Duntless Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Hmm koukam ze ma popularita hodinu od hodiny stoupa ....zachvili bych mohl konkurovat i samotnemu Tulpikovi Uprimne vsak doufam ze osud byl vecer k asimu milosrdnejsi nez ke me Kubo taky si myslim ze ta fotka je nejhezci...asi uz vsichni chapou proc se mi z toho baru nechtelo Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 Ja to myslel v zertu,nerad bych se dotkl zenskeho osazenstva Dunte neverim,pac tebe zajima vzdy vice ten bar a jeho obsah Ashi chtel jsem ti nabidnout misto u nas v hokej.tymu,ale promin vrahy neberem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ashitaka Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 (edited) Uprimne vsak doufam ze osud byl vecer k asimu milosrdnejsi nez ke me Vecer byl v pohode...o to horsi bylo to probuzeni Edit: O hodne prichazite Kubo. Staci jeden pohled brankar se lekne... Edited July 29, 2007 by Ashitaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 A kde je Tulpiiik ? Nerikal snad ze taky prijde ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lentilka Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 (edited) Docela me mrzi, ze jsem nemohl dorazit, protoze bych se docela rad projel na lentilkovym toboganu A nejhezci fotka podle mne je tahle, jestli se bracha na vas koukal celou dobu takhle, tak se nedivim, ze vas v tom fotbalku tak daval ... btw: ma nekdo fotku jak constik podlejza stul? Dal bych si to totiz jako tapetu plochy /gg Edited July 30, 2007 by Lentilka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Lenti: nema sme boli tajni a nikto nevedel ze hrame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivik30 Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 O hodne prichazite Kubo. Staci jeden pohled brankar se lekne... Nj ale aby to nebyl zrovna ten nas woe Link to comment Share on other sites More sharing options...
itmakememad Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Jak to vypada u onich znamejch prasat z lesa??Asi nejak takle Link to comment Share on other sites More sharing options...
tulpik Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 v tom pripade nevim, proc si rusily GW, tohle pak neni sraz rebornu.....Blbost, mÄ sou nějaký GW nÄkde. Jestli vas to tak stve tak si ho pozvete na svuj sraz udelejte z nej prominentniho hosta a kupte mu treba celou zoo kdyz jste z toho tak hotovi Edit: Vase principy jsou odjakziva zvlastni Ale ze vas tam bylo. Skoro jste se nevesli na fotku. Brecte si tu, jdu na pivo Od tebe se snad ani jiné odpovÄdi nedá Äekat, holt opiÄák no. Ja se cely vikend skvele bavil, takze pohodicka. Fotky budou snad vecer.To Worgaz: Nikdo mu nezakazal prijit... radsi mu to rict predem nez aby to zjistil na miste, holt uprimnost je kruta ubcas.Já sem se Mithe taky bavil, a o jaké realitÄ tady mluvíÄ mÄ nějak nedochází, to si jako myslíÄ,že sem kvůli tomu co jsi mi napsal doma breÄel, že nemůžu vidÄt nÄkdoho, kdo mÄ vidÄt nechce?Tak to se pleteÄ, mÄ je to docela jedno, já si na to ani nevzpomÄl nebýt nikoho na serveru. A kde je Tulpiiik ? Nerikal snad ze taky prijde ?Betře, proto.Ja si nejsem jistej jestli te tam nekdo chce A to, že dunt dostal na držku je lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zusska Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 no fuj v tej izbe je ale bordel podliezanie pod stol som nenafotila ani som nevedela ze hraju..ja som cakala kym bude duntless blinkat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted July 30, 2007 Author Report Share Posted July 30, 2007 Já sem se Mithe taky bavil, a o jaké realitÄ tady mluvíÄ mÄ nějak nedochází, to si jako myslíÄ,že sem kvůli tomu co jsi mi napsal doma breÄel, že nemůžu vidÄt nÄkdoho, kdo mÄ vidÄt nechce?Tak to se pleteÄ, mÄ je to docela jedno, já si na to ani nevzpomÄl nebýt nikoho na serveru. A to, že dunt dostal na držku je lol.Vsak ja vim, ale on to Elric s Worgazem zacali rozmazavat. Dunt nedostal pres drzku on "upad" xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
busva Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Dunt nedostal pres drzku on "upad" xD A ani si to pak nepamatoval Link to comment Share on other sites More sharing options...
itmakememad Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 To bylo uplne jinak, ten prah se nastval vyskocil z poddveri a nafackoval mu sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 on hraje punka (vaclav z fotek ) na rebu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted July 30, 2007 Author Report Share Posted July 30, 2007 on hraje punka (vaclav z fotek ) na rebu?uz davno ne, ale nenecha si ujit zadnou prilezitost si opit hubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
strexi Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Zavidim, ze sem to tam netyral s vama;)btw jak koukam na fotky, tak nekteri hraci(M) by mohli obcas jit nekam jinam nez do hospody nebo k pc a neco udelat s tema vanickama:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
itmakememad Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 Tak sem tak premejslel nad tim srazkem, a nevim jak vy, ale ja bych byl pro udelat ete jeden koncem prazdnin zase v brne, vraha je na to suxoidni, nic tu neni, a kdyz porovnam ten prazskej a ten brnesnkej tak brno rozhodne vede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 HH ysaka ja som kludne za a nemas nahodou nejake bocne umysly? Link to comment Share on other sites More sharing options...
itmakememad Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 HH ysaka ja som kludne za a nemas nahodou nejake bocne umysly? Ja a bocni umysly? Mno jasne ze joo Ale nejde jen o me bocni umysly, moc se mi tam libilo a chybi mi ta parta tech supa lidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 tak trosinku opozdene ale nice foto , sici ste tak nadherne fotogenitcti, a skoda ze z koupaku je tak malo fotek.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts