busva Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 (edited) Video zo vcerajsich GW je hotove, je o nieco vacsie (231MB), ale je to sposobene tym, ze je aj o nieco dlhsie Ejnoy http://47.sk/download/RebornGW13-8-07.avi mirror http://people.ksp.sk/~morgoth/download/RebornGW13-8-07.avi Edited August 14, 2007 by busva Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 supr muzika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Nice video, celkem vystihuje jaké ty GW byly, jen mÄ mrzí, že je tam jen jak jste to dobyli a točili vy, ale je vystříhnuté jak to kuře dobil a pak následná obrana posledních asi 10 minut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 No ja tam vidno ze zlyhala inak nasa silna stranka - pasce. Samozrejme nasa chyba. Tiez to bol den so slabsou dochadzkou. Vedeli sme uz 2 tyzdne ze nabuduce nam to budu chciet RNR pretocit na nulu, no tentokrat nas tlacili prirychlo co sme necakali (asi tie pasce a 1 Hwizna). Tiez nebola pripravena taktika co presne spravit ked uz to zacnu tocit. To je niekedy tazke zastavit.Nevidno ten posledny utok, co je skoda, keby boli GW o 2-3 min dlhsie tak hrad maju RNR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Nemyslim si ze by jste nekde udelali chybu,to proste nejde zastavit takovyto utok s podporou.Vzhledem k magnetu by se tam stejne hwizna moc neuplatnila. Jinak pekny video Busvo,pekna hudba a jeste lepsi prace nohou Konecne ma Perse nejakyho soupere Ale to VT jsi tam nemusel davat,ted kazdy pozna ze mam fakt vestecky schopnosti a budou chtit znat budoucnost Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Nemyslim si ze by jste nekde udelali chybu,to proste nejde zastavit takovyto utok s podporou.Vzhledem k magnetu by se tam stejne hwizna moc neuplatnila. Jinak pekny video Busvo,pekna hudba a jeste lepsi prace nohou Konecne ma Perse nejakyho soupere Ale to VT jsi tam nemusel davat,ted kazdy pozna ze mam fakt vestecky schopnosti a budou chtit znat budoucnost samozřejmÄ že hwizny co se tu na rebornu objevují se proti magnetu moc neuplatřují, ale každá rozumná hwizna hází ganbantein jakmile magnet vidí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 samozřejmÄ že hwizny co se tu na rebornu objevují se proti magnetu moc neuplatřují, ale každá rozumná hwizna hází ganbantein jakmile magnet vidí.takove wizzny bohuzel vymreli :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 (edited) samozřejmÄ že hwizny co se tu na rebornu objevují se proti magnetu moc neuplatřují, ale každá rozumná hwizna hází ganbantein jakmile magnet vidí. To myslis kvuli te kosticce kterou do magnetu vykousnu ? S tim jaky je potom delay tam polozis 3x magnet znovu.Teda pokud jsem nezaspal a ganbantein uz rusi zase cely magnet.Toto tema uz jsem tu hodnekrat resil,vzhledem k tomu ze jsem ganb. jel jen kvuli magnetu. tady nejde o logiku ale o prakticnost a vyuziti,nechci tu vest s tebou spory,jako hrace te obdivuju,ale proste mam na to jiny uhel pohledu a v tomto s tebou nesouhlasim. Edited August 14, 2007 by .Jakubicek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 To myslis kvuli te kosticce kterou do magnetu vykousnu ? S tim jaky je potom delay tam polozis 3x magnet znovu.Teda pokud jsem nezaspal a ganbantein uz rusi zase cely magnet.Toto tema uz jsem tu hodnekrat resil,vzhledem k tomu ze jsem ganb. jel jen kvuli magnetu.už bychom se mohli přesunout do jiného topicu, ale nedá mi to Stejnou logikou vpodstatÄ nemusíÄ ani házet SG, protože každej potne pár potů a SG má hrozný delay (stejný jako gang) a postupnÄ takhle můžeÄ vyřadit vÄechny skilly, tzn. že wizna je na GW úplně nanic a vůbec tam nemusí chodit Link to comment Share on other sites More sharing options...
