k3dT Posted March 16, 2006 Author Report Share Posted March 16, 2006 Da se omezit maximalni rychlost kterou muze hrac dosahnout nebo se pohrabat ve zdrojacich a poopravit to. Jedno ani druhy neni tezky, tak si s tim pohraju az budu mit naladu. edit: tak je to jinak nez jsem psal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 16, 2006 Author Report Share Posted March 16, 2006 Tak jsem vymyslel trosku zmatenej kod, kterej omezuje rychlosti pohybu. Peco rideri:Knight/Crus na pecovi + wind walk = scitaKnight/Crus na pecovi + agi up = scitaKnight/Crus na pecovi + bloody axe = scitaKnight/Crus na pecovi + bloody axe + wind walk = nescitaKnight/Crus na pecovi + agi up + bloody axe = nescita Assassin (bonus k chuzi ze skillu Improve Dodge):Sin + wind walk = scitaSin + agi up = scitasin + agi up + wind walk = scita Ostatni:Ostatni + wind walk = scitaOstatni + agi up = scitaOstatni + agi up + wind walk = scitaOstatni + bloody axe = scitaOstatni + agi up + bloody axe = nescitaOstatni + agi up + windwalk + bloody axe = nescita Nejake pripominky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 a sin a chozeni u zdi v hidu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 16, 2006 Author Report Share Posted March 16, 2006 Omezuje to taky, ale kdyz to co jsem napsal posunu o radek vys tak nebude. Samozrejme to posunu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Takový detail:1. Sin v Hidu nechodí Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 16, 2006 Author Report Share Posted March 16, 2006 je jasny ze myslel cloak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted March 16, 2006 Report Share Posted March 16, 2006 Takovy tri maly otazecky (: 1, jsou redukce na NGW stejne jako na GW ?2, nedalo by se nejak udelat aby se nedalo stat v empu(vim, ze to nedelali naschval, ale mi jsme s tim pak meli problemy)3, jsou v novice hradu zakazani Guardi ?(me by je koupit nenapadlo, protoze vim co dokazou, ale nerad bych byl za cas prekvapen, az by me nejaky zabil ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Tak jsem vymyslel trosku zmatenej kod, kterej omezuje rychlosti pohybu. Peco rideri:Knight/Crus na pecovi + wind walk = scitaKnight/Crus na pecovi + agi up = scitaKnight/Crus na pecovi + bloody axe = scitaKnight/Crus na pecovi + bloody axe + wind walk = nescitaKnight/Crus na pecovi + agi up + bloody axe = nescita Assassin (bonus k chuzi ze skillu Improve Dodge):Sin + wind walk = scitaSin + agi up = scitasin + agi up + wind walk = scita Ostatni:Ostatni + wind walk = scitaOstatni + agi up = scitaOstatni + agi up + wind walk = scitaOstatni + bloody axe = scitaOstatni + agi up + bloody axe = nescitaOstatni + agi up + windwalk + bloody axe = nescita Nejake pripominky?23389[/snapback] Mozna jsem trochu mimo, ale co knight + agi + wind walk?A co cart boost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 17, 2006 Author Report Share Posted March 17, 2006 Je to udelany tak ze nejvyssi rychlost ktery jde dosahnout je peco riding + agi up nebo kdyz nemas peco tak agi up + wind walk + improve dodge. Takze knight + agi up + windwalk se nescita. To uz je celkem vysoka rychlost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 No nevím, jestli to sem vůbec patří, ale Äel jsem teÄka do clocku a po cestÄ jsem se vyhýbal Clock. Šel jsem se SN a když jsem procházel, tak 1vním hitem mi dal Stone Curse, Druhým Curse a to vydrželo asi 3 hity a pak jsem dostal Stun. No nevím, jestli je tohle normální Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 No nevím, jestli to sem vůbec patří, ale Äel jsem teÄka do clocku a po cestÄ jsem se vyhýbal Clock. Šel jsem se SN a když jsem procházel, tak 1vním hitem mi dal Stone Curse, Druhým Curse a to vydrželo asi 3 hity a pak jsem dostal Stun. No nevím, jestli je tohle normální 23565[/snapback] Ale jo /heh kdyz jsem v clocku lovil se svym AGI BS Eldery (tedy low VIT char), otravovali mi zivot opravdu neskutecne. Ale pokud si pamatuju, curse mi snad clockove nedali nikdy. Hodne casto stun, od punku hodne casto stone curse, ale curse? hmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Ale jo /heh kdyz jsem v clocku lovil se svym AGI BS Eldery (tedy low VIT char), otravovali mi zivot opravdu neskutecne. Ale pokud si pamatuju, curse mi snad clockove nedali nikdy. Hodne casto stun, od punku hodne casto stone curse, ale curse? hmm23567[/snapback]Njn, kdyby bylo jen SC a Stun, tak to jeÄtÄ taky nějak pochopím. Ale prostě ten panáÄek s kosou byl až moc vidÄt na to, abych si ho nevšim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Takovy tri maly otazecky (: 1, jsou redukce na NGW stejne jako na GW ?2, nedalo by se nejak udelat aby se nedalo stat v empu(vim, ze to nedelali naschval, ale mi jsme s tim pak meli problemy)3, jsou v novice hradu zakazani Guardi ?(me by je koupit nenapadlo, protoze vim co dokazou, ale nerad bych byl za cas prekvapen, az by me nejaky zabil )23418[/snapback]Co se týÄe Guardů, tak jsou myslím zakázaný a jestli ne, tak já je urÄo instalovat nebudu, neboj To s tím stáním v empu by bylo dobrý, kdyby se opravilo, taky jsem mnohokrát nemohl zamÄřit ikdyž jenom stáli u empa a sekali do nÄj A redukce by mÄly být stejný, pokud vím ... ale co já vím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 18, 2006 Author Report Share Posted March 18, 2006 Jsou to uplne normalni GW ani nakup guardianu neni omezen ale nekupujte je. Empo ma stejnou def i hp jako v normalnich hradech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Jsou to uplne normalni GW ani nakup guardianu neni omezen ale nekupujte je. Empo ma stejnou def i hp jako v normalnich hradech.23577[/snapback]Guardiany kupovat nebudem, to je jasný. A s tím def a hp emperka...už je mi jasný, proÄ 5 minut co jsme do toho mlátili nestačilo ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 18, 2006 Author Report Share Posted March 18, 2006 str/agi build dava empu double attackem i 450 dmg.. mit takovy Sn 2 tak daji hrad za minutu a neco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 str/agi build dava empu double attackem i 450 dmg.. mit takovy Sn 2 tak daji hrad za minutu a neco 23583[/snapback]I prez def? No to lol, tak to je divny...to to empo muselo mit uz zatracenÄ málo HP tak Äkoda, no Link to comment Share on other sites More sharing options...
