kozel Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Nápad na event : Mapa Juperos core, dva týmy o stejném poÄtu (popř. stejné rozmezí lvlů nebo aby to prostě bylo vyrovnaný ) Äervený a modrý. Každý tým na jedné stranÄ kruhu (jen boÄní strany protože horní x dolní nejde, dole je víc prostoru), a soutÄží v tom kdo za určitý Äas zabiej víc potvor. Třeba ty menÄí za 1 bod, střední za 2, a ten pankáÄ lítající za 3, a Vesper by moh bejt třeba za 10 a werewolf za 5. Dolní strana by mohlo být stanoviÄtÄ GM týmu který by to třeba mohli hlídat, říkat průbÄžné výsledky, třeba každou 1minutu. Nejsem expert na možnosti RO, takže nevim jak by se dalo poÄítat kdo kolik zabil, atd.. Jen řeknÄte jestli je to možný . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 ... Urcite by to slo, moznosti jsou veliky, ale bylo by to dost pracny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Me by docela zajimalo koho by to bavilo Spousta lidi uz toho jupe ma dost protoze tam stravili spooooooustu casu 23813[/snapback] Me treba jo Ja tam jeste nebyl /heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Ja myslim, ze Mitheress ma do Juperosu prichystany lepsi event . Ale napad urcite nekde pouzijeme /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Mohl by mi nekdo z pritomnych vysvetlit podle jakeho vzorce se chyta SC.Specialne od tech malejch swinek v niflu a od dark framu. Ty me nasazujou SC s vic nez 70% pravdepodobnosti. Nechapu proc - driv to tak nebejvalo. Pro informaci mam na pristovi mdef jak prase a ve stitu nacpanou kartu na snizeni pravdepodobnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 21, 2006 Author Report Share Posted March 21, 2006 Je to bug... monstra neberou ohled na karty/staty co snizuji trvani statusu. Po upgradu serveru to bude v poradku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantine Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Je to bug... monstra neberou ohled na karty/staty co snizuji trvani statusu. Po upgradu serveru to bude v poradku.23834[/snapback] na karty podle me berou protoze s medusou jsem jeste SC nedostal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakashima Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Dark frame dava SC s 20%tni pravdepodobnosti a dle me to odpovida.Vetsinou me seknou tak 4-6x...samozrejme nekdy to vyjde napoprve a nekdy me stihnou driv zabit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakashima Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Sry spatne sem si to precetl...slo o mostrum DF ne o kartu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Sry spatne sem si to precetl...slo o mostrum DF ne o kartu.23867[/snapback] Mozna sem to napsal blbe - driv kdyz na me zakastili SC tak se jim to docela castno nepovedlo. Tedko ho koupim vzdycky. Myslel jsem ze ma int resp mdef nejak ovlivnuje pravdepodobnost uspesnyho nasazeni SC a dobu trvani. Tato ma domnenka je zrejme spatne. Protoze neINT charum sc zmizi podstatne rychleji nez me. Mohl by mi nekdo vysvetit jak to s tim SC vlastne je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 A jsem tu opet se svejma dotazama na efekty Nesla by udelat ikonka ze stojim na magnetu?Nevim teda jak ostatni,ale pro me sou GW s efektama prakticky nehratelny...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 Nedostatek volnych ikonek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Je mozny nejaky ikonky vytvorit v nejakym formatu? v corelu nebo tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 Ne. Jedine nahradit nejakou z existujicich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 Co pouzit nejakou z hodne malo uzivanych - nekterou z negativnich statusu,trebas deg agi nebo tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 Kdepak.. bude se to mlatit mezi sebou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josifek Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 A nejaka zmena barvy podobne jako u stringu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 To by bylo hodne vostry pokud bys mel stringy a magneta najendou XDAle nejakej ukazatel by to vazne chtelo Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 23, 2006 Author Report Share Posted March 23, 2006 A nejaka zmena barvy podobne jako u stringu?24042[/snapback] Stringy maji efekt z jednoho skillu SK (doufam) jen proto ze Gravity zahadne priradila ke stejnymu efektu 3 ruzny ID tudiz se to s nicim nehada. Buhuzel dalsi nejsou A nebudte tak pohodlni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 OpoždÄnÄ, ale přece - díky K3nnymu za ikonku BC - moc to pomáhá Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kvakik Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Co takhle udÄlat neco jako autotrade, ale naopak, neco jako autovykup? Jak to myslim? Bych si treba jako merch sedl na trziste napr. do vyhrazene casti vlevo a dal ceduli, ze vykupuju stemy, kus treba za 200Z. Pak bych nastavil, ze jsem za to celkove ochoten utratit treba 100.000Z, dal bych nejaky akuratni prikaz a mohl bych jit do skoly. A pak by treba nejaky hrac, ktery je bude chtit prodat. Mne by behem transakce mizely prachy z toho uctu, ktery jsem nastavil vymenou za stemy, ktere bych dostaval. Mozna bude nekde problem v provedeni, ale nevim jaky. Kazdy predmet ma sve ID, tak by to mozna slo. Jedinou slabinu vidim v nosnosti, ale to by musel odhadnout kazdy merch sam a podle toho stanovit vykupni fond. Nemusi se to navic vztahovat jen na alch/bs itemy jako iron, stemy,ori, ela.....Ale jak rikam, nevim jestli je to technicky mozne. Mozna by byl problem nastavit ID tech predmetu, ale ty jsou myslim v rodatabazi ktera je snadno dostupna, viz kennyho podpis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Autotrade funguje, protoze merch ma skill vending. Zadnej podobnej skill na nakup neni, ale mohlo by se to udelat pomoci NPC. Dat mu urcite mnozstvi penez. Nastavit mu za klk ma vykupovat a to by pracovalo samo. Po spotrebovani penez by prestalo vykupovat. Ale nvm estli by na jeden vykup nepripadalo jedno npc, by si s tim const musel pohrat, pokud to jde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Pouzijte k tomu postaka ne? Das si okno s tim, ze vykupujes stemy po 1k a at ti to posilaji pres postaka, ze si to vyzvednes ...Lidi ti budou posilat a ty je budes vykupovat ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 postak ma jednu chybku a to kapacitu.. ak bude vykupovat stemy dajme tomu 5 ludi a kazdemu ich posle 10 ludi tak je posta preplnena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantine Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 postak ma jednu chybku a to kapacitu.. ak bude vykupovat stemy dajme tomu 5 ludi a kazdemu ich posle 10 ludi tak je posta preplnena24195[/snapback] A proto delam na necem cemu se rika Vykupci treba zadas mu co se ma vykupvat za jakou cenu a on to bude vesele vykupovat Edit: Aha ctu to nahore a vidim ze to tu navrhujete a ono to melo byt prekvapeni /swt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.