Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

Da se omezit maximalni rychlost kterou muze hrac dosahnout nebo se pohrabat ve zdrojacich a poopravit to. Jedno ani druhy neni tezky, tak si s tim pohraju az budu mit naladu.

edit: tak je to jinak nez jsem psal...

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

Tak jsem vymyslel trosku zmatenej kod, kterej omezuje rychlosti pohybu.

Peco rideri:

Knight/Crus na pecovi + wind walk = scita

Knight/Crus na pecovi + agi up = scita

Knight/Crus na pecovi + bloody axe = scita

Knight/Crus na pecovi + bloody axe + wind walk = nescita

Knight/Crus na pecovi + agi up + bloody axe = nescita

Assassin (bonus k chuzi ze skillu Improve Dodge):

Sin + wind walk = scita

Sin + agi up = scita

sin + agi up + wind walk = scita

Ostatni:

Ostatni + wind walk = scita

Ostatni + agi up = scita

Ostatni + agi up + wind walk = scita

Ostatni + bloody axe = scita

Ostatni + agi up + bloody axe = nescita

Ostatni + agi up + windwalk + bloody axe = nescita

Nejake pripominky?

Takovy tri maly otazecky (:

1, jsou redukce na NGW stejne jako na GW ?

2, nedalo by se nejak udelat aby se nedalo stat v empu(vim, ze to nedelali naschval, ale mi jsme s tim pak meli problemy)

3, jsou v novice hradu zakazani Guardi ?(me by je koupit nenapadlo, protoze vim co dokazou, ale nerad bych byl za cas prekvapen, az by me nejaky zabil :) )

Tak jsem vymyslel trosku zmatenej kod, kterej omezuje rychlosti pohybu.

Peco rideri:

Knight/Crus na pecovi + wind walk = scita

Knight/Crus na pecovi + agi up = scita

Knight/Crus na pecovi + bloody axe = scita

Knight/Crus na pecovi + bloody axe + wind walk = nescita

Knight/Crus na pecovi + agi up + bloody axe = nescita

Assassin (bonus k chuzi ze skillu Improve Dodge):

Sin + wind walk = scita

Sin + agi up = scita

sin + agi up + wind walk = scita

Ostatni:

Ostatni + wind walk = scita

Ostatni + agi up = scita

Ostatni + agi up + wind walk = scita

Ostatni + bloody axe = scita

Ostatni + agi up + bloody axe = nescita

Ostatni + agi up + windwalk + bloody axe = nescita

Nejake pripominky?

23389[/snapback]

Mozna jsem trochu mimo, ale co knight + agi + wind walk?

A co cart boost?

Je to udelany tak ze nejvyssi rychlost ktery jde dosahnout je peco riding + agi up nebo kdyz nemas peco tak agi up + wind walk + improve dodge. Takze knight + agi up + windwalk se nescita. To uz je celkem vysoka rychlost.

No neví­m, jestli to sem vůbec patří­, ale Äel jsem teÄka do clocku a po cestÄ jsem se vyhýbal Clock. Šel jsem se SN a když jsem procházel, tak 1vní­m hitem mi dal Stone Curse, Druhým Curse a to vydrželo asi 3 hity a pak jsem dostal Stun. No neví­m, jestli je tohle normální­ :)

No neví­m, jestli to sem vůbec patří­, ale Äel jsem teÄka do clocku a po cestÄ jsem se vyhýbal Clock. Šel jsem se SN a když jsem procházel, tak 1vní­m hitem mi dal Stone Curse, Druhým Curse a to vydrželo asi 3 hity a pak jsem dostal Stun. No neví­m, jestli je tohle normální­ :)

23565[/snapback]

Ale jo /heh kdyz jsem v clocku lovil se svym AGI BS Eldery (tedy low VIT char), otravovali mi zivot opravdu neskutecne. Ale pokud si pamatuju, curse mi snad clockove nedali nikdy. Hodne casto stun, od punku hodne casto stone curse, ale curse? hmm

Ale jo /heh  kdyz jsem v clocku lovil se svym AGI BS Eldery (tedy low VIT char), otravovali mi zivot opravdu neskutecne. Ale pokud si pamatuju, curse mi snad clockove nedali nikdy. Hodne casto stun, od punku hodne casto stone curse, ale curse? hmm

23567[/snapback]

Njn, kdyby bylo jen SC a Stun, tak to jeÄtÄ taky nějak pochopí­m. Ale prostě ten panáÄek s kosou byl až moc vidÄt na to, abych si ho nevšim :)

Takovy tri maly otazecky (:

1, jsou redukce na NGW stejne jako na GW ?

2, nedalo by se nejak udelat aby se nedalo stat v empu(vim, ze to nedelali naschval, ale mi jsme s tim pak meli problemy)

3, jsou v novice hradu zakazani Guardi ?(me by je koupit nenapadlo, protoze vim co dokazou, ale nerad bych byl za cas prekvapen, az by me nejaky zabil ;) )

23418[/snapback]

Co se týÄe Guardů, tak jsou myslí­m zakázaný a jestli ne, tak já je urÄo instalovat nebudu, neboj :)

To s tí­m stání­m v empu by bylo dobrý, kdyby se opravilo, taky jsem mnohokrát nemohl zamÄřit ikdyž jenom stáli u empa a sekali do nÄj :)

A redukce by mÄly být stejný, pokud ví­m ... ale co já ví­m. :)

Jsou to uplne normalni GW ani nakup guardianu neni omezen ale nekupujte je. Empo ma stejnou def i hp jako v normalnich hradech.

23577[/snapback]

Guardiany kupovat nebudem, to je jasný. A s tí­m def a hp emperka...už je mi jasný, proÄ 5 minut co jsme do toho mlátili nestačilo ;o)

str/agi build dava empu double attackem i 450 dmg.. mit takovy Sn 2 tak daji hrad za minutu a neco :)

23583[/snapback]

I prez def? No to lol, tak to je divny...to to empo muselo mit uz zatracenÄ málo HP :) tak Äkoda, no :)

No tak uz mam funkcni zmenu barvy postavy podle toho jestli je na postave aktivni nejakej tanecek...

23056[/snapback]

Pisal som to do mainu, no tam sa to strati. Ak mam zmenenu farbu a hidnem/cloacknem sa farba na mne ostane a vidia ma nepriatelia. Dalo by sa to nejak zmenit?

Je sice pekny, ze se kakao konecne pridalo do dropu, ale 5% necelych z mvp?:-)) kdyz jich potrebuje clovek 10 na delani pouheho lvl 2 jidla? .-) to by chtelo jeste nejake upravy ;-)

edit coud: no prave :-) ze ted to trochu postrada logiku, kdyz se to da vyuzit jen na to :-)

Je sice pekny, ze se kakao konecne pridalo do dropu, ale 5% necelych z mvp?:-)) kdyz jich potrebuje clovek 10 na delani pouheho lvl 2 jidla? .-) to by chtelo jeste nejake upravy ;-)

23654[/snapback]

Hehe, tak to dÄlej radči lvl 10 jí­dla, ty jsou potom lehÄí­ :)

edit coud: no prave :-) ze ted to trochu postrada logiku, kdyz se to da vyuzit jen na to :-)

23654[/snapback]

pac sem nechtel aby banda FF huntila jen blby kakao :) ale ok zvednu to na 100%, vic ale ne

Pisal som to do mainu, no tam sa to strati. Ak mam zmenenu farbu a hidnem/cloacknem sa farba na mne ostane a vidia ma nepriatelia. Dalo by sa to nejak zmenit?

23634[/snapback]

Da...jednoduse to pri hidnuti/cloaku/chasewalku zrusi efekt tance. Neni to nic tezkyho ale potrebuju vedet jestli ty tance nezacnou fungovat na sina kterej pres ne probehne v hidu.

23654[/snapback]

by Loon :) Byt mnou tak to pridam bud do dropu nejaky normalni potvore nebo do obchodu.

pac sem nechtel aby banda FF huntila jen blby kakao :) ale ok zvednu to na 100%, vic ale ne

23656[/snapback]

Kakao neni nic tak uber :) Pouziva se jen pri vyrobe jednoho lvl2 jidla... dat ho do dropu bossovi je imho moc. Na jeden pokus je treba 10ks cacaa, coz se vubec nevyplati zabit 20x Lady Tany kdyz lvl3/lvl4 jidla maj mensi naroky na suroviny ;)

tak at ma ten malej drop z bosse Izidor - kvetinka, co je treba na vyrobu lvl 10 jidla.. na to bych i chapala drop 5% z bosse :-) (stejne nikdo lvl 10 kucharku nema.. teda nejspis :-) ) - ta kytka mimochodem taky jeste nema drop

a to cacao je fakt zbytecny takhle z bossa.. priklanim se k variantam kennyho :-)

tak at ma ten malej drop z bosse Izidor - kvetinka, co je treba na vyrobu lvl 10 jidla.. na to bych i chapala drop 5% z bosse :-) (stejne nikdo lvl 10 kucharku nema.. teda nejspis :-) ) - ta kytka mimochodem taky jeste nema drop

a to cacao je fakt zbytecny takhle z bossa.. priklanim se k variantam kennyho :-)

23662[/snapback]

grr :)

no ok kytka poputuje k lady Tany a cacao k iguane

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...