tulpik Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 už bychom se mohli přesunout do jiného topicu, ale nedá mi to Stejnou logikou vpodstatÄ nemusíÄ ani házet SG, protože každej potne pár potů a SG má hrozný delay (stejný jako gang) a postupnÄ takhle můžeÄ vyřadit vÄechny skilly, tzn. že wizna je na GW úplně nanic a vůbec tam nemusí chodit No tak víÄ co, JakubíÄek když nemá Mind Break, tak stejnÄ nic nezabije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bruky Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 (edited) Veci, kterych jsem si vsiml pri sledovani videa. 0:23 nebyl magnet pod obranci8:00 naprosto nepochopitelne magnety na obou stranach. Nejdriv to chce premyslet, jestli se ten magnet vyplati, kdyz je tam jenom creator. A na strane pf ruseni ciziho magnetu, kdyz tam nemam wiznu? Proc? Aby si hodili pneumu?10:28 naprosto to posral ten, kdo hral profesora Livii, kdyz misto magnetu stone cursoval hunta?? wtf !!12:00 kdyby priest hodil na toho wizard pneumu, mohli dost zpomalit postup nepratel16:58 Za přežitou asuru +, za nepřehození na ghosta - 17:36 magnet strašně pozdě, kdyby tam byla schopná wizna ze stringů, tak se to prorazilo Jinak plus za zábavnou vložku ventrila na začátku a za slušný výkon jako hráče;) Mínus za pouhý "záznam" GW. Celkově podařené video Edited August 15, 2007 by Bruky Link to comment Share on other sites More sharing options...
busva Posted August 15, 2007 Author Report Share Posted August 15, 2007 Veci, kterych jsem si vsiml pri sledovani videa. 0:23 nebyl magnet pod obranci8:00 naprosto nepochopitelne magnety na obou stranach. Nejdriv to chce premyslet, jestli se ten magnet vyplati, kdyz je tam jenom creator. A na strane pf ruseni ciziho magnetu, kdyz tam nemam wiznu? Proc? Aby si hodili pneumu?10:28 naprosto to posral ten, kdo hral profesora Livii, kdyz misto magnetu stone cursoval hunta?? wtf !!12:00 kdyby priest hodil na toho wizard pneumu, mohli dost zpomalit postup nepratel16:58 Za přežitou asuru +, za nepřehození na ghosta - 17:36 magnet straÄnÄ pozdÄ, kdyby tam byla schopná wizna ze stringů, tak se to prorazilo Jinak plus za zábavnou vložku ventrila na zaÄátku a za sluÄný výkon jako hráÄe;) Mínus za pouhý "záznam" GW. CelkovÄ podařené video 16:58 sem ghosta mel ;] (soulburn na sebe,lexa,KE+rozbitej combat umi sve ;] )Ale celkove dik, ja se na sve videa divam i z duvodu, ze si vsimam chyb co delam a snazim se je eliminovat Celkove za par chyb je tam s ghostem, asi sem se ho nevedel nabazit (prvni gw s nim ) Jinak ten konec tam neni z prosteho duvodu, doslo misto >< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ashitaka Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 (edited) No tak víÄ co, JakubíÄek když nemá Mind Break, tak stejnÄ nic nezabije. Ostatne jako kazda jina wizna Edit: Tak tohle video zustane hodne dlouho v me zbirce...uz jen kvukli te prvni hlasce Edited August 15, 2007 by Ashitaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivik30 Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 (edited) ...uz jen kvukli te prvni hlasce Jeste abych to upresnil ten tazajici byl Consta a odpovidajici jsem byl ja a Ashi Proc bych se ptal sam sebe na vlastni vymysl? ;] Kubo to nezapres Sorac spletl jsem se no,to byl vlastne Koca Edited August 15, 2007 by Ivik30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Jeste abych to upresnil ten tazajici byl Consta a odpovidajici jsem byl ja a Ashi Proc bych se ptal sam sebe na vlastni vymysl? ;] Kubo to nezapres Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loque Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 fajn video i hudba, jen skoda, ze jsme nebyli ve forme a nepredvedli toho trosku vic btw zajimalo by me jestli ta hlaska byla uprimna nebo hrana? ale za ty odpovedi a ciny ponesete nasledky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ashitaka Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 fajn video i hudba, jen skoda, ze jsme nebyli ve forme a nepredvedli toho trosku vic btw zajimalo by me jestli ta hlaska byla uprimna nebo hrana? ale za ty odpovedi a ciny ponesete nasledky Byla naprosto uprimna...sam se divim ze to tam takhle sedlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bruky Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Jeste abych to upresnil ten tazajici byl Consta a odpovidajici jsem byl ja a Ashi Sorac spletl jsem se no,to byl vlastne Koca Sakra a ja bych si uřízl ruku a zapřísahal se, že první "jo" byl ÂŤulpas a druhé "jo" rodix. A to jsem je chtÄl vyslíchat, jestli to nejsou náhodou Äpioni. Damn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts