Qewa Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 (edited) Kdyby měl někdo chuť a cestu kolem, tak se můžete třeba i v sobotu stavit. místo: Club 21kapacita: 100lidíčas: 18:00 Edited March 13, 2007 by Qewa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 Pride aj ashi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted March 13, 2007 Report Share Posted March 13, 2007 (edited) ASHI nie aschi a FISCH a nie fish (ak je to nas fisch) Edited March 13, 2007 by Myjka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted March 13, 2007 Author Report Share Posted March 13, 2007 ASHI nie aschi a FISCH a nie fish (ak je to nas fisch)Ok, ale s tim Fishem nevím Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted March 14, 2007 Author Report Share Posted March 14, 2007 A jeÄtÄ mapka od Vačice...pro lepÄím orientaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fisch Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 vacice je tochu vejs a vlevo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted March 14, 2007 Author Report Share Posted March 14, 2007 vacice je tochu vejs a vlevo Já tu mapu nedÄlala, ale přepoÄlu dál Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ashitaka Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Ok, ale s tim Fishem nevím Kdyz ok tak proc to neopravis na Ashi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Len tak bokom.. Dufam ze tentokrat uz to mame rezervovane cele nie ako minule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted March 14, 2007 Author Report Share Posted March 14, 2007 (edited) Kdyz ok tak proc to neopravis na Ashi? Sry, opraveno to bylo...pak jsem si chtěla ušetřit práci s aktualizací a omylem jsem s novými jmény opět nakopírovala chybý nick Len tak bokom.. Dufam ze tentokrat uz to mame rezervovane cele nie ako minule Ne máme rezervováno jen 100míst. Edited March 14, 2007 by Qewa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fisch Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Ne máme rezervováno jen 100míst. proc ne cele? nedovolí mysli ze budou mit malou trzbu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensi Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Proto ze je to mooooc velke ta hospoda, a navic po zkusenostech z minula se vubec divim ze vas tam jeste pusti, kdyz sme tam byli posledne tak nam cisnik rikal ze ste hrozne zvlastni spolecnost, ze nikdo nic nepijete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fisch Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Proto ze je to mooooc velke ta hospoda, a navic po zkusenostech z minula se vubec divim ze vas tam jeste pusti, kdyz sme tam byli posledne tak nam cisnik rikal ze ste hrozne zvlastni spolecnost, ze nikdo nic nepijete tak to aby si tentokrat chytil slinu a roztočil to tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensi Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 tak to aby si tentokrat chytil slinu a roztočil to tam To teda nevim co bych tam zrovna ja delal ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted March 15, 2007 Author Report Share Posted March 15, 2007 Proto ze je to mooooc velke ta hospoda, a navic po zkusenostech z minula se vubec divim ze vas tam jeste pusti, kdyz sme tam byli posledne tak nam cisnik rikal ze ste hrozne zvlastni spolecnost, ze nikdo nic nepijete Asi tak.....a ani jsem tu hospodu nezajiÄÂťovala já....mám k tomu lidi (a nemám to blízko). Já se ujala jen diktativního organizování a propagaci na webu ....jestli ti to Myjko vadí, íşÄast není povinná Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 (edited) ....jestli ti to Myjko vadí, íşčast není povinná tak teraz nechapem... Edited March 15, 2007 by Myjka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted March 15, 2007 Author Report Share Posted March 15, 2007 tak teraz nechapem......Hospodu zamlouval Sagvan-já mu jen řekla kterou a pro kolik lidí, od kolika hodin.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 ...Hospodu zamlouval Sagvan-já mu jen řekla kterou a pro kolik lidí, od kolika hodin....A? ved ja som ti nic nehovorila. Ja som sa len spytala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted March 15, 2007 Author Report Share Posted March 15, 2007 A? ved ja som ti nic nehovorila. Ja som sa len spytala. Já jen opovídám Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 (edited) No pokial spravne citam raz uz si odpovedala. a v tom druhom quoteujes ensiho... Takze som trosku mimo asi Edited March 15, 2007 by Myjka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted March 15, 2007 Author Report Share Posted March 15, 2007 No pokial spravne citam raz uz si odpovedala. a v tom druhom quoteujes ensiho... Takze som trosku mimo asi Já bych to radči už neřečila, jestli sem něco nevodného řekla omlouvám se.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 hehe, nieste obe blondynky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fisch Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 hehe, nieste obe blondynky? ne nastesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted March 16, 2007 Author Report Share Posted March 16, 2007 ne nastesti ale nÄkdy si tak připadám Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fisch Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 ale nÄkdy si tak připadám to se da skontrlolovat lechce jesti ti tam nerasí na hlave nejaky blondaty pramínek vlasů Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts