Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

Ale chudacek priest se prave dohealovavat nema :-) ta karta ktera je fakt o haluzi ted ztraci smysl :-/ u bosse uz se tankujici priest taky uz nemusi bat comy... to je definitivni nastaveni bo je mozny, ze se chybicka vloudila?

Ale chudacek priest se prave dohealovavat nema :-) ta karta ktera je fakt o haluzi ted ztraci smysl :-/ u bosse uz se tankujici priest taky uz nemusi bat comy...  to je definitivni nastaveni bo je mozny, ze se chybicka vloudila?

21454[/snapback]

Ta karta je tak o haluzi ;)

Ze ji vidim pomalu na kazdym rohu :)

To kolikrat nevidim tebe jak sem rychle v pronte :)

Vyte co mne napadlo kazdej si snad neco pucil a nekdo mu to nevratil tak aby se nepucovaly zeny popripade veci na pekny slovo tak ze by se udelaly dluhopisy ze by u bankere se nechaval udelat dalsi polozka dluhopis a ze by si clovek ho udelal vyplnil by jmena obou a cenu predmnetu popipade castku myslim si ze by se to dostst siklo co vy na to  :)

21319[/snapback]

Jj, já jsem apsolutnÄ pro tenhle nápad. NÄkdy prostě člověk nemá co dát jako zástavu a za dobrý slovo se půjÄuje blbÄ, když hráÄe moc neznáÄ. CelkovÄ myslí­m, že kdyby to Älo udÄlat bylo by to supr. Stačilo by NPC u kterýho by jedna strana dala předmÄt a napsala jméno, kdo si ho může vzí­t a druhá strana by si ten předmÄt vyzvedla a pak by dostal ten první­ ten dluhopis. Celkem jednoduchý myslí­m, i na script xD A nemusí­ být GM u každé transakce. (Jen by to asi chtÄlo před provozem troÄku důkladnÄ ozkouÄet).

Porad nam nejde opravovat veci, ktery ma dotycny u sebe a musi to hazet WSkovi.

Mate stejne problem nebo je chyba na nasi strane? Prosim vyzkouset.

21717[/snapback]

Jo, nechce to spolupracovat, oprava na dalku nefunguje.

Jo dotaz: Možná je to blbina, ale v control panelu se mi nezobrazujou loga skoro poloviny guild. Neví­te Äí­m to je? A jak bych udÄlal, abych tam loga mÄl?

21714[/snapback]

Do CP si musí­ logo každá gilda vložit, ty které to neudÄlají­ ho tam prostě nemají­

Porad nam nejde opravovat veci, ktery ma dotycny u sebe a musi to hazet WSkovi.

Mate stejne problem nebo je chyba na nasi strane? Prosim vyzkouset.

21717[/snapback]

jop , me to taky nefunguje, i kdyz mi kazdej druhej nuti to ,ze uz je to opraveny

Vyte co mne napadlo kazdej si snad neco pucil a nekdo mu to nevratil tak aby se nepucovaly zeny popripade veci na pekny slovo tak ze by se udelaly dluhopisy ze by u bankere se nechaval udelat dalsi polozka dluhopis a ze by si clovek ho udelal vyplnil by jmena obou a cenu predmnetu popipade castku myslim si ze by se to dostst siklo co vy na to  :)

21319[/snapback]

Mno mate pravdu je to nedomysleny a vsem se omlovam za muj pravopis mam 4 z cestiny asem disgrafik takze na psani sem tak trosku krypl. :)

Do CP si musí­ logo každá gilda vložit, ty které to neudÄlají­ ho tam prostě nemají­

21727[/snapback]

No když jsem zkouÄel nahrát emblém guildy, tak mi to hodilo tuhle hláÄku, neví­te co s tí­m?

(

Warning: getimagesize(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp/phpDDoPGu) is not within the allowed path(s): (/data/www:/home:/data/tmp:/usr/share/php) in /home/czechro/public_html/cp/upload_emblem.php on line 76

Warning: getimagesize(/tmp/phpDDoPGu): failed to open stream: Operation not permitted in /home/czechro/public_html/cp/upload_emblem.php on line 76 )

Kenny já ví­m, že jsi ří­kal, že se Ti do toho nechce, ale Äí­m ví­c použí­vám Battle chant, tí­m ví­ce zjiÄtuji, jak moc tÄžké je zjistit, zda je či není­ aktivní­. Skill sám o sobě není­ pří­liÄ výrazný (pokud jí­m supportuji wizzny stojí­cí­ v deluge a permanentnÄ hází­cí­ SG a přes to vÄechno bardí­k hraje stringy), není­ vůbec vidÄt, jestli je nebo už není­ aktivní­. Neví­m, zda to trápí­ i ostatní­ BC paladiny, že se jeÄtÄ neozvali, ale mÄ to niÄí­. Kolikrát jsem se přistihla, že jen stojí­m a nic nedÄlám, jen proto, že jsem v tom binci na zemi nezvládla ty svoje kří­žky nají­t :)

Tak mÄ napadlo, jestli by neÄla udÄlat do chat okna taková ta Äervená hláÄka, něco jako "Battle chant skončil"... Jako se to objevuje, když vyprÄí­ doba trvání­ boostů nebo třeba awakening potionů :D .

Tak mÄ napadlo, jestli by neÄla udÄlat do chat okna taková ta Äervená hláÄka, něco jako "Battle chant skončil"... Jako se to objevuje, když vyprÄí­ doba trvání­ boostů nebo třeba awakening potionů  :D .

21947[/snapback]

to by se hodilo i u stringu :):):):)

iru ja pomoci klavesovy zkratky prepinam /effect abych mel prehled o tom co je a neni, ale je fakt, ze u toho tvyho to fakt neni moc poznat :)

btw u blessu a agi to je jasne videt, ze je aktivni a jeste se to pise. proc nektery skilly nemaj ikonu a ani oznam..... jen gravity vi

Nejsem si jistej, ale u BC se nemuzes hybat ne? Tak kdyz ho nahodis spravne, tak kliknes vedle a kdyz to nejde, tak mas BC nahozeny (nebo stojis na pasti) :D, aby s tim keny nemel praci.

21948[/snapback]

Myslí­Ä, že mÄ tenhle způsob nenapadl? :) Obvykle to dopadne následovnÄ (uvádí­m pří­klad z vlasní­ praxe - expení­ s velkou partou v Jupu):

1) MyÄlenka --> Je aktivní­ battle chant?

2) Pokus klikem kamsi mimo pozici kde zrovna stojí­m

3) Lag

4) Hromada peří­ a plechů se válí­ kus od kempu --> -1%

OdzkouÄeno asi 4x - velmi nepraktické... O GW ani nemluvÄ :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...