Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

kdyby se urcovalo, jak kdo umi RO podle doby, jak dlouho RO hraje, tak sem se uz davno naucil bm a na GW by me faklaf nezabil na 2 CT :) ro hraju skoro 2 roky.. o tom to neni.. :) taky neumim vse a v hodne vecech se nevyznam - uz jen proto, ze sem dosud za 2 roky nevyzkousel vsechny joby ^_-

co se tyce EC - z princupu se mi zda blby, ze by to snap monk nemel mit. pac urcovat, jaky joby muzou guild skilly pouzivat a jaky ne, to je hodne tezky. chyba je v tom skillu - podle me opravdu neni nastavenej na tenhle pocet hracu... kdy se na oficialu stane, ze nikdo neni v emp roomu a po dobu casteni ho nikdo nedostihne.. proste zprisnit pouzivani skillu bo zrusit :) to je muj nazor...

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

Podle me by stacilo, aby to fungovalo jak ma: tj. privolalo hrace z guildy, kteri jsou na screenu ke svemu Guild Masterovi. Pak by bylo celkem sumafuk, kdo je nebo neni guild master. Sice stalker nebo snap by mel malinkou vyhodu, zejmena snap, ze by si tahal guildu pres pasti atp. Ale holt stejnou obranu muze pouzit druha guilda. Je to silny skill, ale guilda na 20. levelu si ho IMHO zaslouzi.

Edit: pisu snad neco jinyho nez je v http://eathena.ws/board/index.php?showtopi...=emergency+call

?

kenny sice tak ten skill fungovat ma lenze na takomto malom servry treba robit vynimky.. napriklad aj pocet clenov gildy je len 20 a nie 76(alebo kolko by malo byt :)) je povolena len 1 aliancia nie 3.. vsetko v zaujme hratelnosti gw, .. tak preco neupravit/nezrusit 1 guildskill ktory tuto hratelnost vyrazne narusuje?

a k tomu kto moze/nemoze byt gm... co napriklad snap monkovia ktory uz su gm? :) alebo ak sa tak vezme aj ws je nebezpecny, pretoze ak si da cart boost, bloody axe a autoritative badge(este ako bonus moze mat agi a windwalk alebo moonu v bootsoch) tak ak chyba len 1 pasca v obrane alebo hunt neda kusok pozor je u empa rychlejsie ako snap monk, to iste plati o knechtovi...

Elessi : to bylo pro Gwaihira. Nerikam ze se mi to libi. Jen mi porad lidi pisou ze je ten skill bugnutej. Ja rikam ze neni.

Gwaihir: precti si predposledni post a podivej se na ty linky co jsou z ragnainfo (z iRO). To ze se cela guilda muze portnout do treasure roomu (stejna mapa, bez viditelnosti na GM) nebo do Biolab 3 (i hrace co nesplnuji podminky vstupu (lvl 90+ adv, 95+ normal) - jina mapa, bez viditelnosti na GM)

Ja jaksi predpokladal, ze popisek:

GD_EMERGENCYCALL#
Urgent Call
Required For: Regeneration
Max level: 1
Type: Support, Guild Master only
SP Cost: unknown
Range: Entire screen around the guild master
Cast Time: 0.1 sec
Cool Down: 1 sec
Duration: instant
Effect: All guild members visible on the Guild Master screen will be teleported next to him.
Once used, caster must wait 5 minutes before using this skill again. Can only be used during guild sieges.
KRO Name: Emergency Call

je spravne. Protoze pokud by byl, tak by to fungovalo jen na GW a jen na toho, koho vidi Guild Master, jenze mas pravdu, je tam napsano, ze to tak nefunguje.....

Kazdopadne tezko rict, co je dobre a co spatne. Kazdopadne nasemu serveru by IMHO asi vic vyhovovala verze, ktera je ve vyse uvedenem popisku.

Podle me by to vyresilo nastaveni tohodle skillu na to, ze portne pouze do vlastniho hradu, tzn by se to nemohlo zneuzivat v utoku a zaroven by to byl pouzitelny skill, jak tu nekdo napsal, ze si ho guilda na 20 lv zaslouzi... Kdyby to tak slo nastavit tak by to podle me vyresilo spoustu stiznosti a trapeni :)

Ted mozna placnu blbost tak me prosim neukamenujte:

Kdyz bude v utoku guilda ktera uz vlastni nejakej hrad tak je pro ne preci EC docela nevyhoda ne?? A prece u guildy ktera ma lvl 20 se uz muze predpokladat ze nejakej hrad vlastni. V obrane je to dobrej skill ale v utoku myslim ze neni moc pouzitelnej. Prece se cela guilda neportne z obrany aby mohla dobyt jinej hrad teda pokud nechce snizit investy. Nevim jestli kdyz si nekdo privola celou guildu do jinyho hradu kterej pak bude dobyvat jestli se pak stihnou vratit do hradu kterej uz meli a opet udelat poradnou obranu. Ale je pravda ze pokud guilda hrad mit nebude tak timhle skillem ho hodne rychle ziska.

Asi jsem ted placal blbosti ale to je uz na vas jak to zkritizujete  :)

13450[/snapback]

ani moc ne, ale asi takhle ... obrana odlog hazu recall ...

methred.. gilda ktora ma tento skill a ma hrad s investom menej ako 10 sa klude vzda svojho hradu aby dobili hrad s investom 60+

2. moznost.. nechat si aliancnou gildou branit hrad zatial co sa gilda co vlastni hrad emergency calluje ku kazdemu empu a veselo fraguje.. pri prvom naznaku utoku wing a sformovat obranu na kafre... ale to musi byt poslusna aliancia aby si toto nechali zo sebou robit :)

shademaster.. ten tvoj navrh je nieco ako warp do hradu cez vlajku len viac vyhodne pre obrancov... cize gildy by mali rychlejsi a kvalitnejsi navrat do obrany ako ked sa chodilo cez vlajku a znova by to bolo o tom ze este 2-3 hrady stihneme otocit a potom rychlo do obrany branit kafru

a boli by sme zas v tom obdobi ked gw stali za... :)

shademaster.. ten tvoj navrh je nieco ako warp do hradu cez vlajku len viac vyhodne pre obrancov... cize gildy by mali rychlejsi a kvalitnejsi navrat do obrany ako ked sa chodilo cez vlajku a znova by to bolo o tom ze este 2-3 hrady stihneme otocit a potom rychlo do obrany branit kafru

a boli by sme zas v tom obdobi ked gw stali za... :)

13455[/snapback]

To asi bylo mysleno tak, ze portne do vlastniho hradu za GuM, ne do vlastniho hradu jen tak z ciste vody - to by koneckoncu ani neslo, guilda muze mit i vic hradu jak jeden a pak by bylo tezke poznat kam ze vlastne guilda chce :) . Navic s vlajkama to srovnatelne neni, protoze jde pouzit jednou za 5 minut.

edit: GW ted taky stoji za :), podivej, nejmenovana guilda si vyhojila ego na malickych a zabrala co se dalo. To by se predtim nestalo...

edit: GW ted taky stoji za :), podivej, nejmenovana guilda si vyhojila ego na malickych a zabrala co se dalo. To by se predtim nestalo...

13460[/snapback]

no nestalo lebo by ste to spravli vy :)

a hlavne je to dane taktikov kazdej gildy... my sme dnes nemali gm tak sme sa rozhodoli ze dnes budeme bavit cele gw a okrem prvych 5minut(ked nikto nevedel co ma robit tak vacsina branila) sme nebranili vobec nic.. a tie gw naozaj stali za to

Neslo by to o gw nastavit podle popisku a mimo gw aby svolaval vsechny cleny online? :-)

Jedna se vazne o velmi silny skill a dovedu si predstavit tu neznicitelnou obranu, prorazi se prvni warp, gm se stahne dozadu.. zavola si celou guildu, udelaji dalsi kemp, zas se to musi prorazet, utocniku ubyva, navrat do hradu jim trva dele... po dalsich peti minutach by se dle situace gm zas presunul... no proste omezeni skillu jen na obrance ve vlastnim hradu, by velmi znevyhodnilo utocniky...

Vsecko by slo. Ale stejne bude nejlepsi ten skill zrusit. vyhody zruseni:

1) guildy co ten skill maji se nebudou vztekat ze tam dali bod zbytecne. Proste ten skill smazu ze skilltree a pridam jim 1 skillpoint.

2) nemusi se omezovat vyber guildmastera.

3) nesnizi se vyznam obrany hradu.

Udelal bych to klidne hned, ale bohuzel musim pockat na novy pripojeni, protoze u soucasnyho jsem rad ze se vubec pripojim na server.

NeÄlo by sem hodit odkaz na dalÄí­ guild skilly, který existujou a který by se daly dát na reborn.

GuM by o nich mohli hlasovat. NadpoloviÄní­ demokracie je fajn :)

Btw. proÄ neudÄlat na foru sekci jen pro GuM a tam nechávat hlasovat o takových vÄcech, co by rozhodovali jen GuM. Oni dalÄí­ hráči do toho často jen krafaj a když je to stanovisko guildy, tak to staÄí­ ne? :)

NeÄlo by sem hodit odkaz na dalÄí­ guild skilly, který existujou a který by se daly dát na reborn.

GuM by o nich mohli hlasovat. NadpoloviÄní­ demokracie je fajn :)

Btw. proÄ neudÄlat na foru sekci jen pro GuM a tam nechávat hlasovat o takových vÄcech, co by rozhodovali jen GuM. Oni dalÄí­ hráči do toho často jen krafaj a když je to stanovisko guildy, tak to staÄí­ ne? ;)

13502[/snapback]

neodvazuju se hadat co by lidi jako Lajka dokazali prosadit za demence <_<

No, jak ted tak premyslim (nebezpecne, nemel bych to asi delat :)) tak mi pripada, ze ze uz ted toho z hradu pada hodne. Na oficialu se sice ve 4ech guildach po 70 clenech lip brani, ale taky se ten maly narudek deli o svych 10-15 beden...

13516[/snapback]

Thorondore to zkousis co vydrzim abych si nerejpnul nebo co?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...