Thorondor Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 tak holt bude kempit GM a prinejhorsim si ostatni zavola13375[/snapback]Emp padne do 10 sec, pozde bycha honit. Kdo tam neni v dobe kdy se guilda objevi si ani neskrtne. A to uz vubec nezminuju fakt, ze guildovni skilly pri GW obcas zahadne nefunguji, treba vcera nam Rally Guild a Battle orders neslo opakovane nahodit nekolik minut... Nejde se na nej spolehnout. V utoku to zas tak neva, ale v obrane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Emp padne do 10 sec, pozde bycha honit. Kdo tam neni v dobe kdy se guilda objevi si ani neskrtne. A to uz vubec nezminuju fakt, ze guildovni skilly pri GW obcas zahadne nefunguji, treba vcera nam Rally Guild a Battle orders neslo opakovane nahodit nekolik minut... Nejde se na nej spolehnout. V utoku to zas tak neva, ale v obrane...13380[/snapback]Nebol to nahodou ten 5min delay ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Nebol to nahodou ten 5min delay ?13381[/snapback]Nene, byl to prvni pokus o pouziti ten den... Kdyz sem delal GuM tak sem mel taky problemy s nahazovanim skillu, nekdy se jim proste nechce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Hele, nebyl to nahodou muj navrh? Nechci omezovat pusobnost skillu jen na jednu mapu, protoze nema vyuziti jen pri GW. Kombinace vetsi delay, vetsi cast time (bez redukce dex) by mela stacit. Snap monka za GuM nezkoustejte.jj bol:) a ako som tak rozmyslala zapacila sa mi tato moznost...aj ked mozno by som ten skill nechala ako je ale v kazdom pripade by som ho urcite nezakazovala.. aspon este par GW nie.. chcelo by to ho este poriadne vyskusat... Napriklad teraz pri utoku viem ze ked vidime faklafa za kazdu cenu sa nesmie dostat dalej a pokial si na to dame pozor nemam strach zo skillu Rally guild... len ten vas snap monk mi pride ako podvod... Ja mam napriklad vyhodu ze som GuM ako sin... a vy mate vyhodu ze faklaf vela vydrzi.. ale striedat GuM ako ponozky to je uz trosku od veci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantine Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Proc by snap monk nemohl byt GUM????? Me by se to libilo ... Thorondore pises, ze by ten skill mel byt pouzit pro obranu tak proc jste nam tim rozmlatili empo??? Myslim ze jste si vsimli ze expime na ten skill tak to radsi nechate zakazat nez aby to mela jina gilda... nebo se pletu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Proc by snap monk nemohl byt GUM????? Me by se to libilo ... Thorondore pises, ze by ten skill mel byt pouzit pro obranu tak proc jste nam tim rozmlatili empo??? Myslim ze jste si vsimli ze expime na ten skill tak to radsi nechate zakazat nez aby to mela jina gilda... nebo se pletu ?13384[/snapback]Hele, to ze tenhle skill je mimo resime od doby, kdy si minimalne o Rebornu nemel ani tuseni (spis bych tipnul ze o celem RO). Mit snap monka jako GuM chces akorat ty, coz svedci o tve urovni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 OK: Po tomhle postu Constantiny(nevim jestli psal za sebe nebo za Gm ale vzhledem ktomu ze je to jedna a tataz osoba tak tezko bude trpet nejakou dusevni chorobou, ze by mel rozdvojenou osodnost) navrhuji aby Rally guild byl pouzivan dal! S omezenim na snap monky.Aby meli sanci si to uzit kdyz se citi dotceni!Ze mame strach aby nahodou ten skill nemela jina guilda nez HR.13386[/snapback]myslim ze ja som sa vyjadrila len si to nejako prehliadol jeden aj druhy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Koukám, že se zaÄíná flejmařit Jsem pro to, aby skill Äel použít pouze ve vlastním hradÄ popřípadÄ na GW mapÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantine Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Hele, to ze tenhle skill je mimo resime od doby, kdy si minimalne o Rebornu nemel ani tuseni (spis bych tipnul ze o celem RO). Mit snap monka jako GuM chces akorat ty, coz svedci o tve urovni 13385[/snapback] O cem jsem mel paru vis prd... nerikam ze chci byt GUM gildy jen nechapu proc by nemohl snap monk byt GuM? 2faklaf: Pisu za sebe za koho jineho ? no nebudu se tady o tom svama hadat vidim, ze mate svoji pravdu a ja svoji takze ja koncim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Jak se stavite k tomu, že po dobytí hradu to nebude warpovat do mÄsta alianci? SlabÄí guilda, která bez aliance sama hrad neubrání se tÄžko ubrání guildÄ, která Äeká před vchodem, aby hned mohli vpadnout do íştoku. TroÄku by to posílilo obranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
oggi Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Constantine: zkus zapojit mozek a treba prides nato co by to s GW udelalo kdyby byl GM guild snap monk stim skillem .. o tom skillu se vi minimalne od testovaciho provozu odpoved kenyho po [ /omg ]u byla je casu dost na vyreseni a ejhle cas je pryc a skill je na svete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 tak aby nekdo neremcal, mluvim za sebe :-(1. je hezke jak nam tu faklaf predvadi ze on je ten hodnej, kdo poukazuje na chyby. taky je hezke jak hezky zakecal ze si chteli zmenit guildmastera UCELOVE na snap monka jen kvuli skillu emergency call. kdyby se menil GuMa jen proto, ze treba nehraje, tak to beru, ale menit ho na snapa jen kvuli tomuhle je proste svinarna. no pekne ste se vycajkovali2. pro oggiho a ostatni. emergency call fungoval jeste pred [ /omg ]em jinak (presneji receno nefungoval protoze se vypl). portoval pouze lidi kteri byli na mape, ale videt. tzn ze kdyby se faklaf jako jediny dostal k empu, tak je mu skill totalne k nicemu. klidne si to najdete ve starych popiskach skillu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Je fakt, ze se to resilo pred [ /omg ]em a bylo receno, ze se to vyresi nez prijde cas.. Cas nadesel - tudiz je cas resit .)Nebudu skryvat, ze k tomu skillu nemame uz tak moc daleko. O to vic by se melo resit co s tim. Zaprve nehodlam cist na foru jak jsme neceho zneuzili atd atd... a zadruhe je fakt, ze pri jistych okolnostech (snap monk, sin a skoro nesmrtelnej tank GuM) je ten skill trosku mimo misu. Ohanet se oficialem ja fajn, ale tam fakt jde o trosku jinej pocet lidi. Nicmene v tuto chvili se svym cast delay 1s a cooldownem 5min je to velmi ucinny nastroj na toceni hradu a ziskavani hradu pred koncem GW. Nerikam, ze si guilda ktera naexpi guild 20 lvlu nezaslouzi neco poradnyho, ale tohle je na nase podminky trosku dost .) Dalsi vec, ze pri sikovnym GuM (vhodne zvolenym a ne retardovi) se likviduje camp, protoze ztraci dost smysl. A campit u empa... mno koho bude bavit tahnout se celym hradem az k empu .) Otazka zni.... "Kam s nim?" (pro neznalce, nema to nic spolecnyho se sexem)... Navrh pouzit to jen ve vlastnim hrade je fajn, ale taky to ma sve proti. Predstavte si, ze rozmlatite obranu jak 1 warp tak u kafry, tak vas ceka jeste dalsi fight u empa, protoze chytrej GuM bude u empa a hodi EC... Tezko rict, co s tim. Zahodit to uplne mi prijde nefer, ale jak to omezit, aby to bylo k necemu a nebyla to "sfinarna" to uz je spis veci debaty.... edit: a jak psal loony... pokud si matne vzpominam, bylo tam i v popisu, ze jsou to lidi co jsou v dohledu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 2. pro oggiho a ostatni. emergency call fungoval jeste pred [ /omg ]em jinak (presneji receno nefungoval protoze se vypl). portoval pouze lidi kteri byli na mape, ale videt. tzn ze kdyby se faklaf jako jediny dostal k empu, tak je mu skill totalne k nicemu. klidne si to najdete ve starych popiskach skillu13397[/snapback]Rally Guild fungoval pred [ /omg ]em presne takhle, meli sme ho. Hned po [ /omg ]u jsme tlacili na Kennyho at to zmeni, ze s timhle skillem nemaji GW a cely server budoucnost - rikal ze je dost casu to domyslet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Rally Guild fungoval pred [ /omg ]em presne takhle, meli sme ho. Hned po [ /omg ]u jsme tlacili na Kennyho at to zmeni, ze s timhle skillem nemaji GW a cely server budoucnost - rikal ze je dost casu to domyslet.13401[/snapback]zajimavy ze kdyz sem ho ja zkousel, tak portnul jen ty co sem videl Link to comment Share on other sites More sharing options...
