R-e-n Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 alice je pracovni sila.., ktera ma za ukol poklidit zaneradeny mesto :-) toho se chytni btw: NPC Švadlenka Malenka ma spatne texty.. cele to ma byt bez diakritiky.. az na to Š... ted je to sotva prelouskatelne a ma vazne hroznou vadu reci ;-), ale sem si jista.. ze ta verze bez diakritiky byla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Zkuste Alici ktera zameta v Einbroch Díky, jdu na to Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 21, 2006 Author Report Share Posted June 21, 2006 No ten quest je stejne jen pro female postavy... :> Prece ji nebudou muzsky pomahat uklizet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 alice je pracovni sila.., ktera ma za ukol poklidit zaneradeny mesto :-) toho se chytni btw: NPC Švadlenka Malenka ma spatne texty.. cele to ma byt bez diakritiky.. az na to Š... ted je to sotva prelouskatelne a ma vazne hroznou vadu reci ;-), ale sem si jista.. ze ta verze bez diakritiky bylaja si sem jistej ze nebyla. btw rikal sem ze se to rozhodi a tys trvala na svem ze ne "Šiju čiju či botičky, do Äucha i do vodičky... DneÄ je Ätvrtek, Äítra pátek, čiju čiju či kabátek... ŠviÂť mÄÄíÄku, ÄviÂť, aÂť mi čije niÂť... " "Šdravím tÄ Ävarná jinoÄko. Šopak tÄ pčivádí do tÄchto Äapadlých končin?" 1. <Bože, proÄ tak žvatláÄ?> : TÄk, odprejÄkni ÄproÄÂťáku!!! 2. <PřiÄla jsem tÄ požádat o zástÄrku> : "Š radoÄtí. ŠtaÄí, kdyÄ mi pčineÄeÄ tčiÄta aliÄe apron a jeÄtÄ ... jeÄtÄ..." |dalsi| "Šakra Äakra... Äpatná Äpráva" |dalsi| "ŠapomnÄla Äem, Äe uÄ nemám Ävé Äoft aprony. PÄed nedávnem mi je nÄkdo Älohnul." |dalsi| "Nevím pÄeÄnÄ, kdo to byl, ale ÄlyÄela Äem takové Ävuky jako ÄÄÄ... ÄÄÄ... ÄÄÄ..." |dalsi| "BeÄ toho to nepůjde. KdyÄ mi mé tči Äoft aprony pčineÄeÄ ÄpÄt, ÄáÄtÄrka je tvá." (pokud si clovek nevezme quest) : "Šel pÄtroÄ Ä pÄtročiÄí a Ä pÄtroÄáÄaty na pleÄ... Äel pÄtroÄ Ä... Äe na to vyÄ... Äel pÄtroÄ Ä pÄtročiÄí a Ä pÄtroÄáÄaty na pleÄ..." (Pokud jsou itemy doneseny) : "Šupeeer, či čikulka, tu ÄáÄtÄrku či ÄaÄlouÄíÄ." /kis) - hrac dostane item "Zasterka" (Pokud neni quest hotovy) : "Štalo Äe něco? PčineÄ mi tči Äta aliÄe apron a tči Äoft apron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Jenze ja to posilala v ty upraveny verzi.. constovi a mas nakou sklerozu bo co.. trvala na svem? vsak sem rekla.. ze to predelejme bez dia.. ale zjistilo se.. ze ten klient v poho Š pobira.. jen jinou diakritiku ne.. tak to melo zustat s tim Š... netusim proc zas zacinas utocit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Taky jsem poznal ze myho knechta by nejradsi poslala do...vlitnu tam s kocickou edit: btw to je diskriminace chlapu Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Ja vedel proc si udelat female postavu Tady totiz maji zensky mnoho vyhod Edit: dik za napovedu taky jsem nevedel kde zacit Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Puvodne to melo bejt i pro pany.. jenze nako v prubehu vymejsleni.. se narazilo na to, ze je nevkusny navlikat muzsky chary do oblecku pro uklizecky a poklizet :-) nebylo to zamerne od zacatku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Vsak v poho. Omezeni na zensky postavy neni tak strasny, horsi jsou ty veci co musim nasbirat. To abych si vyhradil mesic nez to vsecko budu mit, omg Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 horsi jsou ty veci co musim nasbirat. To abych si vyhradil mesic nez to vsecko budu mit, omg Ty jo ono se to musi huntit ,treba by to mohli prodavat nekde u NPC (rejp,rejp viz GW topic ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Chtel jsem se zeptat,da se nekde najit popis vsech BOXu co pada pri pouziti nekterych karet(napr. Raydrick Archer atd)a co presne umi ? Diky vsem za radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Chtel jsem se zeptat,da se nekde najit popis vsech BOXu co pada pri pouziti nekterych karet(napr. Raydrick Archer atd)a co presne umi ? Diky vsem za radudaj si v databaze vyhladat medzi itemamy slovo box a malo by ich najst vsetky Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 daj si v databaze vyhladat medzi itemamy slovo box a malo by ich najst vsetky Diky Elessi,vsak rikam jsem stale lumik Edit: zajimavy je ale ze kdyz napisu urcity box(napr. Box of Gloom) do vyhledavace tak se mi nic nezobrazi Edit2 : tak rad bych jeste jednu radu,hledal jsem totiz Box of Drowsiness ,zda-li by nemelo byt zvyseni o 20% MATK misto jen 20ti do MATK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Diky Elessi,vsak rikam jsem stale lumik Edit: zajimavy je ale ze kdyz napisu urcity box(napr. Box of Gloom) do vyhledavace tak se mi nic nezobrazi Protože nebere mezery. NapiÄ Box_of_Gloom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kvakik Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 1Proc musi byt proboha v parte na vareni se soulinkem SN? Neslo byt to nejak odstranit? Je to zbytecne pusteny klient, navic bez logickeho oduvodneni. 2Neslo by, ze by twighlight alchemy 1 fungovala i na ty blue herby (blue poty)? Jednou mi z tech F1ek a ENTERu upadne ruka nebo domlatim klavesnici. Pokud jo tak prosim, aby to zas nebylo nejake zbytecne rozsireni party s podminkou ze tam musi byt homunculus, gunslinger, sacripaladin, gum, gmko a kdovicokuajeste. 3Bude se nekdy neco delat s treasure boxem? (pozn. ten co pada z detale, ne z hradu) Nebo to bude stale jen takova paradicka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 1) Protoze ten skill je tak udelanej 2) Jedine by GMka udelali uplne novy skill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Musis to mit osefovany a pak nemusis na klavesnici ani maknout kdyz varis BP Nicmene pritomnost Linkera ci Taekwona bych taky klidne ozelel Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 22, 2006 Author Report Share Posted June 22, 2006 3. Ne. Az se bude vedet co ma delat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 3. Ne. Az se bude vedet co ma delat.A ten SN ci SL? Stejne to nekdo loguje na dual, tak si myslim ze to je zbytecny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Kenny prosim jak je to s tim boxem(viz o par postu nahoru).Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 22, 2006 Author Report Share Posted June 22, 2006 A ten SN ci SL? Stejne to nekdo loguje na dual, tak si myslim ze to je zbytecny. Neni to zbytecny. jedinej duvod proc to rusit je lenost. A to neprojde. Kenny prosim jak je to s tim boxem(viz o par postu nahoru).Diky Vazne nevim. Zkus o tom najit nejaky info Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 je to takhle i jinde, co sem videlakrabicka ihmo 20% matk by bylo asi moc :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Otazka bude, jestli se stackuje nebo ne mit jich 20 a mit +400MATK by uz znat treba bylo Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Myslim ze ne, jidla se taky nestackujou a je to neco na podobny zpusob Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Diky Sakurko,ja fakt nevim jak to je a jak to ma byt,jen jsem logicky premyslel zda-li to vubec najde uplatneni,ono +20 do MATK se mi nezda zase tak moc a navic je to na 1 minutu,fakt je ze 20% by se mi libilo vic,ale asi by to taky bylo moc Kdyz to porovnam s tim boxem co pridava +20 ATK tak mi to prijde nevyvazeny,ale je to fakt ciste muj dojem a nerikam ze to hned tak musi byt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.