Vertol Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 MenÄí dotázeÄek... s jakým charem se vám dÄlají hunt questy nejlíp? Zatím s BSkem co vlastním nemám problém s niÄím (až na veleotravný breeze hunt a ridewordy:P ) a i gryphonka umlátím za pár vteřin mammem, ale chtÄl jsem nějaký soběstaÄnÄjÄí charakter pouze na hunt questy (ne BSko a k nÄmu priestici/endowera/linkera na dual). TeÄ si dÄlám combo monka... je combo monk použitelný i na solování tÄžÄích huntů? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jammore Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 No ideální by mohla být soullinka Ale combo monk je imho dost soběstaÄnej, případnÄ hunter to vyváží velkou íştoÄnou silou nebo priest zase sluÄným supportem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 No ideální by mohla být soullinka Ale combo monk je imho dost soběstaÄnej, případnÄ hunter to vyváží velkou íştoÄnou silou nebo priest zase sluÄným supportem...Ten combo monk (dotazenej do asury1) je asi uplne nejlepsi. Ma pomerne dobry "normalni" (trifecta) utok, fisty se schani/kovou dobre, ma heal i a+b primo v sobe bez dualu, pro pripad problemu ma mentala, s phenem pro zmenu i tu asurku obcas hodi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tulpik Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Ten combo monk (dotazenej do asury1) je asi uplne nejlepsi. Ma pomerne dobry "normalni" (trifecta) utok, fisty se schani/kovou dobre, ma heal i a+b primo v sobe bez dualu, pro pripad problemu ma mentala, s phenem pro zmenu i tu asurku obcas hodi... Asurku level 1? To sice možná hodí, ale nějak nechápu proÄ by to dÄlal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted August 31, 2007 Author Report Share Posted August 31, 2007 Asurku level 1? To sice možná hodí, ale nějak nechápu proÄ by to dÄlal Asuru 1 plánuju, už jen z toho důvodu, že ji můžu mít a bude z komba instantní, i když ji třeba nikdy nevyužiju Monka chci hlavnÄ kvůli tomu, že na efektivnost nepotřebuje žádný dual a nic. Jak psal Jirkan tak monk má vÄechno dá se říct. Vlastní port, AB, pneumu, heal etc... lehko shání element, má flee atd. atd. Jen doufám, že mÄ bude bavit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandi Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Asurku level 1? To sice možná hodí, ale nějak nechápu proÄ by to dÄlal DB pravi : Increasing the Asura Strike skill level has a relatively small effect on total damage compared to increasing SP, INT or STR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted August 31, 2007 Author Report Share Posted August 31, 2007 DB pravi : Increasing the Asura Strike skill level has a relatively small effect on total damage compared to increasing SP, INT or STR. Nevím jestli neregoval spíÄ na to tahání asury s phenem místo kombem. Protože cast time asury lvl 1 s phenem a cca 60 dex je straÄný Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgoth Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Aale, snad ho prisery neutlcu kym to zacasti Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLER BEAN Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 cast time asury lvl 1 s dexom 60 a phenom vychadza na 3 sekundy a podla vzorca [(Weapon ATK+Base ATK) x (8 + SP/10) + 250 + (150*SkillLV)]*Card Effects ti asura lvl 5 oproti lvl 1 zvysi dmg o 600(bez zapocitania kariet) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jammore Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 Asuru 1 plánuju, už jen z toho důvodu, že ji můžu mít a bude z komba instantní, i když ji třeba nikdy nevyužiju Monka chci hlavnÄ kvůli tomu, že na efektivnost nepotřebuje žádný dual a nic. Jak psal Jirkan tak monk má vÄechno dá se říct. Vlastní port, AB, pneumu, heal etc... lehko shání element, má flee atd. atd. Jen doufám, že mÄ bude bavit Má toho spoustu.. ovÄem je tu pár háÄků.. Do lvlu cca 80 nebude umÄt nic pořádnÄ a nebo jenom jedno. Bude buÄ mít sluÄné flee nebo sluÄnej dmg nebo obstojný sp. Já mÄl vždycky problémy se sp. Pokud jsem mÄl držet boosty na víc jak dvou lidech, tak jsem jen vÄÄnÄ tahal sp z potvor. A bohužel nemá ploÄnej íştok. Jinak souhlasím, že má vÄechno a je to hodnÄ zábavnej char. Jeho zásadní nevýhoda je podle mÄ tÄžké expení acolyty... Ale přes duály je to v pohodÄ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 (edited) Jojooo, presne tak. Combo monk je to co me zacalo bavit, je to velka zabava, vystaci si sam bez jakychkoliv dualu a s