Jump to content
Reborn fórum

Dotazy a nápady

k3dT

Recommended Posts

alice je pracovni sila.., ktera ma za ukol poklidit zaneradeny mesto :-) toho se chytni

btw: NPC Švadlenka Malenka ma spatne texty.. cele to ma byt bez diakritiky.. az na to Š... ted je to sotva prelouskatelne a ma vazne hroznou vadu reci ;-), ale sem si jista.. ze ta verze bez diakritiky byla

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

alice je pracovni sila.., ktera ma za ukol poklidit zaneradeny mesto :-) toho se chytni

btw: NPC Švadlenka Malenka ma spatne texty.. cele to ma byt bez diakritiky.. az na to Š... ted je to sotva prelouskatelne a ma vazne hroznou vadu reci ;-), ale sem si jista.. ze ta verze bez diakritiky byla

ja si sem jistej ze nebyla. btw rikal sem ze se to rozhodi a tys trvala na svem ze ne

"Šiju čiju či botičky, do Äucha i do vodičky... DneÄ je Ätvrtek, Äí­tra pátek, čiju čiju či kabátek... ŠviÂť mÄÄí­Äku, ÄviÂť, aÂť mi čije niÂť...  "

"Šdraví­m tÄ Ävarná jinoÄko. Šopak tÄ pčivádí­ do tÄchto Äapadlých končin?"

1. <Bože, proÄ tak žvatláÄ?> : TÄk, odprejÄkni ÄproÄÂťáku!!!

2. <PřiÄla jsem tÄ požádat o zástÄrku> : "Š radoÄtí­. ŠtaÄí­, kdyÄ mi pčineÄeÄ tčiÄta aliÄe apron a jeÄtÄ ... jeÄtÄ..."
|dalsi|
"Šakra Äakra... Äpatná Äpráva"
|dalsi|
"ŠapomnÄla Äem, Äe uÄ nemám Ävé Äoft aprony. PÄed nedávnem mi je nÄkdo Älohnul."
|dalsi|
"Neví­m pÄeÄnÄ, kdo to byl, ale ÄlyÄela Äem takové Ävuky jako ÄÄÄ... ÄÄÄ... ÄÄÄ..."
|dalsi|
"BeÄ toho to nepůjde. KdyÄ mi mé tči Äoft aprony pčineÄeÄ ÄpÄt, ÄáÄtÄrka je tvá."

(pokud si clovek nevezme quest) : "Šel pÄtroÄ Ä pÄtročiÄí­ a Ä pÄtroÄáÄaty na pleÄ... Äel pÄtroÄ Ä... Äe na to vyÄ... Äel pÄtroÄ Ä pÄtročiÄí­ a Ä pÄtroÄáÄaty na pleÄ..."
(Pokud jsou itemy doneseny) : "Šupeeer, či čikulka, tu ÄáÄtÄrku či ÄaÄlouÄí­Ä." /kis) - hrac dostane item "Zasterka"
(Pokud neni quest hotovy) : "Štalo Äe něco? PčineÄ mi tči Äta aliÄe apron a tči Äoft apron. 

Jenze ja to posilala v ty upraveny verzi.. constovi

a mas nakou sklerozu bo co.. trvala na svem? vsak sem rekla.. ze to predelejme bez dia.. ale zjistilo se.. ze ten klient v poho Š pobira.. jen jinou diakritiku ne.. tak to melo zustat s tim Š... netusim proc zas zacinas utocit...

Chtel jsem se zeptat,da se nekde najit popis vsech BOXu co pada pri pouziti nekterych karet(napr. Raydrick Archer atd)a co presne umi ? Diky vsem za radu

daj si v databaze vyhladat medzi itemamy slovo box a malo by ich najst vsetky :(

daj si v databaze vyhladat medzi itemamy slovo box a malo by ich najst vsetky :D

Diky Elessi,vsak rikam jsem stale lumik :(

Edit: zajimavy je ale ze kdyz napisu urcity box(napr. Box of Gloom) do vyhledavace tak se mi nic nezobrazi :(

Edit2 : tak rad bych jeste jednu radu,hledal jsem totiz Box of Drowsiness ,zda-li by nemelo byt zvyseni o 20% MATK misto jen 20ti do MATK :(

Guest Kvakik

1

Proc musi byt proboha v parte na vareni se soulinkem SN? Neslo byt to nejak odstranit? Je to zbytecne pusteny klient, navic bez logickeho oduvodneni.

2

Neslo by, ze by twighlight alchemy 1 fungovala i na ty blue herby (blue poty)? Jednou mi z tech F1ek a ENTERu upadne ruka nebo domlatim klavesnici. Pokud jo tak prosim, aby to zas nebylo nejake zbytecne rozsireni party s podminkou ze tam musi byt homunculus, gunslinger, sacripaladin, gum, gmko a kdovicokuajeste.

3

Bude se nekdy neco delat s treasure boxem? (pozn. ten co pada z detale, ne z hradu) Nebo to bude stale jen takova paradicka?

A ten SN ci SL? :D Stejne to nekdo loguje na dual, tak si myslim ze to je zbytecny.

Neni to zbytecny. jedinej duvod proc to rusit je lenost. A to neprojde.

Kenny prosim jak je to s tim boxem(viz o par postu nahoru).Diky

Vazne nevim. Zkus o tom najit nejaky info :(

Diky Sakurko,ja fakt nevim jak to je a jak to ma byt,jen jsem logicky premyslel zda-li to vubec najde uplatneni,ono +20 do MATK se mi nezda zase tak moc a navic je to na 1 minutu,fakt je ze 20% by se mi libilo vic,ale asi by to taky bylo moc :) Kdyz to porovnam s tim boxem co pridava +20 ATK tak mi to prijde nevyvazeny,ale je to fakt ciste muj dojem a nerikam ze to hned tak musi byt.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...