Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Nie. V Gravity urobili pet systém bez skillov a nikdy tam tie skilly neplánovali daÂť. To je íşplne normálna vec.

8151[/snapback]

Tak to me od nich v tom pripade uz nic neprekvapi. Gravity rulezz. :huh:

... vis jak to rikam? kdyz o necem vim kulovy, tak drzim h... a u tebe to ma platit dvojnasob !  <_<

8153[/snapback]

Taky te mam rad... :)

Tak som sa konecne dotackal do Juperosu :huh: . 15 minut cakam na vzducholod, potom 15 minut letim. Chystam sa vystupit, hovorim si ved co som priest keby nieco teleportnem sa. A naozaj pri letuske dvaja Mutant dragoni stacam teleport a nic, vyskocila na mna pekna hlaska Teleport nelze pouzit :) . Pokusam sa utekat, aaa no jasne dnes bol trosku zmeneny stun lock, stacila chvilka a lezal som mrtvy na zemi <_< .

Takze pol hodina cesta tam a asi 30 sekund v novej mape.

Aby som nebol offtopic:

Dotaz: mohli by ste povolit teleport v tejo mape?

neviem ci sa to tu uz niekto pytal ale tych 50 stran sa mi preliezat nechce :)

aky je maximalny skill level skillu aid condensed potion? podla ragnainfa ma byt 5, podla iro stranky 10 a co som skusal doma na servry(svn 3247) tak tiez 10

8305[/snapback]

Podle Ragnainfa ma byt max lvl Aid Condensed Potion taky 10. Asi si se spatne podival :)

edit: Pokud hledas neco o Creatoroj na Ragnainfu pouzivej radeji Guide misto News for KRO. Lune svoje posty vubec neaktualizuje...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...