Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

Gospel u nas funguje ouplne jinak, takze se nemuzes na zdroj ragnainfo vubec spolehat. Budes mit rovnou snazsi, kdyz se zeptas primo caspiho bo matta a pidgiho (myslim, ze to sou gospelovaci na rebornu) na to, co te zajima, jestli opravdu chces jet gospel paladina.

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

na wand of hermod sem se ptala uz nespocetnekrat, ale bylo mi receno, ze to tak ma byt.. i kdyz na ragnainfo je to uplne jinak (i presto si myslim, ze takhle ten skill urcite nemel byt), co se tyce gospelu.. stale jsou nejake upravy, takze uz to taky beru tak, ze to tak ma byt

jinak co ti ted na tom gospelu prijde bugnute? ze nemuzes chlastat, kdyz do nej vlezes? to nemuzou ani pratele.. je sice fakt, ze gospel uzasne supportuje.. ale na druhou stranu ma i sve nevyhody, coz nevim, jestli si vsimate (kdyz pres nej nechtene projdu, tak proste taky nemuzu chlastat, pouzivat itemy - gemy apod, zbavuje boostu paladina)

ted jen nevim, jestli se to tema nahodilo jen kvuli tomu, aby se gospel v nynejsi forme upravil, protoze je moc overboosted.., ale zas gospelu se podrizuje build..

neprijde mi to tak nevyrovnane jako prave wand of hermod, ktery zbavi celou naboostenou skupinku utocniku v sekunde o veskere boosty a staci na to jen jeden mizernej bodik a stat u warpu (podotykam, ze na zbavovani boostu je tu skill dispel u sage/professor - ale aby byl 100% musite mit investovano 5 jobu a pouzivat gemy... navic target jen jeden)

jj, co sem koukala, tak to proste zrusi vsechny boosty, co maji vpravo ikonku... jine ne.. bo sem si nevsimla

uz sem se obracela na kennyho i loona.. ale vzdy s neporizenou.. a ze to tak bylo na aethena foorech.. a tak to proste ma bejt O_o tak sem chvili ten skill bojkotovala.. ze ho pouzivat nebudu, ze mne stve.. a cekala, ze se zmeni a opravi.. dlouho se nic nedelo, tak sem z trucu zacala vyuzivat jeho ehm.. moc.. a doufam.. ze si hodne lidi zacne na ten skill stezovat, az se pod natlakem zmeni :-)

jinak to info od forda o gospelu.. to chce neco lepsiho nez jen ruzne dohady od hracu, kteri si nekdy i protireci.. a stale se to vyviji... nechci vypadat paranoidne.. tak radsi nebudu rikat, co si myslim o tom, ze se najednou tolik mluvi o gospelu

Jestli rozumim tomu jak ma gospel fungovat:

- Paladinova patra v nem nemuze chlastat

- Paladinova parta ma urcitou sanci ze v nem dostane nahodny boost (v prubehu casu, ne pri zapnuti)

- Nepratele maji sanci ze dostanou nejaky negativni efekt (v prubehu casu, ne pri zapnuti)

- Nepratele v tom muzou pouzivat poty (to se tedy vicemene shoduje s praxi, v gospelu tu uplne bezne chlastam, stalo se mi jen 3x ze to neslo, z toho jednou to bylo bugle a trvalo mi skoro 3 minuty nez sem se toho zbavil, neslo to relogem ani nicim jinym, jen smrti)

- Mam pocit ze to ma mit cast time neredukovany dex, ale v tomto bode je drina najit spolehlive info

- Nemelo by to jit hned vypnout stejne jako tanecky/pisnicky, ale v tomto bode se rovnez neda najit vubec nic spolehliveho.

Vubec je pozoruhodne jak malo informaci (krome toho ze muze dat +20 staty a je strasne uber) se o tom skillu da najit. Porad vaham jestli si vzit gospel a nebo heal. Tak jak to funguje ted by se mi gospel libil, protoze vypinanim/zapinanim se da nepriteli zpusobit tak 5 negativnich statusu za 5 sec, ale na druhou stranu jsem si temer jisty ze to takhle fungovat nema, tak se radej predem ptam jestli se to bude spravovat :)

edit: preklepy

edit2: Jo melo by to hned pri nahozeni sundat vsechny divesty, to mi prijde opravdu uber :)

jasne.. kdyz to mas vymaxovany (tzn. 10 jobu), mas 100% sanci, ze kazdych 10 sec nahodis pratelum dobre boosty a nepratelum spatne, ktere pak trvaji urcitou dobu (ted ten cas presne nevim), takze se nenavrsuji donekonecna... spotreba sp gospelu je velka, mam pocit ze neco kolem 100 sp za pouziti.. kdyz to nahodi, komplet se odboosti a nemuze se pohybovat.. takze si to taky nemuze hazet, kdy se mu zachce, pokud nechce cele gw chlastat BP vic jak asurak

Tanecky taky muzes vypnout hned....

