Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply
Třeba to bude tí­m, že k3 změnu ještě neprovedl ?

13535[/snapback]

odpoledne to zmenim.

Zrusenim vlajek dost ztratila kouzlo guildovni kafra, neslo by s tim neco udelat?

13542[/snapback]

jak to myslis? storage i guild storage porad ma, warpnout se k ni da taky.

Nedame hlasovani:

Pri dobyti hradu portnout do mesta i alianci?

Ano

Ne

Kvuli kazdy drobnosti prece nebudu davat hlasovani :)

Nevie niekdo kolko forgerov z fame tabulky ziskava ten Fame bonus +10 atk ?

13765[/snapback]

podla stranky co tu niekto ohladom toho postoval by to malo byt prvych 10...

podla toho co som testoval.. ked bola Akashka na 1. mieste medzi forgermi som vykoval knife a jeden som kupil z obchodu.. dmg s obidvoma bol rovnaky.. takze to pravdepodobne nefunguje.. teda aspon ked som to skusal nefungovalo :thumbdown: (cca 1-2 svn verzie dozadu)

podla stranky co tu niekto ohladom toho postoval by to malo byt prvych 10...

podla toho co som testoval.. ked bola Akashka na 1. mieste medzi forgermi som vykoval knife a jeden som kupil z obchodu.. dmg s obidvoma bol rovnaky.. takze to pravdepodobne nefunguje.. teda aspon ked som to skusal nefungovalo :thumbdown: (cca 1-2 svn verzie dozadu)

13794[/snapback]

Teraz uz to funguje .. dava to 10 never-miss dmg ako 2 star crumby v zbrani. Ale preto sa pytam, lebo akashka je na 2 mieste a stale to funguje :rolleyes:

Keny, pokud nebudes kvuli malickosti davat anketu, tak to prosim rovnou udelej, ab to neportovalo aliancni silu v hrade :thumbdown:

Diky :)

13799[/snapback]

No, me se treba tahle uprava nelibi :rolleyes:

Teraz uz to funguje .. dava to 10 never-miss dmg ako 2 star crumby v zbrani. Ale preto sa pytam, lebo akashka je na 2 mieste a stale to funguje :thumbdown:

13795[/snapback]

Proto jsem se snazil protlacit na 1. misto :rolleyes: Zda se, ze to funguje tak, jak rika Kya.

jj, chtelo by to, aby vlajky ve meste fungovaly mimo gw, jestli je to mozne :-)

fakla: jestli sem to dobre pochopila, tak cestujes 2x, aby si vybral a nasledne cely drop donesl do hradu a dal do kafry? pokud ano, snazsi je zmacknout packu a rovnou hodit do kafry, usetris si cestu :-), jestli sem to blbe pochopila, tak se omlouvam

Ja sem pro mimo GW kafra pres vlajku ve meste.

Taky jsem pro, aby to neportovalo alianci, ale to nejak sakra neprochazi :)

Maule, bud hodnej ... rozumnej ... :D cim si muzu tvuj hlas koupit? :D jako v parlamente ... :blink:

13842[/snapback]

Prave ze sem rozumnej a proto se mi to nelibi :clap:

Prave ze sem rozumnej a proto se mi to nelibi :D

13843[/snapback]

Jsi zlý a žádný sacri ti NEPOMřŽÂŽE !!!!! :D

StejnÄ žeru tu tvou Gypsy :blink::):clap:

Mohl bych poprosit, nema nekdo ftp s 200MB volnyho mista, az sestriham to video, abych to tam mohl nahrat? Nebo poradit s tim, kde bych takovy misto sehnal, pokud mozno bezplatne :D

Nemam kam dat nahrany GW :D

neslo by pri GW zamezit skill co maji manzele na predavani  SP ?  preci jen svatba by nemela bejt jen dobra diky tomu, ze si clovek na druhy account da  jine pohlavi a pak si pri GW dodava SP ..

14064[/snapback]

co se tyce primo GW mapy, da se o tom uvazovat. mimo mapu ne

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...