jump Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Mno a nevim esli je to od toho eventu ale v yunu se neda portovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 30, 2005 Author Report Share Posted October 30, 2005 Uz to zrejme nektere GMko povolilo...priste se to udela jinak. Misto rucne to bude povolovat / zakazovat jedno NPC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amper Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Maly dotaz, nedavno som bol v Gefenii a nedalo sa tam portovat ani hodit si warp do mesta. Jedina cesta odtial je vzucholod, reset pozicie postavy alebo butterfly wing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 30, 2005 Author Report Share Posted October 30, 2005 Upravim to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 V mape nad geffenem se taky neda portovat a to ani wingem, ani skillem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 V mape nad geffenem se taky neda portovat a to ani wingem, ani skillem.11028[/snapback] Teleport zapnut Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Ehm, tak me napadla takova blbost... Co kdyby se tu udelalo neco jako Miss Reborn??? Kazdej by si vymodil svoji postavu, vyfotil a nominoval...Nehodnotilo by se to, co ma za super veci, ale to, jak ta jeho/jeji postava vypada...Pak by se to nekam hodilo a hraci by sami hlasovali...Kdo by dostal nejvic hlasu, tak by vyhral a treba by mu mohli admini neco dat jako cenu... Podminkou by bylo treba jen jeden char z uctu a to lvl vic jak 50 apod. Spousta lidi tady ztraci cas tim, aby splnili nejruznejsi questy kvuli barve vlasu a obleceni, nebo kvuli ucesu, obcas nekomu padne nejaka naprosto nepotrebna kravina, ktera jen dobre vypada a tak...tak at to neni zbytecny... Co vy na to??? P.S.- Jestli uz to nekdo navrhoval prede mnou, tak sry, vsech tech x stranek jsem necetl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Se mi ten nápad líbí, koneÄnÄ bych mÄla oficiálnÄ potvrzeno, že jsem hezÄí než Strexi Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Aby si nebyla zklamana ....... 11096[/snapback]Tssss.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
strexi Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 mwhaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stilgar Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 chtel bych se zeptat jestli neni mozne aby Blacksmith mohl vzit do ruky katar a luk. Protoze takto hunter a sin nemuzou vyuzit jeho skill na zvyseni sance na plusnuti zbrane . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 chtel bych se zeptat jestli neni mozne aby Blacksmith mohl vzit do ruky katar a luk. Protoze takto hunter a sin nemuzou vyuzit jeho skill na zvyseni sance na plusnuti zbrane .11245[/snapback] Nemyslis ze to tak je spravene schvalne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 naposledy varuju ty co pujcuji ucet cizim lidem. zacinam mit po krk scenare ze nekdo pujci ucet, dotycny udela pruser a pak mi oba nadavaji ze oba nic, oni muzikanti. jestli dam jednou za tohle ban, tak jedine perma a budu brat ucet jako odcizeny. uz mam podle ip vytipovanych par lidi vcetne GM nekterych guild takze at se vam nestane ze budete bez Guild Mastera i hradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrymouse Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 chtel bych se zeptat jestli neni mozne aby Blacksmith mohl vzit do ruky katar a luk. Protoze takto hunter a sin nemuzou vyuzit jeho skill na zvyseni sance na plusnuti zbrane .11245[/snapback]Jooo pojedu 120dex BS na lukyyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 naposledy varuju ty co pujcuji ucet cizim lidem. zacinam mit po krk scenare ze nekdo pujci ucet, dotycny udela pruser a pak mi oba nadavaji ze oba nic, oni muzikanti. jestli dam jednou za tohle ban, tak jedine perma a budu brat ucet jako odcizeny. uz mam podle ip vytipovanych par lidi vcetne GM nekterych guild takze at se vam nestane ze budete bez Guild Mastera i hradu11250[/snapback]Imho to pravidlo by sa malo zrusit. a) Aj tak bolo robene kvoli tomu aby sa niekdo nevydaval za GM a nekradol takto acc. a kedze reborn sa prezentuje ako server pre skusenejsich hracov tak to by snad hrozit nemalo.be) Myslim ze to je tu rovnake ako na czRO kde skoro kazdy niekomu pozical ucet, a nevidim v tom nic zle. Ked niekomu poziciam ucet a on dostane bana no tak smola, to je riziko. ce) Ip adresy este nic nedokazuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Imho to pravidlo by sa malo zrusit. a) Aj tak bolo robene kvoli tomu aby sa niekdo nevydaval za GM a nekradol takto acc. a kedze reborn sa prezentuje ako server pre skusenejsich hracov tak to by snad hrozit nemalo.be) Myslim ze to je tu rovnake ako na czRO kde skoro kazdy niekomu pozical ucet, a nevidim v tom nic zle. Ked niekomu poziciam ucet a on dostane bana no tak smola, to je riziko. ce) Ip adresy este nic nedokazuju.11253[/snapback]gratuluju k prispeku 300 nicmene sem rekl a tak to bude, hotovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eowka Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 loony najprv spominas cudzich ludi a potom Gm niektorych guild, moj ucet tak isto maju ludia v mojej guilde aby mali moznost vyberat truhly v mojej nepritomnosti, su to vybrany ludia ktorym verim a ludia v guildach sa myslim poznaju dost resp nvm jak to funguje u inych ale LW a HR asi take problemy mat nemaju ani nebudu.len si sa asi stretol s dalsim pripadom a ta to tak nasralo ze si vyhlasil hunt na takych ludi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Imho to pravidlo by sa malo zrusit. 11253[/snapback]To myslim byla reakce na to ze dnes nekdo delal na uctu jednoho GuM takovy binec ze to bylo na ban a majitel uctu osobne to nebyl...Takze takove varovani je na miste a je to lepsi rekce nez banana rovnou PS: Muj account nikdo nema, i kdyz lidi od nas z guildy jsou naprosto spolehlivi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 chtel bych se zeptat jestli neni mozne aby Blacksmith mohl vzit do ruky katar a luk. Protoze takto hunter a sin nemuzou vyuzit jeho skill na zvyseni sance na plusnuti zbrane .11245[/snapback] Na zaklade ceho si myslis, ze BS ma skill na zvuseni sance plusnuti zbrane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 5, 2005 Author Report Share Posted November 5, 2005 Blacksmith ma stejnou sanci na uspesny upgrade jako kazde jine povolani. chocobo: 3 posty po sobe uplne o nicem... to se primo vybizi ke smazani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pete_Lee Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 pravda asi boli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 3? byl jeden ))11322[/snapback]Pouzij nahore vpravo funkci search, nech si vyhledat vsechny sve prispevky od obou svych uctu ("chocobo" i "chocobo ") a procti si je. Ze vsech 67 perel je k veci 5-7 kusu. Zastyd se, liskni si a pak se smaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrymouse Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Blacksmith ma stejnou sanci na uspesny upgrade jako kazde jine povolani.11313[/snapback]Nemuzu to ted najit, ale mel jsem pocit, ze si na foru psal, ze weapon research funguje na upgrade...to uz neplati ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Ako monk, od lvl 90 som pred upgrade chodil na mermany do podmorskeho tunelu v pohode. Bolo ich na mape okolo 50, niekedy trebalo pred nimi utekaÂť (naraz sa vedeli zhrknuÂť okolo mna aj 10-ti). Po upgrade je ich na mape odhadujem 15. Doslova treba ich hžadaÂť po kíştoch, ako keby sa ukrývali. Ani phenomeny tam nie síş. Boli síce na otravu, ale spestrenie to určite bolo. Písalo sa, že boli na jednotlivé mapy pridané potvory, toto ale zrejme malo opaÄný íşčinok, mapa je poloprázdna. Na magnician je potreba 450 pusiniek(padajíş len z mermana a deviace). Kým predtým som ich vedel nazbieraÂť za 3-4 dni (nepadajíş na 100%), teraz to vyzerá na týždne. Nedá sa to trochu vyvážiÂť? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 6, 2005 Author Report Share Posted November 6, 2005 Pred upravou jich tam bylo 40, ted jich je tam 30. Ostatni monstra viz databaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.