Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

Jde ale porad v dusledku o celkove snizeni expu,ze jo.

Ono logicky ted muze nastat takova vec,ktera je notoricky znama,hunt+ priest a podobne party podle toho jak moc sou ty bonusy snizene.

Loony opravdu nevedu nikoho do boje omg jen nesnasim zasadni zmeny pravidel hry kdyz uz je rozehrana.

Mozna si nekdo pomatuje ten hnus s OCA na CZ neceho podobneho bych se nechtel dockat a nabehy tu na to jsou ...

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

Nemuzu si nez nerejpnout ohledne ruseni share postav co sedi. To nemaj nektery postavy ani narok na to nabrat SP? Priest si proste sem tam musi sednout a co se tyce tancujicich postavicek tak ty taky. Klidne at tam to pravidlo je, ale s casovym omezenim aspon na minutu...

Kolik vám tak průmÄrnÄ bere Reborn klient RAMky? MnÄ klidnÄ i přes 100 MB, když má náladu a to je docela problém, ramky na rozdávání­ nemám, asi bude nutno kompa přikrmit, často swapuje jak vzteklej a hra se seká :-( Mám W XP SP2

18335[/snapback]

Jestli nechces kupovat pamet, tak si to preinstaluj na w2k a budes v pohode. XP jsou mrcha, ktera krom sezrani 2x vic pameti toho umi o nula prd vic... vivat Mrkvosoft :D

Elessi: On to vyrabel bez twighlight, protoze neprisel na to, ze ma mit SN v parte :D Jinak odlikat to je taky hracka, jen clovek musi mit co :)

18184[/snapback]

Ano, nevedel jsem to. Clovek se stale uci. Ty jsi se s tim taky nenarodil, tak pak nechapu tvuj ubohy huronsky smich. Takze priste az nebudu zas neco vedet, nahodou tu zahlednes muj dotaz a budes mit nesmirnou touhu mi odpovedet, pouzivej s rozvahou emotikony a vzpomen si na svoje dotazy.

Jinak dekuji za odpoved...

Ano, nevedel jsem to. Clovek se stale uci. Ty jsi se s tim taky nenarodil, tak pak nechapu tvuj ubohy huronsky smich. Takze priste az nebudu zas neco vedet, nahodou tu zahlednes muj dotaz a budes mit nesmirnou touhu mi odpovedet, pouzivej s rozvahou emotikony a vzpomen si na svoje dotazy.

Jinak dekuji za odpoved...

18423[/snapback]

Ta odpoved byla Elessimu a tykala se Constanse, ne tebe :D

Mel bych otazku ohledne Homunkula na eAthene. Doneslo se ke me, ze se vyvojari snad rozhoupali a rozhodli Homunkula udelat. Takze jak to vypada, jak to postupuje, pripadne kdy ho lze ocekavat? :)

Prosil bych odpoved nekoho znaleho :)

Ocekava se, ze vyvoj eatheny brzo skonci a prejde se na eapp coz je vlastne eathena jen psana v c++. To bude mit za vyhody snizeni bugu, prehlednost a jednoduchost zdrojaku. Hlavne taky snadnejsi implementaci novych veci co Gravity vymysli. Pak teprv budou homonculove. Data se pripravujou uz ted podle leaknuty EP 10.2. Odhadem by mohly byt v lete.

V poslednom Äase sa mi dosÂť krát stalo že som bol afk, a keÄ som sa vrátil, mal som chat zaspamovaný PMkami, ako ma niekto pozýva do party, alebo proste hláÄkami ako "haloooo si tu?" "ty ma ignorujes?", atÄ. Tak ma napadlo či by sa nedal spraviÂť nejaký prí­kaz, naprí­klad @afk... Fungoval by asi tak, že keÄ mi niekto napí­Äe PMku, tak ho to upozorní­ že som afk (ale PMka by mi doÄla). :)

edit: dí­k za radu kenny, to som zas objavil ameriku :)

V poslednom Äase sa mi dosÂť krát stalo že som bol afk, a keÄ som sa vrátil, mal som chat zaspamovaný PMkami, ako ma niekto pozýva do party, alebo proste hláÄkami ako "haloooo si tu?" "ty ma ignorujes?", atÄ. Tak ma napadlo či by sa nedal spraviÂť nejaký prí­kaz, naprí­klad @afk... Fungoval by asi tak, že keÄ mi niekto napí­Äe PMku, tak ho to upozorní­ že som afk (ale PMka by mi doÄla). :)

19014[/snapback]

a to sem si rikal ze mi na hotlinku volaj jen zabrzdeni lidi, oni sou i tady :-(

BSS uz zase prudim /heh

Chtel bych se zeptat jestli dava to BSS dmg to undead rovny sile healu levelu BSS?

V geffu 4 se mi dark ilusiony a khalizove a potom i spoluhraci smaly do xichtu. /heh

Knecht si teda liboval ze ma svateho ducha v brneni ale ja sem chtel hodit nejakej ten dmg na potvory.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...