k3dT Posted October 3, 2005 Author Report Share Posted October 3, 2005 Co te dokazalo pred GW v hradu zabit kdyz tam neni pvp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Co te dokazalo pred GW v hradu zabit kdyz tam neni pvp?9053[/snapback]druid-heal tipuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 hh tech par Death Branchu ktery jsem tam vyvolal " Edit: nebo spis snazil vyvolat, protoze hned z prvnich 4 se mi povedli potvory, ktery meho priesta zabili nez jsem se stihnul rozkoukat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 v comodu hore uprostred je BBQ company a Emralhandas - mele neco o questu se 4ma mecma... existuje ten quest? nejak nemuzu z tech info co rikaj zjistit kde to zkouknout co dal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Koukal jsem.. peknej post Uz to opravili... Co nejdriv upgradnu server. (Ut nebo St)8984[/snapback]Este som si pisal s tym chlapikom a v tej SVN 3373 to je upravene ciastocne (ta zmena v kode riesi nieco ine a stale to funguje .. nie dobre ) a este to vraj bude menit tak sa nemusis ponahlat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 v comodu hore uprostred je BBQ company a Emralhandas - mele neco o questu se 4ma mecma... existuje ten quest? nejak nemuzu z tech info co rikaj zjistit kde to zkouknout co dal 9063[/snapback]Co som pozeral tak NPCcka na quest by tu mali byt a niekde bolo napisane ze sa quest povolil. Takze by to imho malo ist.Prva cast je myslim len behanie medzi BBQ company a village chiefom. (asi na 3 otocenia a poslu ta dalej ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 4, 2005 Author Report Share Posted October 4, 2005 Ja pospichat nebudu... zkousel jsem to uz, ale objevilo se nekolik problemu s alokaci pameti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Co som pozeral tak NPCcka na quest by tu mali byt a niekde bolo napisane ze sa quest povolil. Takze by to imho malo ist.Prva cast je myslim len behanie medzi BBQ company a village chiefom. (asi na 3 otocenia a poslu ta dalej )9076[/snapback] jo prvni cast sem udelal a pak me poslali za sejrarem dole co je u kasina a ten me faknul dopryc "D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 jo prvni cast sem udelal a pak me poslali za sejrarem dole co je u kasina a ten me faknul dopryc "D9081[/snapback]Hmmm ten by ta mal poslat za Hularis (babka co stoji pri kapre), ak si spravne pametam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyrian Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 ked som sa hral s prefarbovanim pocas betatestu, chybali mi u npccka moznosti next palette, previous palette. Neviem, ci sa to uz navrhovalo, ale bolo by mozne tieto moznosti do npc zakomponovat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 ked som sa hral s prefarbovanim pocas betatestu, chybali mi u npccka moznosti next palette, previous palette. Neviem, ci sa to uz navrhovalo, ale bolo by mozne tieto moznosti do npc zakomponovat?9119[/snapback]tonda byl v te dobe jen na test. psal sem xkrat aby lidi sepsali co se u jakyho povolani barvi a co ne. vysrali se na to, tak at si brecej :-/ ted zas nemam cas ja - do pondelka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyrian Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 tonda byl v te dobe jen na test. psal sem xkrat aby lidi sepsali co se u jakyho povolani barvi a co ne. vysrali se na to, tak at si brecej :-/ ted zas nemam cas ja - do pondelka9121[/snapback] Nauc sa citat, odnauc sa nadavat. To, ze si GM na reborne ta neopravnuje otvarat si na kazdeho usta ako nejaky vidlak. V podstate tvojich poslednych asi 10 postov bolo vzdy mimo a okorenene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 Nauc sa citat, odnauc sa nadavat. To, ze si GM na reborne ta neopravnuje otvarat si na kazdeho usta ako nejaky vidlak. V podstate tvojich poslednych asi 10 postov bolo vzdy mimo a okorenene.9125[/snapback]beres to moc osobne. ja nenadavam. jen rikam ze kdyby lidi v testu delali to v cem test spocival a o co sem je nekolikrat prosil, mohly ty palety byt davno hotovy. a to ze byl tonda jen pro test sem psal xkrat, to si asi neumel precist ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozel Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Funguje jeÄtÄ to že když člověk chlastá fůru potů tak dostane stun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 8, 2005 Author Report Share Posted October 8, 2005 Jen u Potato. Hodne zmrzliny dava zase frost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 obmedzeie quagmire a 3 sucasne polozene je podla nejakych oficialnych zdrojov alebo je to len vymysel tohoto servru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 obmedzeie quagmire a 3 sucasne polozene je podla nejakych oficialnych zdrojov alebo je to len vymysel tohoto servru?9357[/snapback]max 3 quagy naraz .. tak to ma byt podla poslednej zmeny quagu na ofic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Dekuji za zmenu stunlocku.... fakt uber, jediny na co chcipam je stunlock! Ukouse me par kretenu protoze se ani nehnu a ani nezakouzlim.... thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 9, 2005 Author Report Share Posted October 9, 2005 Dekuji za zmenu stunlocku.... fakt uber, jediny na co chcipam je stunlock! Ukouse me par kretenu protoze se ani nehnu a ani nezakouzlim.... thx 9421[/snapback] Urcite hrajes na tom samym serveru co ja? Stunlock se nemenil minimalne tejden. Pred tejdnem sem ho navic snizoval, ne zvysoval Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Urcite hrajes na tom samym serveru co ja? Stunlock se nemenil minimalne tejden. Pred tejdnem sem ho navic snizoval, ne zvysoval 9427[/snapback] ja nevim kenny, ale od ty doby co se menila animace/dmg to proste stoji za prd kazdou chvili me neco zastavi a ja se nehnu, dostavam tecky od mobu co jsou docela dost daleko... dneska me to stalo tak 8% tak me to trosku naprdlo... uz sem si dal CS a sem v pohode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Ja se z toho dneska taky mohl zblaznit. Animace dmg se totiz zobrazuje driv nez se dmg realne projevi na HP, coz znamena ze obcas vidite dmg ktere vam mob da ale pokud ho stihnete zabit, HP se vam neodectou. Nejvetsi chutovka je to v hide kdy si clovek mysli ze uz zasah dostal, da hide a ono ho to vyhodi nebo jeste lepe ze dostanete dmg, poodejdete par policek a lehnete ... Mozna to tak bylo uz driv ale predtim mi to tak strasny neprislo Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 9, 2005 Author Report Share Posted October 9, 2005 Opravit aby monstra "nevyhazovala" z hidu jde jednodusse... Ale obavam se ze by meli assasini velkou vyhodu. Monstra vyhazujou z hidu i na Aegisu. K tomu ze dostavas dmg kdyz si od monstra daleko: Nevim jak jinak to udelat... figl v tom zpozdenym dmg je, ze se informace ulozi do timeru s delayem vypocitanym podle aspd monstra. Pokud se tahle informace ulozi, a tobe se podari za tu chvilku utyct od monstra vic nez ma range, dmg stejne dostanes protoze podminky ve funkci co volaj timer zajima jen jestli nejsi od monstra dal nez visible area a jestli monstrum vubec existuje...Mozna by se to dalo vyresit rozsirenim ty podminky aby se v kontrole vzdalenosti mezi tebou a monstrem misto visible area pouzivalo neco jako tvoje_pozice minus pozice_monstra Hlavne bude sranda rozeznat hrace a monstra...ta fce je spolecna pro vsecko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chocobo Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Opravit aby monstra "nevyhazovala" z hidu jde jednodusse... Ale obavam se ze by meli assasini velkou vyhodu. Monstra vyhazujou z hidu i na Aegisu. K tomu ze dostavas dmg kdyz si od monstra daleko: Nevim jak jinak to udelat... figl v tom zpozdenym dmg je, ze se informace ulozi do timeru s delayem vypocitanym podle aspd monstra. Pokud se tahle informace ulozi, a tobe se podari za tu chvilku utyct od monstra vic nez ma range, dmg stejne dostanes protoze podminky ve funkci co volaj timer zajima jen jestli nejsi od monstra dal nez visible area a jestli monstrum vubec existuje...Mozna by se to dalo vyresit rozsirenim ty podminky aby se v kontrole vzdalenosti mezi tebou a monstrem misto visible area pouzivalo neco jako tvoje_pozice minus pozice_monstra <= range_monstra tak proved dmg.... Nevim jestli to bude fungovat Hlavne bude sranda rozeznat hrace a monstra...ta fce je spolecna pro vsecko.9456[/snapback] rofl tenhle prispevek me pobavil vic nez kterej jinej za posledni dobu ses docela bedna chvili mi trvalo, nez sem to pochopil, ale.. tohle je fakt prace pro gm jako si ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Opravit aby monstra "nevyhazovala" z hidu jde jednodusse... Ale obavam se ze by meli assasini velkou vyhodu. Monstra vyhazujou z hidu i na Aegisu.9456[/snapback] Me prijde divny to ze kdyz prijdu k monstru, dostanu od nej dmg (vyskoci ty cerveny cisilka ), dam hide a pak se teprv projevi dmg na mych HP coz me z toho hide vyhodi Pokud vim na CZro to fungovalo tak ze monstrum z hide vyhazovalo jen pokud sem hodil hide ve chvili kdy na me zautocilo (proste machlo ) PS. Jinak dneska jsem kvuli tomuhle malem pri rogue questu rozsekal klavesnici Link to comment Share on other sites More sharing options...
NasaS Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 hele dostal jsem napad .. kdyz je npc banka a je to tam supr udelany s tema urokama ... byla by prima funkce PUJCKA - ze bysis pucil zeny (treba max podle lvlu) a mel by si termin do kdy to splatit a navysovali by se procenta... co na to rikate ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.