nejakou int a mermanem/eggyrou mu ani ty sp moc nechybi. Sice ty hunty za nej nejdou tak rychle, jako za ty dualisty na prednich prickach, ale je to s nim mnohem vetsi zabava A teda ohledne asury...myslim ze to je zbytecny. Kdo ma rad combo, pouzije combo, a asura je jen plytvani SP. Moznosti je moc a skill pointu malo a nemuze mit vsecko... ja vzdycky zastaval nazor, ze hybrid (od kazdyho kousek) je sice dobrej na vsecko, ale nevynika v nicem, coz ho dost srazi. Takze pokud se combo monk nemusi omezovat asurou, je to mnohdy i vyhodnejsi nez v opacnym pripade Jinak teda musim priznat, ze jako manzel jedne Gypsy na prvni pozici byvam casto znasilnovan a vysavan uplne do sucha, ale na druhou stranu ji muzu doprat temer vse co si preje Coz jsou teeda boosty a sp, nevim na co zase myslite Edited September 2, 2007 by KingKoca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blazej Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 Ahoj, mne se docela dobre huntilo s alchem, co mel STR/AGI build a k tomu homuna na hodne vysokem levelu.Homun sam toho dava docela hodne, ma slusnou AGI, na healovani mi stacilo nakoupit flasky, a jako alcha jsem eliminaci potvory dokazal zrychlit. Tedka uz je creator a hunty jsou uz o neco horsi , ale stale jdou, i kdyz uz jen koukam a cekam a mackam port a enter... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mininho Posted September 4, 2007 Report Share Posted September 4, 2007 mne se delaji docela fajn hunty s high priestem, undead monster je plno a vetsinu ostatnich kdyz mas k dispozici linku jsou v pohode, pro me nejlepsi char na hunt quest Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANNED Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 Jojooo, presne tak. Combo monk je to co me zacalo bavit, je to velka zabava, vystaci si sam bez jakychkoliv dualu a s nejakou int a mermanem/eggyrou mu ani ty sp moc nechybi. Sice ty hunty za nej nejdou tak rychle, jako za ty dualisty na prednich prickach, ale je to s nim mnohem vetsi zabava A teda ohledne asury...myslim ze to je zbytecny. Kdo ma rad combo, pouzije combo, a asura je jen plytvani SP. Moznosti je moc a skill pointu malo a nemuze mit vsecko... ja vzdycky zastaval nazor, ze hybrid (od kazdyho kousek) je sice dobrej na vsecko, ale nevynika v nicem, coz ho dost srazi. Takze pokud se combo monk nemusi omezovat asurou, je to mnohdy i vyhodnejsi nez v opacnym pripade Jinak teda musim priznat, ze jako manzel jedne Gypsy na prvni pozici byvam casto znasilnovan a vysavan uplne do sucha, ale na druhou stranu ji muzu doprat temer vse co si preje Coz jsou teeda boosty a sp, nevim na co zase myslite No dovol, jsem na predni pricce a v zadnem pripade dualista nejsem:o)Ale take je fakt, ze je to za to BS tezsi a tezsi, i kdyz flee ma, stejne ty tezsi hunty silne propotuje nebo musi pouzivat mamo casto a to te muze jeden hunt vyjit take az na nekolik M.S combo moncici zkousim hunty take, ale jak rikas, job mne nevychazi uplne na vse co bych chtela. PS: a ze mne predhani vic a vic lidi s jinym charem o tom pomlcim, takze jsem vesmes tu tabulku vzdala a venuji se ted jinym huntum, dle toho co zrovna potrebuji za kartu nebo item.Hezky den vsem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted September 5, 2007 Report Share Posted September 5, 2007 No dovol, jsem na predni pricce a v zadnem pripade dualista nejsem:o)Ale take je fakt, ze je to za to BS tezsi a tezsi, i kdyz flee ma, stejne ty tezsi hunty silne propotuje nebo musi pouzivat mamo casto a to te muze jeden hunt vyjit take az na nekolik M.S combo moncici zkousim hunty take, ale jak rikas, job mne nevychazi uplne na vse co bych chtela. PS: a ze mne predhani vic a vic lidi s jinym charem o tom pomlcim, takze jsem vesmes tu tabulku vzdala a venuji se ted jinym huntum, dle toho co zrovna potrebuji za kartu nebo item.Hezky den vsem oki oki omlouvam se Ja to spis myslel z legrace na jednu osobu, taky jsem si to uz pekne sliznul Obdivuju te, ze jsi to za BS dotahla tak daleko, to musela bejt sakra investice PS.: jj, pro nas obycejny smrtelniky je ta tabulka ztracena, ja uz se pokousim nekolik tydnu prokousat aspon na posledni misto, ale zatim bez uspechu Vzdycky se nekde zakecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKaiba Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 Mne idu hunty najlepči s Hunterem, ale to je asi jasne , žaden mob ke se ke mne ani nepribliži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts