Saki Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Jde ale porad v dusledku o celkove snizeni expu,ze jo.Ono logicky ted muze nastat takova vec,ktera je notoricky znama,hunt+ priest a podobne party podle toho jak moc sou ty bonusy snizene. Loony opravdu nevedu nikoho do boje omg jen nesnasim zasadni zmeny pravidel hry kdyz uz je rozehrana.Mozna si nekdo pomatuje ten hnus s OCA na CZ neceho podobneho bych se nechtel dockat a nabehy tu na to jsou ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Quest do laborky je nejlepsi quest ve hre, tak si ho zkuste. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Caesar...Jj, je skvelej...I kdyz musim se priznat, mel jsem mensi napovedu ...Kazdopadne by to takovych chtelo vic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Nemuzu si nez nerejpnout ohledne ruseni share postav co sedi. To nemaj nektery postavy ani narok na to nabrat SP? Priest si proste sem tam musi sednout a co se tyce tancujicich postavicek tak ty taky. Klidne at tam to pravidlo je, ale s casovym omezenim aspon na minutu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 7, 2006 Author Report Share Posted February 7, 2006 Novinkyyyyyyyy... (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuestGirl Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Quest do laborky je urcite super... /thx konecne si clovek taky muze vyzkouset logicky mysleni a ne jen tupe stat v juperosu a klikat (btw. hroznej stereotyp)jen skoda, ze takovejch questiku neni vic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kat MydlĂĄĹ� Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Kolik vám tak průmÄrnÄ bere Reborn klient RAMky? MnÄ klidnÄ i přes 100 MB, když má náladu a to je docela problém, ramky na rozdávání nemám, asi bude nutno kompa přikrmit, často swapuje jak vzteklej a hra se seká :-( Mám W XP SP2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 8, 2006 Author Report Share Posted February 8, 2006 100MB je minimum co bere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 Kolik vám tak průmÄrnÄ bere Reborn klient RAMky? MnÄ klidnÄ i přes 100 MB, když má náladu a to je docela problém, ramky na rozdávání nemám, asi bude nutno kompa přikrmit, často swapuje jak vzteklej a hra se seká :-( Mám W XP SP218335[/snapback] Jestli nechces kupovat pamet, tak si to preinstaluj na w2k a budes v pohode. XP jsou mrcha, ktera krom sezrani 2x vic pameti toho umi o nula prd vic... vivat Mrkvosoft Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kat MydlĂĄĹ� Posted February 8, 2006 Report Share Posted February 8, 2006 100MB je minimum co bere 18336[/snapback] No tos mÄ teda potÄčil, pak to má bejt hratelný /heh , to mÄ bude dalÄí pamÄÂť pozdravovat, a tominimálnÄ, ono by to stejnÄ chtÄlo celej novej komp /heh Díky za odpovÄÄ, byÂť mÄ nepotÄčila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josifek Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Elessi: On to vyrabel bez twighlight, protoze neprisel na to, ze ma mit SN v parte Jinak odlikat to je taky hracka, jen clovek musi mit co 18184[/snapback] Ano, nevedel jsem to. Clovek se stale uci. Ty jsi se s tim taky nenarodil, tak pak nechapu tvuj ubohy huronsky smich. Takze priste az nebudu zas neco vedet, nahodou tu zahlednes muj dotaz a budes mit nesmirnou touhu mi odpovedet, pouzivej s rozvahou emotikony a vzpomen si na svoje dotazy. Jinak dekuji za odpoved... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Beres ty emo moc vazne. Vetsina lidi ty emo dela uz podvedome jako soucast jejich osobnosti. Viz ja a chocobo I kdyz, je pravda, ze el ty emo teda moc casto nedela Sry za offtopic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Ano, nevedel jsem to. Clovek se stale uci. Ty jsi se s tim taky nenarodil, tak pak nechapu tvuj ubohy huronsky smich. Takze priste az nebudu zas neco vedet, nahodou tu zahlednes muj dotaz a budes mit nesmirnou touhu mi odpovedet, pouzivej s rozvahou emotikony a vzpomen si na svoje dotazy. Jinak dekuji za odpoved...18423[/snapback]Ta odpoved byla Elessimu a tykala se Constanse, ne tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted February 10, 2006 Report Share Posted February 10, 2006 Mel bych otazku ohledne Homunkula na eAthene. Doneslo se ke me, ze se vyvojari snad rozhoupali a rozhodli Homunkula udelat. Takze jak to vypada, jak to postupuje, pripadne kdy ho lze ocekavat? Prosil bych odpoved nekoho znaleho Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 10, 2006 Author Report Share Posted February 10, 2006 Ocekava se, ze vyvoj eatheny brzo skonci a prejde se na eapp coz je vlastne eathena jen psana v c++. To bude mit za vyhody snizeni bugu, prehlednost a jednoduchost zdrojaku. Hlavne taky snadnejsi implementaci novych veci co Gravity vymysli. Pak teprv budou homonculove. Data se pripravujou uz ted podle leaknuty EP 10.2. Odhadem by mohly byt v lete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Bude repair npc porad brat steel, i kdyz se vi ze na iRO ho nebere? ^-^Zdroj: http://www.eathena.ws/board/index.php?show...=73447&hl=steel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plysovy Gepard Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Asi sem absolutni lama ale kde se deal quest do laborky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Asi sem absolutni lama ale kde se deal quest do laborky? 18957[/snapback] Tam bejt tebou bych ted nelez a pockal nez se predela... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Probuh jak predela?No mohli by obyvatele laborky bejt trosku chytrejsi aby bylo tezzsi je zabit,ale to je obecnej problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Probuh jak predela?No mohli by obyvatele laborky bejt trosku chytrejsi aby bylo tezzsi je zabit,ale to je obecnej problem 18977[/snapback]On myslel az se predela ten quest Mimochodem jasne nej quest ve hre /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 V poslednom Äase sa mi dosÂť krát stalo že som bol afk, a keÄ som sa vrátil, mal som chat zaspamovaný PMkami, ako ma niekto pozýva do party, alebo proste hláÄkami ako "haloooo si tu?" "ty ma ignorujes?", atÄ. Tak ma napadlo či by sa nedal spraviÂť nejaký príkaz, napríklad @afk... Fungoval by asi tak, že keÄ mi niekto napíÄe PMku, tak ho to upozorní že som afk (ale PMka by mi doÄla). edit: dík za radu kenny, to som zas objavil ameriku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 V poslednom Äase sa mi dosÂť krát stalo že som bol afk, a keÄ som sa vrátil, mal som chat zaspamovaný PMkami, ako ma niekto pozýva do party, alebo proste hláÄkami ako "haloooo si tu?" "ty ma ignorujes?", atÄ. Tak ma napadlo či by sa nedal spraviÂť nejaký príkaz, napríklad @afk... Fungoval by asi tak, že keÄ mi niekto napíÄe PMku, tak ho to upozorní že som afk (ale PMka by mi doÄla). 19014[/snapback]a to sem si rikal ze mi na hotlinku volaj jen zabrzdeni lidi, oni sou i tady :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 14, 2006 Author Report Share Posted February 14, 2006 zkus si najit topic s prikazama Hlavne nastuduj @away Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 BSS uz zase prudim /heh Chtel bych se zeptat jestli dava to BSS dmg to undead rovny sile healu levelu BSS?V geffu 4 se mi dark ilusiony a khalizove a potom i spoluhraci smaly do xichtu. /heh Knecht si teda liboval ze ma svateho ducha v brneni ale ja sem chtel hodit nejakej ten dmg na potvory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted February 14, 2006 Report Share Posted February 14, 2006 Delam si ted Pala a rad bych se zeptal jak funguje Gospel.Nasel jsem k tomu tohle, ovsem to "nas" gospel nepripomina ani z rychliku. Navic sem slysel ze nejde normalne tak rychle zapinat/vypinat jak je to k videni u nas na GW - vlastne by to podle popisu v tom foru ani nemelo smysl delat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.