Koca Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Super, to davani dmg az po animacce je nadhera, akorat treba kdyz dam spear boomerangem hydre tak umre se spozdenim, ale to je jen malicka vada na krase, nic co by mi nejak vadilo Diky za to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 21, 2005 Author Report Share Posted September 21, 2005 Opravim to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plysovy Gepard Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Lunatic utocit nema.... chtelo by to mensi opravu pro server 7856[/snapback] Proc nema lunetic utočit? Me se hod že utoÄí. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Proc nema lunetic utočit? Me se hod že utoÄí. :-)8128[/snapback]Protoze to Gravity nechce Treba tady o petech neco najdes a muzes si vybrat nejakeho, ktery utoci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Protoze to Gravity nechce Treba tady o petech neco najdes a muzes si vybrat nejakeho, ktery utoci 8131[/snapback]boha jeho, cos to zase vypustil?? kdyby bylo podle gravity tak peti jen zerou a nedelaj vubec nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 boha jeho, cos to zase vypustil?? kdyby bylo podle gravity tak peti jen zerou a nedelaj vubec nic8132[/snapback] Takze gravity udelalo pet system se skilly a pak ho jako vypne? Zajmava myslenka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ippang Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Takze gravity udelalo pet system se skilly a pak ho jako vypne? Zajmava myslenka...8145[/snapback]Nie. V Gravity urobili pet systém bez skillov a nikdy tam tie skilly neplánovali daÂť. To je íşplne normálna vec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Takze gravity udelalo pet system se skilly a pak ho jako vypne? Zajmava myslenka...8145[/snapback]... vis jak to rikam? kdyz o necem vim kulovy, tak drzim h... a u tebe to ma platit dvojnasob ! <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Nie. V Gravity urobili pet systém bez skillov a nikdy tam tie skilly neplánovali daÂť. To je íşplne normálna vec.8151[/snapback] Tak to me od nich v tom pripade uz nic neprekvapi. Gravity rulezz. ... vis jak to rikam? kdyz o necem vim kulovy, tak drzim h... a u tebe to ma platit dvojnasob ! <_<8153[/snapback] Taky te mam rad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Mam otazku : videl nebo zahledl uz nekdo v CT F2 Eldera ? ... podle iformaci by tam mel byt ale po tom co jsem probehl dvakrat celou mapu jsem se vzdal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Urcite nemel nebo to rikas jen ty? http://ragnainfo.net/forums/viewtopic.php?...adly+poison+mvp8082[/snapback]No, pravda podle iro, ale.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 ale uz parkrat tu bolo pisane ze iro ma popis skillov na svojich strakach nanic Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReloadAO Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 ale uz parkrat tu bolo pisane ze iro ma popis skillov na svojich strakach nanic8179[/snapback]nj...oni to tam placnu a uz to neopravuju....lenivci...chce to citat www.ragnainfo.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
amper Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Tak som sa konecne dotackal do Juperosu . 15 minut cakam na vzducholod, potom 15 minut letim. Chystam sa vystupit, hovorim si ved co som priest keby nieco teleportnem sa. A naozaj pri letuske dvaja Mutant dragoni stacam teleport a nic, vyskocila na mna pekna hlaska Teleport nelze pouzit . Pokusam sa utekat, aaa no jasne dnes bol trosku zmeneny stun lock, stacila chvilka a lezal som mrtvy na zemi <_< .Takze pol hodina cesta tam a asi 30 sekund v novej mape.Aby som nebol offtopic:Dotaz: mohli by ste povolit teleport v tejo mape? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 22, 2005 Author Report Share Posted September 22, 2005 Mapflag se zrusi po restartu, stun lock sem trosku snizil. To plati okamzite. Bohuzel, s mym pripojenim se stunlock moc testovat neda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PET Posted September 22, 2005 Report Share Posted September 22, 2005 Chtel bych se zeptat jestli by se nejak nedala zmenit barva textu bud u gildovniho chatu nebo u main chatu.Docela me to mate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 neviem ci sa to tu uz niekto pytal ale tych 50 stran sa mi preliezat nechce aky je maximalny skill level skillu aid condensed potion? podla ragnainfa ma byt 5, podla iro stranky 10 a co som skusal doma na servry(svn 3247) tak tiez 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 neviem ci sa to tu uz niekto pytal ale tych 50 stran sa mi preliezat nechce aky je maximalny skill level skillu aid condensed potion? podla ragnainfa ma byt 5, podla iro stranky 10 a co som skusal doma na servry(svn 3247) tak tiez 108305[/snapback]Podle Ragnainfa ma byt max lvl Aid Condensed Potion taky 10. Asi si se spatne podival edit: Pokud hledas neco o Creatoroj na Ragnainfu pouzivej radeji Guide misto News for KRO. Lune svoje posty vubec neaktualizuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted September 23, 2005 Report Share Posted September 23, 2005 Chcem sa spytat ci je spravne nastaveny Banana hat. Ma davat "randomly provoke", ale ta sanca je urcite nad 50% takze teraz mi tie provoky ledva stiha vykreslovat klient Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 23, 2005 Author Report Share Posted September 23, 2005 Koukam ze je to v SVN opraveny... hned to opravim i u nas Sance ma byt jen 3% misto 70%. To samy u Battle Field Book. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 24, 2005 Author Report Share Posted September 24, 2005 Napis mi ve hre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 bol nejak zmeneny drop poison spore z poison spore? pretoze podla cp ma byt drop 100% ale pada to tak na 10% Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 24, 2005 Author Report Share Posted September 24, 2005 Je snizenej na 40%. Control Panel aktualizuju co nejdriv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReloadAO Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 taka otazocka...kolko mobov pobehuje na mapach....ja len ci je tu plny stav alebo je to podobne upravene ako na czechro ze je vo vecsine map znizeny percentualny podiel vsetkych priser? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 Je snizenej na 40%. Control Panel aktualizuju co nejdriv.8383[/snapback]40% s ratom alebo bez ratu? a este by ma zaujimal aj dovod, ci je to koli ratu 2 alebo koli tomu geff toweru ze sa tam lahko hunti alebo nieco ine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.