Kya Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Pred upravou jich tam bylo 40, ted jich je tam 30. Ostatni monstra viz databaze.11356[/snapback]A preco ich je tam este menej ? Nemalo by ich byt 58 ? A btw. dali by sa rovno zverejnit txtaky s rozlozenim mobov ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 6, 2005 Author Report Share Posted November 6, 2005 Zverejnit kvuli cemu sem delal tu databazi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 naposledy varuju ty co pujcuji ucet cizim lidem. zacinam mit po krk scenare ze nekdo pujci ucet, dotycny udela pruser a pak mi oba nadavaji ze oba nic, oni muzikanti. jestli dam jednou za tohle ban, tak jedine perma a budu brat ucet jako odcizeny. uz mam podle ip vytipovanych par lidi vcetne GM nekterych guild takze at se vam nestane ze budete bez Guild Mastera i hradu11250[/snapback] No jeste nez udelas nejaky zasah podle vytipovanych ip, rad bych na svoji (a nejenom svoji) obhajobu uvedl to ze hraju RO z ruznych mist (prace, doma) takze ip se pochopitelne lisi. Nekteri z nas se obcas navstevuji a tak obcas hraji z pocitace sveho kamarada. - Jestli by za to mel byt perm ban tak by bylo dobre zminit to v pravidlech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Mel bych dotaz na forum. bylo by prilis slozite udelat moznost privatnich guildovnich for? Mozna by to uvitaly i ostatni guildy.Pred casem jsme meli vlastni stranky s vlastnim forem, no stranky se nejak odporoucely a s nimi i forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 6, 2005 Author Report Share Posted November 6, 2005 No jeste nez udelas nejaky zasah podle vytipovanych ip, rad bych na svoji (a nejenom svoji) obhajobu uvedl to ze hraju RO z ruznych mist (prace, doma) takze ip se pochopitelne lisi. Nekteri z nas se obcas navstevuji a tak obcas hraji z pocitace sveho kamarada. - Jestli by za to mel byt perm ban tak by bylo dobre zminit to v pravidlech.11379[/snapback] Myslim ze si to spatne pochopil. Loony mel namysli ze kdyz nekdo cizi udela pruser s tvym uctem, tak se to vubec resit nebude a ban dostane tvuj ucet i jeho. Mel bych dotaz na forum. bylo by prilis slozite udelat moznost privatnich guildovnich for? Mozna by to uvitaly i ostatni guildy.Pred casem jsme meli vlastni stranky s vlastnim forem, no stranky se nejak odporoucely a s nimi i forum.11380[/snapback] Pokud by byl vetsi zajem, tak neni problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Myslim ze si to spatne pochopil. Loony mel namysli ze kdyz nekdo cizi udela pruser s tvym uctem, tak se to vubec resit nebude a ban dostane tvuj ucet i jeho.Pokud by byl vetsi zajem, tak neni problem.11381[/snapback] Tak vy ostatni guildmasteri - slysite? Chci slyset jasne a zvucne "ano i my bychom meli zajem" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrymouse Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 Je v poradku, ze se Maya healuje za 9999 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quetzal Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 ChtÄl bych se zeptat, kde se dá teÄ Koupit Fashionable Warm Hat. V Lighthazenu jsen už Kafru nenaÄel... Jo a jeÄtÄ jedna vÄc: k Äemu slouží Skladmistr v Geffenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 ChtÄl bych se zeptat, kde se dá teÄ Koupit Fashionable Warm Hat. V Lighthazenu jsen už Kafru nenaÄel... Jo a jeÄtÄ jedna vÄc: k Äemu slouží Skladmistr v Geffenu?11398[/snapback]ten hat sa da kupit v lighthalzene vlavo dole(ak sa to nezmenilo) od hat sellera tusim ak myslis skladmistra v bs gilde tak ten je tam koli guild questom Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 7, 2005 Author Report Share Posted November 7, 2005 Je v poradku, ze se Maya healuje za 9999 ??11392[/snapback] je kvuli lighthalzen mobum se musel zvysit max. level skillu z 10 na 20. Coz zahrnuje heal u bossu za 9999 a plosne skilly s celoobrazovkovym dosahem. Jo a ještě jedna věc: k čemu slouží Skladmistr v Geffenu?11398[/snapback] Je to soucast guild