amper Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 No tak uz mam funkcni zmenu barvy postavy podle toho jestli je na postave aktivni nejakej tanecek...23056[/snapback]Pisal som to do mainu, no tam sa to strati. Ak mam zmenenu farbu a hidnem/cloacknem sa farba na mne ostane a vidia ma nepriatelia. Dalo by sa to nejak zmenit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Je sice pekny, ze se kakao konecne pridalo do dropu, ale 5% necelych z mvp?:-)) kdyz jich potrebuje clovek 10 na delani pouheho lvl 2 jidla? .-) to by chtelo jeste nejake upravy ;-) edit coud: no prave :-) ze ted to trochu postrada logiku, kdyz se to da vyuzit jen na to :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Je sice pekny, ze se kakao konecne pridalo do dropu, ale 5% necelych z mvp?:-)) kdyz jich potrebuje clovek 10 na delani pouheho lvl 2 jidla? .-) to by chtelo jeste nejake upravy ;-)23654[/snapback]Hehe, tak to dÄlej radči lvl 10 jídla, ty jsou potom lehÄí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 Je sice pekny, ze se kakao konecne pridalo do dropu, ale 5% necelych z mvp?:-)) kdyz jich potrebuje clovek 10 na delani pouheho lvl 2 jidla? .-) to by chtelo jeste nejake upravy ;-) edit coud: no prave :-) ze ted to trochu postrada logiku, kdyz se to da vyuzit jen na to :-)23654[/snapback]pac sem nechtel aby banda FF huntila jen blby kakao ale ok zvednu to na 100%, vic ale ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 19, 2006 Author Report Share Posted March 19, 2006 Pisal som to do mainu, no tam sa to strati. Ak mam zmenenu farbu a hidnem/cloacknem sa farba na mne ostane a vidia ma nepriatelia. Dalo by sa to nejak zmenit?23634[/snapback] Da...jednoduse to pri hidnuti/cloaku/chasewalku zrusi efekt tance. Neni to nic tezkyho ale potrebuju vedet jestli ty tance nezacnou fungovat na sina kterej pres ne probehne v hidu. Je sice pekny, ze se kakao konecne pridalo do dropu, ale 5% necelych z mvp?:-)) kdyz jich potrebuje clovek 10 na delani pouheho lvl 2 jidla? .-) to by chtelo jeste nejake upravy ;-) edit coud: no prave :-) ze ted to trochu postrada logiku, kdyz se to da vyuzit jen na to :-)23654[/snapback] by Loon Byt mnou tak to pridam bud do dropu nejaky normalni potvore nebo do obchodu. pac sem nechtel aby banda FF huntila jen blby kakao ale ok zvednu to na 100%, vic ale ne23656[/snapback] Kakao neni nic tak uber Pouziva se jen pri vyrobe jednoho lvl2 jidla... dat ho do dropu bossovi je imho moc. Na jeden pokus je treba 10ks cacaa, coz se vubec nevyplati zabit 20x Lady Tany kdyz lvl3/lvl4 jidla maj mensi naroky na suroviny Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 tak at ma ten malej drop z bosse Izidor - kvetinka, co je treba na vyrobu lvl 10 jidla.. na to bych i chapala drop 5% z bosse :-) (stejne nikdo lvl 10 kucharku nema.. teda nejspis :-) ) - ta kytka mimochodem taky jeste nema drop a to cacao je fakt zbytecny takhle z bossa.. priklanim se k variantam kennyho :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 tak at ma ten malej drop z bosse Izidor - kvetinka, co je treba na vyrobu lvl 10 jidla.. na to bych i chapala drop 5% z bosse :-) (stejne nikdo lvl 10 kucharku nema.. teda nejspis :-) ) - ta kytka mimochodem taky jeste nema drop a to cacao je fakt zbytecny takhle z bossa.. priklanim se k variantam kennyho :-)23662[/snapback]grr no ok kytka poputuje k lady Tany a cacao k iguane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted March 19, 2006 Report Share Posted March 19, 2006 izidor ma drop ale iba z obb:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.