Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

No neni

Kdyz sme se trebas pokouseli zjistit jak funguje Mental Sensing tak by bylo fajn vedet jaky XP jsou za jakou potvoru.A je to jen par cisilek navic.Ale je fakt ze jediny uziti me napada prave u tohodlec :wub:

Edit:Taky by tim slo zjistit jak sou XP zavisle na poctu lidi v parte :wub:

• 2 weeks later...
  • Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

Zdraví­m,

jaký je max. limit lvlu postavy, když ji chci zmÄnit jméno? OsobnÄ mám mága lvl 48/36 a moc se mi nechce pokraÄovat v rozvoji postavy, když jsem dal mágovi/chlapovi zcela nepochopitelnÄ ženské jméno... :(

Když ale vypadal tak žensky :blink:

Zdraví­m,

jaký je max. limit lvlu postavy, když ji chci zmÄnit jméno? OsobnÄ mám mága lvl 48/36  a moc se mi nechce pokraÄovat v rozvoji postavy, když jsem dal mágovi/chlapovi zcela nepochopitelnÄ ženské jméno... :(

Když ale vypadal tak žensky  :blink:

17014[/snapback]

Precti si PRAVIDLA, zejmena pak dodatek. Mezi nama vetsina hracu tady da lvl 48 asi tak za jeden den, nekteri experti v parte asi 2 hodiny. Takze doporucuju ti to smazat a nikoho s tim malym problemem neotravovat (samozrejme si nejdriv vytvor jinou postavu a prehaz si zeny a equip).

Jen jsem se chtÄl zeptat, kdy bude upgradovaná databáze. VidÄl jsem v obchodÄ Angry Mouth a celkem se mi lí­bí­, tak by mÄ zají­malo z Äeho dropujou ;o)

17036[/snapback]

Me ty zoubky padly z Gibbet, ale ted na to koukam a v databazi uvedeny nejsou, ani pod jinym jmenem.

Jen jsem se chtÄl zeptat, kdy bude upgradovaná databáze. VidÄl jsem v obchodÄ Angry Mouth a celkem se mi lí­bí­, tak by mÄ zají­malo z Äeho dropujou ;o)

17036[/snapback]

Jestli je to co si myslim, tak to pada v Louyangu v dungeonu z takovejch peknejch cinskejch draku.

Jestli je to co si myslim, tak to pada v Louyangu v dungeonu z takovejch peknejch cinskejch draku.

17041[/snapback]

Heh, dí­k :blink: No ani nakonec tu novou databázi nepotřebuju . Ikdyž by se asi čiklo vědět, jakej je drop.

Hmm, aha, tak oprava :blink: Pokud myslis ty zoubky-armor, osazeni lower head, tak ty se v databazi jmenuji Angry Teeth a padaji z Hylozoista (tedy ne z Gibbet, jak jsem si myslel) -0,02% a z Teddy Beara - 0,02%.

17046[/snapback]

Aha, sem si ří­kal, co jsou pat ty Angry Teeth, takže je to jenom taková malá chybiÄka ;o) KažodpádnÄ dí­k :(

Chtel bych se zeptat jestli se nejak nebude upravovat ten anti spam ??:)

Proste neumim napsat otazku jen s jednim otaznikem :)

A pride mi nefer ze otazniky se dva a vice nemuzou :hypocrite:

Za to tecek tam muzu nasypat celej zasobnik :)

Bojuji za prava otazniku :)

Chtel bych se zeptat jestli se nejak nebude upravovat ten anti spam ??:)

Proste neumim napsat otazku jen s jednim otaznikem :)

A pride mi nefer ze otazniky se dva a vice nemuzou :hypocrite:

Za to tecek tam muzu nasypat celej zasobnik :)

Bojuji za prava otazniku :)

17416[/snapback]

jo mas pravdu... ten filtr na vic jak 2 stejny znaky po sobe je pekne prastenej...

Mám dotaz ohlednÄ dualu.Neví­m Äí­m to,ale když sem si nainstaloval novýho

klienta(tj.1025) tak mÄ přestal fungovat follow.Ale zajimavy je že asi

funguje ale s dÄsným spoždÄní­m.

Asi tak za 4s se teprve druhá postava pohne.

Dá se to nějak snadno řečit?

snaha rebornu se blizit k oficalu proc tu neni spravne nastaveny exp v lighthalzen , ale 10x mene ... navic je to lokace kde se neda vlackovat (nektera monstra se wizardem dost tezko zabijeji ) , je tam celkem tezky boss ...vstup omezeny lv, takze se nemuze stat ze tam pude nejaka 75 jako chodi do jupe kde se naexpi zadarmo celkem rychle a juperos se stale nechava jak je mini upravy co tam sou nejsou poznat ..... stale nechapu proc tato lokace je takto nevyvazene upravena podle nasich GM

http://www11.big.or.jp/~top/2005/juperos/mons.htm

snaha rebornu  se blizit k oficalu proc tu neni  spravne nastaveny exp v lighthalzen , ale 10x mene ...  navic je to lokace kde se neda vlackovat (nektera monstra se wizardem dost tezko zabijeji ) , je tam celkem tezky boss ...vstup omezeny lv, takze se nemuze stat ze tam pude nejaka 75 jako chodi do jupe kde se naexpi zadarmo celkem rychle a juperos se stale nechava jak je mini upravy co tam sou nejsou poznat ..... stale nechapu proc tato lokace je takto nevyvazene upravena podle nasich GM

http://www11.big.or.jp/~top/2005/juperos/mons.htm

17749[/snapback]

To je celkem jednoduchy...Jeden den tam jedna gilda nabehla a nadelala tam takovy mnozstvi expu, ze se to muselo zkrouhnout...Jde o to, ze Reborn je nastavenej tak, aby se tu expilo v parte...Kdyz si vezmes, co tam beha, vezmes si jeho expy, vynasobis to ratama Rebornu a jeste to vynasobis bonusem za expeni v parte, pripadne jeste bonusama za Combo (dancka s bardem), tak se dostanes na strasny cisla...A precijenom, kdo se chce dostat na 99 lvl, mel by tomu dat trosku vic, nez jen jeden nebo dva dny vyletu do Lighthalzenu...Teda aspon takhle to bylo kdysi vysvetleny me... :clap:

prcek: a jaky je rozdil podle tebe expit v juperosu a v lightu pochybuju ze ty si v lightu nekdy byl takze zbytecne ti neco psat.. jsi zrejme jen dalsi produkt high lv z juperosu ktery o hre jako takove stejne moc nevi

kazdopadne mas pravdu ze pokud by bylo v lightu exp podle oficialu tak se tam hodne projevuje nastaveni expu v parte ...je tu rate cca 8 kdyz je parta 12 lidi .. ne dve na expy takze reborn je high rate server .. ktery bude casem uz jen GW server

a ze se neda jinak naexpit i hur expitelne povolani neni pravda jen ten clovek tomu musi neco venovat a ne jen prijit do juperosu a sednout si a za par hodin odlognout bohatsi o par desitekM expu

Deliamber: tys tam asi nikdy nebyl vid? Ono neni jednoduchy nekoho zabit a hlavne se to zabiji po jednom, takze ono to zase tak jednoduchy neni. Hlavne ze v jupe expi kazda lamka, co ma nejakej level 80 a za dve hodiny tam da v pohode 5 levelu.

Osobne chodim taky do jupe, protoze majo jsou pryc, magma nebyla nikdy dobra. GD neni pro nemajitele hradu. Stingy a HOcka jsou pro min lidi. Pak tu mame Thanatos a Hugel, no zkouseli sme to a chce to mit jiny slozeni party nez je guilda :clap: pac ty wizny to tam moc nedavaj, ale jako odreagovani to neni spatny. Nejsou sice hotovy jeste dropy (alespon nebyly) takze asi takhle. Zkus jit na hodinu do jupe a na hodinu do laborky. :) chces rict, kde umres vickrat? ;)

Kdyby se vratili majo, tak by lidi nechodili jen do jupe a kdyby se udelala laborka podle spravnyho nastaveni nebo by se to hodilo treba na polovic, tak by to jeste slo. Ale takhle budou vsichni davat 99ku v jupe. Vlastne od 80tyho levelu nikdo nikam jinam nejde. Ani v niffu to tak neleze.

Kazdopadne nejlepsi je, kdyz ti wizna na 95lvl (naexpeno v jupe) rekne, ze si dal str, protoze nic neunese. Popripade si bere na GWcka elunko. Holt level neni vse a ne kazdej neco umi hrat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...