guestu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 No jeste nez udelas nejaky zasah podle vytipovanych ip, rad bych na svoji (a nejenom svoji) obhajobu uvedl to ze hraju RO z ruznych mist (prace, doma) takze ip se pochopitelne lisi. Nekteri z nas se obcas navstevuji a tak obcas hraji z pocitace sveho kamarada. - Jestli by za to mel byt perm ban tak by bylo dobre zminit to v pravidlech.11379[/snapback]nebudu delat zasah podle vytipovanych IP ale postav. pokud mi nekolik lidi nezavisle na sobe reklo ze FF guilda az moc rada krade sealy jinym a argumentuje tim ze oni tam byli prvni, tak mi bude jedno kdo hraje treba za sucubus nebo incubus ale sejmu ji vsechny ucty stejne jako vsem ostatni KSkarum. a to ze za ne bude hrat nekdo jiny mi bude fuk. a pochybuju ze bych se pri banovani "ukradeneho" uctu mohl splest zrovna u sucubus kdyz je z cech a kazdou chvili za ni hrajou slovaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Pred upravou jich tam bylo 40, ted jich je tam 30. Ostatni monstra viz databaze.11356[/snapback]Ty to vidíÄ v číslach( 40 alebo 30 - skutoÄne nie je vežký rozdiel), ja sa na to pozerám ale z pohžadu hráÄa. Mermani v podmorskom tuneli boli moja obžíşbená lokácia, chodilo tam málo hráÄov, pretože merman je vo ví¤ÄÄom poÄte nepríjemná potvora a málokedy íştočil sám (skutoÄne tam mohol len nabitý hráÄ), slabÄí hráÄ tam nemal vežkíş Äancu prežiÂť dlhčie ako miníştu, je to posledné poschodie , preto to tak aj má byÂť. Teraz, ten kto zabije mermana o poschodie vyÄčie, íşplne spokojne mí´že ísÂť aj dole, viac ako dvoch ich na sebe nikdy nebude maÂť. Kým predtým to bola zaujímavá a zábavná lokalita, teraz je to poloprázdne a nezaujímavé. Nakoniec preÄo nie, aj zlé pravidlá, pokiaž síş rovnaké pre každého, síş dobré. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Ty to vidíÄ v číslach( 40 alebo 30 - skutoÄne nie je vežký rozdiel), ja sa na to pozerám ale z pohžadu hráÄa. Mermani v podmorskom tuneli boli moja obžíşbená lokácia, chodilo tam málo hráÄov, pretože merman je vo ví¤ÄÄom poÄte nepríjemná potvora a málokedy íştočil sám (skutoÄne tam mohol len nabitý hráÄ), slabÄí hráÄ tam nemal vežkíş Äancu prežiÂť dlhčie ako miníştu, je to posledné poschodie , preto to tak aj má byÂť. Teraz, ten kto zabije mermana o poschodie vyÄčie, íşplne spokojne mí´že ísÂť aj dole, viac ako dvoch ich na sebe nikdy nebude maÂť. Kým predtým to bola zaujímavá a zábavná lokalita, teraz je to poloprázdne a nezaujímavé. Nakoniec preÄo nie, aj zlé pravidlá, pokiaž síş rovnaké pre každého, síş dobré.11444[/snapback] Mno vidis, moje oblibena lokace byl clock tower 1 a ted misto 120 punku a par knih tam je tak 70 knih a punku(dle databaze 70) cca tak 30. Prosel sem celou mapu a nenapocital sem jich vic. Dle knih v ty mape nikdo jinej nebyl.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 7, 2005 Author Report Share Posted November 7, 2005 Mno vidis, moje oblibena lokace byl clock tower 1 a ted misto 120 punku a par knih tam je tak 70 knih a punku(dle databaze 70) cca tak 30. Prosel sem celou mapu a nenapocital sem jich vic. Dle knih v ty mape nikdo jinej nebyl....11455[/snapback] Probud se prosimte. Podle databaze je tam 50 punku a 40 ridewordu. Pokud tomu neveris, tak se podivej na tohle: http://temp.reborn.cz/ctower1.jpg A nez priste neco zacnes psat, radsi si to dvakrat rozmysli <_> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Probud se prosimte. Podle databaze je tam 50 punku a 40 ridewordu. Pokud tomu neveris, tak se podivej na tohle: http://temp.reborn.cz/ctower1.jpg A nez priste neco zacnes psat, radsi si to dvakrat rozmysli <_<11456[/snapback] Kenny to nevim jak je to ted, kdyz sem se koukal ja na databazi, coz bylo chvilku po zmene tak tam melo byt 70/70 - tvoje excelovska asi jeste nebyla na svete (takze dle vami uznavany roempire a rodatabase), mapu sem prolez a odpovidalo to spis tak 20-30/60-70 (punk/rideword) a driv jich tam bejvalo opravdu hodne, klidne i tech 120/20(+-). Je mi jedno