To, ze nemuze parta ci nepritel chlastat poty.. beru jako jeden z tech efektu.. co se jednou za 10 sec nahodi... kde presne beres, ze kdyz nahodis gospel nemas dostat nejaky boost hned? ono se to blbe zkousi, nekdy dostanes fakt takovou somarinu, ze si ani nevsimnes.. ze te gospel boostnul hned pri zapnuti

o castu sem nikdy nic nenasla poradnyho a spolehlivyho

pokud ti de vazne jen o to.. jestli mas jet radeji heal bo gospel.. bodove ti to vyjde na oboji...

pokud ti de vazne jen o to.. jestli mas jet radeji heal bo gospel.. bodove ti to vyjde na oboji...

19212[/snapback]

No ja mam k tomu namyslene jeste stitove skilly, nekde se bude muset usetrit. Na 1 ten gospel dam uz kvuli divestum... Ale to uz je pro topic o paladinech. Diky :)

No ja mam k tomu namyslene jeste stitove skilly, nekde se bude muset usetrit. Na 1 ten gospel dam uz kvuli divestum... Ale to uz je pro topic o paladinech. Diky  :)

19213[/snapback]

No, pokud vim, tak ti ty Shield skilly(reflect, etc.) Gospel stejne zrusi, tqkze me to prijde zbytecny(pokud teda nemas nejakej uber build.... :))

wtf: To se ptas vazne?

19216[/snapback]

On to asi myslel kvuli tomu vypinani tanecku... podle me teda nejdou vypnout hned, amp funguje az po nejake dobe :)

No, pokud vim, tak ti ty Shield skilly(reflect, etc.) Gospel stejne zrusi, tqkze me to prijde zbytecny(pokud teda nemas nejakej uber build.... :))

19215[/snapback]

Ne, nemam uber build, spis univerzalnejsi support... Pri expeni a vetsinu GW nehodlam jen sedet jak pecka zpivat uderne songy (B

jezis faklo ty si nakej opozdenej :-)

Tanecky jdou vypnout hned -> viz dalsi prispevek

Ampem se vypinaj po 5ti secundach... normalne ale vsichni prehazuji zbrane a to je okamzity

O_o nevim jestli ostatni gypsyny/dancerky vyuzivaj ampu.. ale ja ho mam jen jako skill potrebny pro otevreni jinych.. pouzila sem ho asi 3x, kdyz sem si zapomnela zbran na prehozeni... az se priste budes vysmivat.. radeji si to procti poradne

Haha uz sem to nasel.Jo kdyz se prehodi zbran to jde zrusit to uz slo na cezchru.Ale ja nemel poneti ze ti jde i tady...neni to nahodou bug?

19227[/snapback]

No nejspis to je bug v tom smyslu ze autor si to takhle nepredstavoval. Ale asi to tak je i na offiku, takze holt je to ok :) Shozeni zbrane musi tanecek ukoncit, jinak by to byl jeste horsi bug. Jedine ze by pri tanceni nesla zbran dobrovolne sundat...

Jedine primerenym nasilim :)

No je sice fakt, ze s tim asi puvodne nepocitali, ale po tak dlouhe dobe uz s tim asi nic moc nenadelaji... navic asopn je to pekne zabiti jednoho jobu, bez nej se moc nehnes ve skillech :-) - takze nake uplatneni preci jenom ma

jestli si prectes jakykoliv guilde, vsude se o tom doctes a mas to jako tip :-) takze bych to az zas tak jako bug nedefinovala :-)

19231[/snapback]

zajimavy, v nasi GM guilde sem o tomhle nic nenasel. zkusim se podivat do guidy esli sme tu guildu nevytvorili nejak spatne /gg /ho /hmm

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...