Darker Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Mno, nevím jestli už na to bylo odpovězeno, ale má nebo bude mít reborn 2nd class quest skilly?? Např. Immaterial Arrow apod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 Mno, nevím jestli už na to bylo odpovězeno, ale má nebo bude mít reborn 2nd class quest skilly?? Např. Immaterial Arrow apod. Eh... viz http://www.reborn.cz/forums/index.php?showtopic=252* 2nd class quest skilly (oficialni questy v cestine). a Immaterial Arrow neni zadnej skill ale typ sipu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 dnes som si na gw na czro vsimol ze tam sight nema delay(aj podla popisku nema mat) a u nas ma cca 2sec co sa zaviedlo tusim po tom co to ludia spamovali v meste, co uz nejde.. tak ma napadlo... nebude sa to menit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 Sight a Ruwach nemely delay ani na prastary eathene/freye... Stejne maj urcitou dobu trvani tak proc to menit. Me se ta delay libi, aspon to nejde spamovat nekolikrat za sekundu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Asi nejde o spamovani ruwachu nebo sightu, ale to, ze nemuzes nic jinyho, takovej ruwach a heal za nim by bydl asi hned a ne az za 2 vteriny, co uz muzes byt tuhon Link to comment Share on other sites More sharing options...
amper Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Pokial viem tak na druhej strane ma sight/ruwach na reborne ovela vacsi dosah ako na czechre. Tak ten delay to aspon kompenzuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Sight a Ruwach nemely delay ani na prastary eathene/freye... Stejne maj urcitou dobu trvani tak proc to menit. Me se ta delay libi, aspon to nejde spamovat nekolikrat za sekundu.ide o to ze ak by bol ten delay len na dalsi sight tak by to bolo vpohode, lenze je to delay na kazdy skill a tym to brani v efektivnom vyuzivani sightu v obraneco sa tyka ruwachu ten ma mat delay 1s amper: zrusenie delayu by som kludne vymenil za dosah Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 16, 2006 Author Report Share Posted June 16, 2006 Ja budu jen rad, kdyz bude v db o 2 zmeny min nez je ted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Nejak mi to nesedí, ak táto hra má byÂť o partách, expenie v partách je zvýhodřovné a skoro každý si urobí partu sám so sebou. poznám Âľudí, Äo hrajíş na trial(na dual je im málo). Ja to považujem za nie celkom normálne, hraÂť sám so sebou v parte. Dualy by som zručil. Na sealoch je bežné, že od jedného na triali dostáva endow, od druhého boosty a heal. Férovejčie by bolo hraÂť normálne s druhým hráÄmi v parte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Nejak mi to nesedí, ak táto hra má byÂť o partách, expenie v partách je zvýhodřovné a skoro každý si urobí partu sám so sebou. poznám Âľudí, Äo hrajíş na trial(na dual je im málo). Ja to považujem za nie celkom normálne, hraÂť sám so sebou v parte. Dualy by som zručil. Na sealoch je bežné, že od jedného na triali dostáva endow, od druhého boosty a heal. Férovejčie by bolo hraÂť normálne s druhým hráÄmi v parte. To mas pravdu, ale ukecej nekoho aby ti tam delal vocasa jen pro boosty a endow a nic z toho nemel edit: ted vazne. myslenka feroveho hrani je krasna, ale z tveho postu je me naprosto zrejma uplne jina vec. nechces aby te nikdo otravoval na sealech. jedna skoro pohadka... kdysi davno (tuhle stredu) sem byl po hodne dlouhy dobe na sealech a predstavte si ackoliv se to zda neuveritelne, meli jsme tam partu a expili jsme v parte. vestsina ostatnich co tam byli expili solo(mozna nejakej ten dualek na boosty a heal), vyjma dvou lw(taktez parta) a jednoho novice a priest(taktez parta) a zabijeli sealy pekne po jednom. byla tam jedna vyjimka... nejaky sin bucho. mozna ho znate, mozna ne. kdyz mu dosly sp, tak je mlatil normalne, ale co chvili tahal vlacky a ostatni nemeli temer do ceho strilet. ale jemu to zrejme prislo, ze ho ostatni otravuji ve vlackovani, tak vymyslel, ze si pujde stezovat "krali". napsal peknou "stiznost" o parte a o neferovosti, ackoliv sam expi vyhradne solo a vlackuje tam kde jini uz davno nevlackuji... yellow, yellow edit2: +-10lvl na partu je blbost, protoze bys nedal dohromady ani lidi v guilde... a ze nekdo na lvl 9x je horsi nez 2x 7x je jedine dobre... nerikam, ze je normalni mit trial, ale neprijde mi normalni aby pri hunteni/expeni v lokacich, kde ti temer nic nehrozi za tebou behal priest, nudil se a jednou za 3 minuty ti dal agi, bless a 2x heal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 To mas pravdu, ale ukecej nekoho aby ti tam delal vocasa jen pro boosty a endow a nic z toho nemel Práve o to ide, že na sealoch sa kÂľudne objaví na duale, alebo triale postava na lvl 70 a keÄ si sám dá boosty a endow, sealy kÂľudne uhrá lepčie, ako sám hráÄ na +90 lvl. PodÂľa mřa by sa mali dávaÂť party+-10lvl a potom budíş maÂť z toho vÄetci. A na GW je to to isté. Pred hradom stojí SL a HP a sám hráÄ sa boostuje. PodÂľa mřa táto možnosÂť veÂľmi skresÂľuje a ovplyvřuje výsledok GW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 byla tam jedna vyjimka... nejaky sin bucho. mozna ho znate, mozna ne. kdyz mu dosly sp, tak je mlatil normalne, ale co chvili tahal vlacky a ostatni nemeli temer do ceho strilet. ale jemu to zrejme prislo, ze ho ostatni otravuji ve vlackovani, tak vymyslel, ze si pujde stezovat "krali". napsal peknou "stiznost" o parte a o neferovosti, ackoliv sam expi vyhradne solo a vlackuje tam kde jini uz davno nevlackuji... yellow, yellow KlopeÄ na nesprávne dvere: ak by si ma poznal, nikdy by si toto nenapísal. Hoci hrám sina NENíVIDíM VlíÄKOVANIE a nikdy som nevláÄkoval a neÂťahal vlaky pre partu, jednoducho mi vláÄkovanie nesedí. Na sealoch, ak vidím viac sealov pokope, dam ich dokopy(trvá to max. 10 sek.) a grimothujem. A ak je seal sám, bijem po jednom.Si zlomyseÂľný, a myslím, že si splietol hruÄky s jablkami a nie o tom so tu chcel hovoriÂť. Toto je metóda politikov (nerobíÄ náhodou do politiky?) , odvádzaÂť od nahodeného problému ohováraním.Äutujem, že som sa ví´bec ozval, pretože tu sa vlastný názor nedá ví´bec povedaÂť bez toho, aby ho niekto hneÄ neohovoril. Také ohováranie som od teba neÄakal. Snažím sa hraÂť poctive, ale takí ako ty, len druhým svojim ohováraním, znepríjemřujíş hranie.Edit: 1.chodím expiÂť aj s partou a 2.mám priesta (je to hráÄ, nie postava na duale) na lvl94 kedykoÂľvek (podotýkam KEDYKOÄšVEK mimo GW) k dispozícii a keÄ treba ho využívam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Odpovim ti na to stejne: ak by si ma poznal, nikdy by si toto nenapísal... Yellowe do politiky opravdu nedelam a myslel sem to vazne(nezamenit se Standovym "uprimne"). Me samotnymu prislo divny, ze zrovna ty pises tohle. Znam te od videni ze hry jako monka ne jako sina. Vim, ze vetsinou hrajes solo. Ani sem do dneska nevedel, ze bucho je tvuj. Uznavam, ze jsi vlackoval jen nekdy, ale jinejch sinu, ktery tam tahali pul plaze uz tam bylo... (driv samo ze tam vlackovali stejne blbe archer class nicmene zmena showeru to zlikvidovala). Nemam nic proti tobe, ale tvuj post mi prisel s ohledem na situaci, kterou sem videl ja ve stredu nic vic nez ucelovej. Paklizes to myslel obecne, tak se ti omlouvam. Jak sem psal, trial je fakt zoufalstvi, ale co ty vis, treba ten clovek trialem expi kolegu z guildy. I to se dela. Dual beru jako a+b a heal, vetsinou je ta jedna postava natolik staticka, ze kdyby ji hral real clovek, tak se opravdu unudi. edit: tak jestli mas priesta, kterej s tebou chodi kamkoliv a kdykoliv na lokace, kam se vetsinou chodi jen na dual, viz treba hunteni nekterejch veci, tak ti tise zavidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Docela mÄ překvapuje, že si stÄžujeÄ, že nemůžeÄ napsat svůj názor, aniž by ho nÄkdo nepomluvil. MÄ přijde logické, že když něco nÄkam napíÄeÄ, tak si to lidé přeÄtou a reagují. DalÄí logika nám říká, že obvykle reagují ti, kteří nesouhlasí. Takže stÄžovat si na to, je podle mÄ trochu mimo. Je samozřejmÄ něco jiného, JAK to dotyÄný udÄlá. Nechci se hádat, jestli něco ve hře dÄláÄ ÄpatnÄ, nebo ne, to nejlépe posoudí hráči, kteří s tebou přijdou do styku při samotném hraní. Pokud nesouhlasí, ale použije sluÄnou formu, opravdu nemáÄ právo si stÄžovat (a nechci tady ani řečit Yen...). TeÄ k vÄci. OK, nelíbí se ti dual, beru, máÄ právo to napsat. Co ale nemáÄ, je požadavek na jeho zakázání. StajnÄ jako se tobÄ může nelíbit, nÄkomu jinému se naopak líbit může (třeba mÄ). NÄkdo by třeba mohl říci, že RO je MMORPG a je tedy nesmysl dÄlat cokoli solo, a třeba chtít hraní solo postihovat. Co by jsi na řekl ? Při hraní jakékoli "multi" hry by se mÄl člověk řídit hlavnÄ pravidly a sluÄným chováním (ono to vlastnÄ souvisí, že ?) Tedy : poruÄeje dual nějaké pravidlo ? UrčitÄ se shodneme, že ne. PoruÄuje zásady sluÄného chování ? Podle mÄ také ne, to že máÄ dual nikoho neomezuje, jen pomáhá tobÄ a pokud za poÄítaÄem sedí nÄkdo sluÄný, tak pomáhá i ostatním, třeba tÄmi boosty. Přiznejme si, s nimi to jde lépe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 18, 2006 Author Report Share Posted June 18, 2006 Jen malej tip... kdyby jste misto obyc. editoru pri psani zprav chteli WYSIWYG editor (viz http://cs.wikipedia.org/wiki/WYSIWYG ) tak jdete sem: http://www.reborn.cz/forums/index.php?act=UserCP&CODE=04 a "Type of text editor to use when posting" zmente na "Rich Text Editor" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Mam dotaz Jednou v Pronte nejak svatecne bylo uzasny NPC ktere dokazalo za uplatek pojmenovat veci jmenem majitele.Neplanuje se zase? Bylo by to moc moc fajn Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 18, 2006 Author Report Share Posted June 18, 2006 Mam dotaz Jednou v Pronte nejak svatecne bylo uzasny NPC ktere dokazalo za uplatek pojmenovat veci jmenem majitele.Neplanuje se zase? Bylo by to moc moc fajn kdyz uz mam to npc udelany, tak urcite bude... zas pri nejaky prilezitosti/svatku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 kdyz uz mam to npc udelany, tak urcite bude... zas pri nejaky prilezitosti/svatku. ale nezapomente ze slotove veci s kartama a jine nepojmenujete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Křour - o veci s kartama mi samozrejme slo Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 18, 2006 Author Report Share Posted June 18, 2006 Pojmenovat jde pouze neslotovy predmety... protoze to pojmenovani se koduje prave v tech slotech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Chtel jsem se zeptat,zda-li se v brzke dobe neplanujou nejake nove questiky na capky.Ty posledni byli super a bylo hned co delat a myslim ze i pulka serveru behala a shanela suroviny,strucne receno vneslo to trochu oziveni do hry a stereotypu Diky za odpoved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakashima Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Taky se chci zeptat...vim ,ze se to tu probiralo ,ale presto....Chtelo by to upravit NEJAKY lokace...slusne expit se da jen v maly casti sveta...Casto prochazim skoro prazdne mapy...vim ,ze by to nahralo vlackovani monster a to asi nechcete ,ale chodit po skoro prazdne mape a objevit jednoho moba za minutu taky neni zas tak super...vzdyt vlackovani se da zabranit pridanim jinych monster aby se nedali hromadne zabijet pouze jednim ci dvema skily. Je mi uplne fuk ,ktery lokace to budou...abych predesel zmene na prani....ale neco by s tim udelat chtelo. Tech mobu je na vetsine map vazne malo...touzim po lokacich ,kde se budu probijet mraky nepratel Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 21, 2006 Author Report Share Posted June 21, 2006 Uz se ti podarilo slozit Alice hat? Novy questy jen v pripade ze by nekdo vymyslel pribeh a nejlip i naprogramoval Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Uz se ti podarilo slozit Alice hat? Novy questy jen v pripade ze by nekdo vymyslel pribeh a nejlip i naprogramoval Ten bych si rad slozil, jen vubec nevim kde zacit, ceho se chytit. A obihat vsecky mesta kvuli tomu se mi nechce Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 21, 2006 Author Report Share Posted June 21, 2006 Zkuste Alici ktera zameta v Einbroch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.