Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Super novic uz nemuze nosit Shoes ?:)

11661[/snapback]

Nevim jestli SN muze nosit shoes, pokud muze tak to opravim.

Nevi někdo, jak to bude s GW v sobotu, když je ten sraz? Na czro je napsáno, že GW nejsou. Tady jsem nic neviděl .... :)

11677[/snapback]

Guildwary v sobotu nebudou. Budou presunute na nedeli 20.00 - 21.00

Oficialne je nosit nemuze .. ale pred [ /omg ]em jsme se o tom bavili po jednech GW a dohodli se ze bude moc nosit nektere veci ktere jsou "All except novice" (ktere mohl nosit do te doby) a podle toho se pak sestavil dorp do novice hradu

Jeste to neni konecny. Takze to budu upravovat  Jinak si dropy muzes zjistit pres @mobinfo 1334 (normalni truhla) a 1335 (rare truhla). Ale z toho se moc drop rate co bude po [ /omg ]u vycist neda. Ted ma vetsina veci drop 100%

a v nem jsou myslim i shoes a jine veci ktere Novic nosit nemuze ale SN je oblekl.

PrávÄ mi padlo z Orc Lady (aspon si to myslim) vÄc: lvl6 cookbook podle popisku se dá pomocí­ ni a ingredienci něco uvařit. Cu se zeptat zda takto vytvořené jí­dlo da kromÄ Hp i něco třeba naví­c :confused1:

11905[/snapback]

kazda kucharka dela neco jineho. funguje to obdobne jako michani potu. az si sezenes nadobi a ingredience, tak muzes varit predmety na boostovani treba int, nebo str o 6

No melo to byt prekvapeni az upgradnu eathenu, ale uz je to jedno. (:

Z ruznych monster pada 10 kucharek ruzneho levelu. Diky ni lze pripravovat jidla co davaji docasne k jednomu z tvych statu bonus +1 az +10 podle levelu kucharky. Kazda kucharka umi vyrabet jidla pro vsechny staty (STR,AGI,VIT,INT,DEX,LUK).

Nejsem si jisty jestli to pujde uz ted vyrabet nebo az po upgradu serveru, kazdopadne samotna jidla funguji a maji i popisky.

mel bych dva dotazy:

1.) k tomu vareni v databazi je u kuchteni jednotlivych jidel pozadavek nejakejch surovin a kucharka s nejakym lvl....treba "Morroc Fruit Wine - LV4Cook Book....atd. atd." to se jedna o pozadavek minimalniho lvl kucharky ci se to jidlo da klohnit jen s touhle kuchtou?? <_< a jeste ty popisky v ty databazi co jednotlivy jidlo dela je docela svahilsky napsany to je schvalne? nebo se to planuje nejak poÄeÄtit :) ?

2.)chtel bych poprosit jestli by byl nekdo ochotny a vypsal mi vsechny status efekty co jsou (curse, bleending,atd..) co presne delaji(nebo aspon zhruba :unsure: ) a ktery staty snizujou sanci je dostat pripadne cim se daji lecit??? pripadne jestli to je nejaky tajemstvi tak jestli by mi to nekdo nechtel sverit formou PM :rolleyes: (ja bych to nevykecal :unsure: )

doufam ze me aspon nekdo chape :unsure: ... ja sam sebe nekdy nestiham ;)

dik moc za odpovedi :unsure:

mel bych dva dotazy:

1.) k tomu vareni v databazi je u kuchteni jednotlivych jidel pozadavek nejakejch surovin a kucharka s nejakym lvl....treba "Morroc Fruit Wine - LV4Cook Book....atd. atd." to se jedna o pozadavek minimalniho lvl kucharky ci se to jidlo da klohnit jen s touhle kuchtou??  <_< a jeste ty popisky v ty databazi co jednotlivy jidlo dela je docela svahilsky napsany to je schvalne? nebo se to planuje nejak poÄeÄtit :) ?

2.)chtel bych poprosit jestli by byl nekdo ochotny a vypsal mi vsechny status efekty co jsou (curse, bleending,atd..) co presne delaji(nebo aspon zhruba :unsure: ) a ktery staty snizujou sanci je dostat pripadne cim se daji lecit??? pripadne jestli to je nejaky tajemstvi tak jestli by mi to nekdo nechtel sverit formou PM  :rolleyes: (ja bych to nevykecal :unsure: )

doufam ze me aspon nekdo chape :unsure: ... ja sam sebe nekdy nestiham ;)

dik moc za odpovedi :unsure:

12242[/snapback]

no, jen k tomu vareni. kazda kucharka kuchti neco specifickeho. napriklad kucharka lvl 6 co se neda koupit bude padat, resp. uz pada z jedne hezke slecny ;) ofoce uz normalne z mobu pada. a me ty popisky pripadaly anglicky ;)

2.)chtel bych poprosit jestli by byl nekdo ochotny a vypsal mi vsechny status efekty co jsou (curse, bleending,atd..) co presne delaji(nebo aspon zhruba :unsure: ) a ktery staty snizujou sanci je dostat pripadne cim se daji lecit??? pripadne jestli to je nejaky tajemstvi tak jestli by mi to nekdo nechtel sverit formou PM  :rolleyes: (ja bych to nevykecal :unsure: )

12242[/snapback]

Tabulka statusu

Malej dotaz ohledne vareni status jidel. Kdyz jsem se dival na ingredience potrebne na vareni, je potreba napriklad i orange juice--je tim myslen taming na dropse, nebo se orange juice bude dat i vyrabet? (pada i ovoce orange a lemon, ale tyto juici juice maker neumi delat).

Malej dotaz ohledne vareni status jidel. Kdyz jsem se dival na ingredience potrebne na vareni, je potreba napriklad i orange juice--je tim myslen taming na dropse, nebo se orange juice bude dat i vyrabet? (pada i ovoce orange a lemon, ale tyto juici juice maker neumi delat).

12425[/snapback]

je to "ten" orange juice :thumbup: citronovy dzus v db neni

xel by som sa spytat ci by sa nemohol zvacsit drop shieldu z ork hera, myslim ze to je bezny item ktori pada z cornutusov. nenavrhujem to len koli smole ktoru na pri nom mame/ 100 herov + a 1 shield/, podla mna okrem epsilonky nejaky poriadny drop nema a shield je bezna vec tak preco tam maly drop :(

xel by som sa spytat ci by sa nemohol zvacsit drop shieldu z ork hera, myslim ze to je bezny item ktori pada z cornutusov. nenavrhujem to len  koli smole ktoru na pri nom mame/ 100 herov + a 1 shield/, podla mna okrem epsilonky nejaky poriadny drop nema a shield je bezna vec tak preco tam maly drop :(

12695[/snapback]

Tak to huntete na cornutusech, staci jich (za predpokladu normalniho rozdeleni pravdepodobnosti) s pravdepodobnosti 95% zabit 50x vic, jak orc heru - to by prece pro vas nemel byt problem, ne?

BTW to, ze neco dropuje z hradu jeste neznamena, ze je to bezna vec. Podle me je bezna vec neco, co si muzes koupit a ne neco, co v prumeru padne z kazde 1000. zabite potvory. A jeste neco... pokud nekdo poradny drop nema, tak na nej nechod a ne, ze si budes na foru stezovat, ze ma maly drop a ze by to chtelo vylepsit - jak by to pak asi tady vypadalo, kdyby si kazdy rekl, ze u sve oblibene potvory chce zlepsit drop? Premejslej aspon malicko.... :(

jezis mne aj celej guilde su uz shieldy ukradnute,a nestazujem si...davam navrh

ork hero ma trapny drop a prave koli tomu ze shieldy padaju aj z inych mobov tak az tak vzacny nie je tak nevidim dovod preco by mal mat drop ako rare itemy kt nepadaju. myslim ze 1% ked porovnam tiaru,SR vs shield z hera je malicky rozdiel... urcite je ten drop aj o lucku ale 100+herov a 1stit

:(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...