oggi Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Sir Loon: posledni GW pred [ /omg ]em v aldebaranu fungoval jako ted portoval vesele vsechny online lidi v guilde odkuliv ke GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Sir Loon: posledni GW pred [ /omg ]em v aldebaranu fungoval jako ted portoval vesele vsechny online lidi v guilde odkuliv ke GM13405[/snapback]Od te doby co sme ho meli fungoval takhle a uz tehdy sme rikali ze to je blbost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Preco maju GM taky problem so zmenenim skillu ktory kazi gw a vacsina hracov si praje jeho zmenenie.. ak by obrana hradu a emperka vyzerala takto v kazdom otorenom hrade potom je ten skill v poriadku.. ale pri takomto prazdnom servry je ten skill o niecom uplne inominac pokial viem pred [ /omg ]om fungoval skill rovnako ale mal 10sec prerusitelny cast time.. pri utoku na nas to faklaf zakuzlil ked do neho mlatilo 10 ludi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 K EC...ja bych videl 2 snad celkem rozumne reseni 1. Skill zrusit a bude po starostech 2. Zvysit cast time a udelat ho prerusitelny a neredukovatelny dex + zvysit delay. Zakazat postavam snap monk a stalker byt GuM. Tady asi schytam kritiku, ze sin zustat muze a mame ho v gilde...jo, ale sina jde detekovat ruvachem... Thorondor: Constantine hral RO uz v dobe, kdy ty si nemel o nejake hre, jmenem Ragnarok Online, ani poneti.edit: a to znaci co? Ja mam taky dost mezer, protoze neznam vsechno a nektery veci me proste nezajimaji.Faklaf: Ty jako HC hrac nesahas Constantinoj ani po kotniky. Pokud pise na foru jako Constantine, tak pise za sebe, az bude chtit psat za GMko, urcite si GMko logne Oggi: Myslim, ze const zapojuje mozek a dobre se nad tim bavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Thorondor: Constantine hral RO uz v dobe, kdy ty si nemel o nejake hre, jmenem Ragnarok Online, ani poneti.13412[/snapback]Constantina mel jeste pred par tydny (kdyz s nama expil na majo) dost podstatne mezery v zakladnich znalostech RO. Cela tehdejsi parta klidne dosvedci. Ale to uz je OT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 elessi - cool screen jeste ze to tu tak nevypada a ten ruzovej motyl .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Constantina mel jeste pred par tydny (kdyz s nama expil na majo) dost podstatne mezery v zakladnich znalostech RO. Cela tehdejsi parta klidne dosvedci. Ale to uz je OT.13413[/snapback]to nic neznamena, nekteri si pletou levou a pravou doted a je jim 19, ze S.... nekdo se neco nauci za den, nekdo za rok a nekdo vubec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantine Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Constantina mel jeste pred par tydny (kdyz s nama expil na majo) dost podstatne mezery v zakladnich znalostech RO. Cela tehdejsi parta klidne dosvedci. Ale to uz je OT.13413[/snapback] To ze nejsem chodici databaze RO neznamena, ze Ro hraju tri mesice... je pravda, ze jsem ho hral kdysi davno a potom prestal a ted zacal az na Rebornu. Pokud mi to neveris tvoje minus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 K EC...ja bych videl 2 snad celkem rozumne reseni 1. Skill zrusit a bude po starostech 2. Zvysit cast time a udelat ho prerusitelny a neredukovatelny dex + zvysit delay. Zakazat postavam snap monk a stalker byt GuM. Tady asi schytam kritiku, ze sin zustat muze a mame ho v gilde...jo, ale sina jde detekovat ruvachem...13412[/snapback]Mne sa to s tym snap monkom a stalkerom nepaci. To radsej zakazat ten skill ako zbytocne diskriminovat par povolani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Mne sa to s tym snap monkom a stalkerom nepaci. To radsej zakazat ten skill ako zbytocne diskriminovat par povolani.13417[/snapback]Je to diskriminace, ale pri soucasnym poctu lidi v gilde neni jina volba, pokud se ma skill nechat. Kazda gilda nemuze mit duo bard+danca na klasikala za warpem. A kempit kazdy warp, aby tam neproklouzl stalker.edit: uz ted je stalkera velkej problem zabit, kdyz se dostane do hradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.