jestli jich tam je +-10 ale je jich tam i dle tvyho o vic jak pulku min. Skoda. Byla to fajn lokace. At uz pro exp nebo zeny. Asi se predemnou schovali, ale ridewordu tam bylo minimalne 2x vic p.s. nestezuju si, jen sem si povzdech, kde jsou casy "Znamka Punku" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hours Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 No mel bych malou otazecku. JDE BYT NEJDRIV HUNT PAK CLOWN NEBO NE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safik Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 use search )ne nejde ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hours Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 use search )ne nejde )11484[/snapback]To je skoda <_< <_< <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
pogy Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 ja bych taky uvital moznost aby guildy mely vlastni forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quetzal Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 ten hat sa da kupit v lighthalzene vlavo dole(ak sa to nezmenilo) od hat sellera tusim ak myslis skladmistra v bs gilde tak ten je tam koli guild questom11399[/snapback] Už je asi pryÄ, bloudím tam jak dlouho a nikde nic. NetuÄí nÄkdo, kam zmizel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plysovy Gepard Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Mam need dotaz když my nekdo pýÄe PM tak se my to zobrazi v novem okne takže když se warpnu tak my to zmizi a ja pokud my to nekdo napise chvilku pred tim než projdu warp tak vÄcinou nemam Äanci se zastavit a pak se musim ptat co my psali docela me to dost Ätve prosim poradte jak mam udelat se my PM zobrazovali v okne chatu tim žlutym pismem diki za odpoved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Mam need dotaz když my nekdo pýÄe PM tak se my to zobrazi v novem okne takže když se warpnu tak my to zmizi a ja pokud my to nekdo napise chvilku pred tim než projdu warp tak vÄcinou nemam Äanci se zastavit a pak se musim ptat co my psali docela me to dost Ätve prosim poradte jak mam udelat se my PM zobrazovali v okne chatu tim žlutym pismem diki za odpoved 11534[/snapback]ALT + i a tam sa to myslim nastavuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Mam need dotaz když my nekdo pýÄe PM tak se my to zobrazi v novem okne takže když se warpnu tak my to zmizi a ja pokud my to nekdo napise chvilku pred tim než projdu warp tak vÄcinou nemam Äanci se zastavit a pak se musim ptat co my psali docela me to dost Ätve prosim poradte jak mam udelat se my PM zobrazovali v okne chatu tim žlutym pismem diki za odpoved 11534[/snapback]Jdi na hodinu Äeského jazyka, pak si napiÄ domácí íşkoly, vykoupej se, pomodli a jdi spát... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Mám jeden nápad. Co takhle přidat k pravidlům serveru toto:Hraní na serveru je výsada, ne právo.Na spoustÄ serverů je toto jedno ze základních pravidel a jak se zdá je tady taky třeba, protože to mnoha lidem nedochází. Jinak bych chtÄl GM a bývalé guildÄ podÄkovat za pÄknou hru a rozloučit se. Nějak mÄ přestal Ragnarok (a hlavnÄ ta nálada mezi hráči na Rebornu) brát. PS: Nebudu si říkat o zabanování íşÄtů. Jednak na nich brácha má taky postavy a jedak kdo ví... třeba za nějaký Äas zas dostanu chuÂť si zahrát.. BYE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Mám jeden nápad. Co takhle přidat k pravidlům serveru toto:Hraní na serveru je výsada, ne právo.Na spoustÄ serverů je toto jedno ze základních pravidel a jak se zdá je tady taky třeba, protože to mnoha lidem nedochází. Jinak bych chtÄl GM a bývalé guildÄ podÄkovat za pÄknou hru a rozloučit se. Nějak mÄ přestal Ragnarok (a hlavnÄ ta nálada mezi hráči na Rebornu) brát. PS: Nebudu si říkat o zabanování íşÄtů. Jednak na nich brácha má taky postavy a jedak kdo ví... třeba za nějaký Äas zas dostanu chuÂť si zahrát.. BYE11624[/snapback]dik za napad, urcite ho pridame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.