Qewa Posted March 17, 2007 Author Report Share Posted March 17, 2007 to se da skontrlolovat lechce jesti ti tam nerasí na hlave nejaky blondaty pramínek vlasů Mám se přiznat? Ano sem tam mi nějaký prokukuje....ale nikomu to neříkej Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Mám se přiznat? Ano sem tam mi nějaký prokukuje....ale nikomu to neříkej to ti roste když se ti zrovna rozsvítí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ashitaka Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 S tim jmenem me uz docela tocis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted March 19, 2007 Author Report Share Posted March 19, 2007 S tim jmenem me uz docela tocis...Fakt??? A seÄ to vůbec ty? Aschitaka z Acoma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ashitaka Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 (edited) Fakt??? A seÄ to vůbec ty? Aschitaka z Acoma?Znam jen jmeno Ashitaka z Acoma. Ten hraje nebo hraval na czRO, o Aschitakovi z Acoma nic nevim. Takze ne nejsem to ja Edit: Mozna si obcas ten praminek blond vlasu ustrihni aby te tolik neomezoval Edited March 19, 2007 by Ashitaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted March 19, 2007 Author Report Share Posted March 19, 2007 A ty prijedes? Jinak já ty nicky kopíruju, tak jak mi chodí PMkou... Edit by Iscar: promin Qewo jsem ti to upravil tady v podpisu on by byl ochotny s tim otravovat jeste po srazu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ashitaka Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Dik Iscare aspon nekdo schopnej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted March 19, 2007 Report Share Posted March 19, 2007 Vase problemy bych chtel mit XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted March 20, 2007 Author Report Share Posted March 20, 2007 (edited) Edit by Iscar: promin Qewo jsem ti to upravil tady v podpisu on by byl ochotny s tim otravovat jeste po srazu Ok dobře ....já si myslím, že si stejnak na srazu připomínku ke mě neodpustí...celkem se i těším EDIT: Je těžké být debilem neboť konkurence je příliš vysoká... Ale myslím, že mě se to celkem daří Edited March 20, 2007 by Qewa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fisch Posted March 20, 2007 Report Share Posted March 20, 2007 EDIT: Je tÄžké být debilem neboÂť konkurence je příliÄ vysoká... Ale myslím, že mÄ se to celkem daří on jako tvá konkurence ma vetsi praxi tak nemusis byt nijak ponizena tim ze je nad tebou v zepbricku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted March 20, 2007 Author Report Share Posted March 20, 2007 on jako tvá konkurence ma vetsi praxi tak nemusis byt nijak ponizena tim ze je nad tebou v zepbrickuTřeba ho Äasem doženu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fisch Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 to jako nikdo nepojede bo co ze se nikdo nehlasi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted March 22, 2007 Author Report Share Posted March 22, 2007 to jako nikdo nepojede bo co ze se nikdo nehlasi? No už to tak vypadá Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitetail Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Reborn sraz rullez :-p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted March 23, 2007 Author Report Share Posted March 23, 2007 Reborn sraz rullez :-pNj, já vás jen nechtÄla diskriminovat. Informace máte a k íşÄasti nikoho nutit nebudu... aspoř se nebudeme maÄkat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Qewo diky , ale je pravda ze onehda asi pred dvema tydny jsme meli minisrazek v Praze a proto se vetsine uz ani moc nechce, ale jinak bychom radi vedeli, kdy budete zase poradat sraz, radi se prisockujem uz jen kvuli tobe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted March 23, 2007 Author Report Share Posted March 23, 2007 Qewo diky , ale je pravda ze onehda asi pred dvema tydny jsme meli minisrazek v Praze a proto se vetsine uz ani moc nechce, ale jinak bychom radi vedeli, kdy budete zase poradat sraz, radi se prisockujem uz jen kvuli tobe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted March 24, 2007 Author Report Share Posted March 24, 2007 Tak celý spodek Clubu 21 nelze zamluvit, je to pro 200+lidí a ke vÄemu by tam museli být nějaký domluvený kÄefty... Takže ... skromnost...130lidí Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 jo taky bych mel dojit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fisch Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 ja se budu hodnÄ přemýÄlet jestli to cenu tam chodit když se tu nikdo nehlásí že pojede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted March 26, 2007 Author Report Share Posted March 26, 2007 ja se budu hodnÄ přemýÄlet jestli to cenu tam chodit když se tu nikdo nehlásí že pojede To že tu nikdo nepíÄe, neznamená, že se nepřihlásil na CzechRO fóru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fisch Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 To že tu nikdo nepíÄe, neznamená, že se nepřihlásil na CzechRO fóru. jenze z czechra nikoho neznam jen ty co hrajou na rebornu a tech tam je napsanejch kolik 3? 4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted March 27, 2007 Author Report Share Posted March 27, 2007 jenze z czechra nikoho neznam jen ty co hrajou na rebornu a tech tam je napsanejch kolik 3? 4?Hmm to mÄ je líto, ale asi s tím nic nenadÄlám, muÄís si je srovnat A je tu výzva pro Brřáky nejen. NÄkolik lidí se sejde již v pátek. Při případném zájmu piÄte PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 (edited) a kde? a hlavne kto? Edited March 27, 2007 by Myjka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qewa Posted March 27, 2007 Author Report Share Posted March 27, 2007 (edited) a kde? a hlavne kto? Tak rozbieham zahajovaciu akciu sobotneho srazu a to v PIATOK 30.3.07...kto chce nech sa prida : - 18.00 KINO Velký Špalíček - filmik 300....sraz pred kinom od 17.30 (film trva cca do dve hodky) - 20.30 Sraz vo Vacici ( pre tych ktory nechcu do kina ) na par piv a pak sa uvidi co z nacatym vecerom Kto chce do kina bolo by lepsie keby napsal PM nebo tu na forko aby sa dali zarezervovat listky vopred, najpozdejsie do stvrtka ..tak sa na Vas tesim Zatím se jen plánuje...dle zájmu. Vypadá to na 2skupinky, které se sejdou ve Vačici mezi 20:10-20:30.A kdo? Se zatím neví přesně.Xendra, Keruack, Moriko?, LodK, Liborac, Zycar, Qewa, Alax, Rony, Yukista, Michalj... a další (časem upřesním) Edited March 27, 2007 by Qewa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts