty? http://ragnainfo.net/forums/viewtopic.php?...adly+poison+mvp Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 21, 2005 Author Report Share Posted September 21, 2005 Zajimavy...tak měsíc před [ /omg ]em se enchant deadly poison nepřenášel na sonic (aspoň v PvP ne). Potom jsem tady nebyl, tak nevím jestli se s tím něco dělalo nebo se přenášet ani nemá.8080[/snapback] Byl to chvilkovej bug, protoze to slo, pak chvili ne, ale ted to zase jde. A na Sonic fungovat ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReWqeR Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Chtel bych se zeptat je mozne ziskat ucet?? Hraji na czechro ale tam me to nebavi a pratele mi doporucili reborn Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 21, 2005 Author Report Share Posted September 21, 2005 Na uvodni strance je link "Registrace (ctete pravidla)". Takze si prectes pravidla - http://www.reborn.cz/forums/index.php?act=boardrules .Pokud si je opravdu prectes tak system registraci pochopis, a nemusis psat na forum. Takhle je videt ze si je necetl. >_> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.