Josifek Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 40% s ratom alebo bez ratu? a este by ma zaujimal aj dovod, ci je to koli ratu 2 alebo koli tomu geff toweru ze sa tam lahko hunti alebo nieco ine?8390[/snapback] Nejspis to bude myslim kvuli "zprijemeni" vyroby alkoholu Link to comment Share on other sites More sharing options...
PicasoM Posted September 24, 2005 Report Share Posted September 24, 2005 Chcel by som sa spytat ked pouzijem envenom s lukom (bow) tak to neprestreli pneumu a berie to ako range utok nie je to bug nemal by byt envenom iba melee utok?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 24, 2005 Author Report Share Posted September 24, 2005 Je to chyba. napisu to do SVN bug reportu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Muf Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Je tu nekde na webu soupiska TOP hracu + jjeich lvl ? JuJ ja sem strevo , uz to mam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 25, 2005 Author Report Share Posted September 25, 2005 taka otazocka...kolko mobov pobehuje na mapach....ja len ci je tu plny stav alebo je to podobne upravene ako na czechro ze je vo vecsine map znizeny percentualny podiel vsetkych priser? 8387[/snapback] Na nekterych mapach je pocet snizeny. Viz http://sweetheartsguild.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Na nekterych mapach je pocet snizeny. Viz http://sweetheartsguild.com8437[/snapback]Tomu neverim ze v gl_sew04 je 60 Anolianu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knot Posted September 25, 2005 Report Share Posted September 25, 2005 Já zase nevÄřím tomu, že v niflu1 není Bloody murderer ani Loli Ruri. Třeba se mi tam jen zdají Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 25, 2005 Author Report Share Posted September 25, 2005 ok.. to nebyl zrovna nejlepsi napad Po restartu aktualizuju rozlozeni mobu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knot Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 ok.. to nebyl zrovna nejlepsi napad Po restartu aktualizuju rozlozeni mobu.8447[/snapback]ChtÄl bych se zeptat jestli se bude mÄnit rozložení mobů i v niffelu. Po tomto restartu se tam nic nezmÄnilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 26, 2005 Author Report Share Posted September 26, 2005 Po dalsi restartu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cnx Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 da sa nejak po prefarbeni oblecenia vratit povodna(zakladna) farba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 26, 2005 Author Report Share Posted September 26, 2005 Ozvi se ve hre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Mám dotaz, když už se zdvojnásobil poÄet sealu na pláži (velmi výhodné pro siny a hunty)Je možné zvýčit poÄet HOÄek v clocku, taky dvojnásobnÄ? PopřípadÄ zvÄtčit poÄet Majorusu ve své lokaci.Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 27, 2005 Author Report Share Posted September 27, 2005 Majorousu je dost, High orku uz je vic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 more and more Äím víc, tím líp.Majorousu je málo, když tam nabÄhnou 4 guildy, tak tam nic nezbude. Ale za ty HOÄka díky i když o 20víc na mapÄ .... btw. kolik je tam tÄch HOÄek teÄka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 A kdyz reknu, ze bych taky prosil zvysit pocet obeaune, projde mi to? Nebo jich tam i podle oficialu bylo malo (myslim HO, sealy a ja nevim co jeste)? Edit: Dekuji za vysvetleni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 27, 2005 Author Report Share Posted September 27, 2005 alde_dun02:High orcu je 50 misto oficialnich 40Orc archeru je 30 misto oficialnich 20Jeste koukam ze sem zapomnel snizit pocet arclousu (je jich tam ted 40 misto oficialnich 20). tak po restartu bude 30. iz_dun02:Obeaune je 40 a ma to tak byt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 27, 2005 Author Report Share Posted September 27, 2005 A kdyz reknu, ze bych taky prosil zvysit pocet obeaune, projde mi to? Nebo jich tam i podle oficialu bylo malo (myslim HO, sealy a ja nevim co jeste)?8511[/snapback] Sealu a Anolianu je na vsech mapach schvalne min nez ma byt. Kvuli snadnymu expeni assasinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baldicek Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Ze snadne expenie assassinov, no prepac. Na sealoch je kazdy, sin, sage, hunt, smith, monk, proste kazdy a ked som to tam videl vlackovat mercha a archera tak som mal vazne dost. Sa cudujem ze este seal nema dake otravne kuzlo ako sea otter, swordfish a podobne ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knot Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Proto mám radÄji niffel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 CT rulez pre sina Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentat Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Sealu a Anolianu je na vsech mapach schvalne min nez ma byt. Kvuli snadnymu expeni assasinu.8514[/snapback]tak co takhle snizit pocet sting, protoze hunti si tam expi KUREVSKY snadno Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 27, 2005 Author Report Share Posted September 27, 2005 Taky jich je tam min + vic Arclousu. A to uz hodne dlouho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentat Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Taky jich je tam min + vic Arclousu. A to uz hodne dlouho.8559[/snapback]tak to se omlouvam za svou neznalost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted September 27, 2005 Report Share Posted September 27, 2005 Ja bych to udelal jednoduse tak, ze stingove by meli ranged attack, a sealove detect hidden 8573[/snapback]a co takto dat poringom asuru? rusit alebo zhorsovat miesta kde sa expy rychlejsie ako inde je blbost pretoze stale sa najde nejake miesto kde niekto expy rychlejsie ako ostatny.. keby ste tolko nezavideli ale radsej boli spokojny ze vasi guildmembrovia budu rychle naexpeny.. a ak vam nejde o gw tak vam moze byt jedno kto jak rychlo expy aky dava dmg (tym myslim sipy... opet zavist ze niekto dava viac dmg ako ja a ma ine elementy ako ja miesto pozitivneho pohladu ze aspon niekto v parte dava poriady dmg ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.