Koca Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Dobry den preji Vcera jsme sli blbnout do geffu a bylo tam spoustu akce a zabavy, tak vam prinasim trosku delsi video, prevazne z obrany, kde byla spousta akce a blbnuti, jako za starych casu. Video je dlouhe 25 minut, proto jsou soubory trosku vetsi.Vysoka kvalita: https://ssl.jirkan.cz/jirkan.cz/ro/mirror/k...-10-01.High.mp4Nizka kvalita: https://ssl.jirkan.cz/jirkan.cz/ro/mirror/k...7-10-01.Low.mp4 Zacaly se objevovat ohlasy, ze nekterym se obcas zastavi obraz na nejakou chvili. Snizil jsem proto maximalni intervaly mezi klicovymi snimky, avsak nemam zadne problemy a ani jsem nemel s predchozimi videi. Pokud problem pretrvab, nebojte se napiste to sem do topicu. A nakonec chci upozornit, ze zde nebude tolerovana diskuse hodna "Smetiste GW"... o prubehu valek si piste tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Mno, když se podívám na ty kdo na vás chodí, tak je mi jich celkem líto... Empo ti tam healuje high priest, profa tam háže safetky a SCÄka a to co nezabijeÄ ty, odklidí high wizard...Video je OK, ale prostě mi přijde, že je tam víc advanced charů, než můžou takové noob gildy zvládnout. StaÄí už jen když tam pobíháÄ s monkem, kterej má ghosta (nemluvÄ o dalÄím equipu) a na pomÄry na tÄch GW témÄř neomezenej poÄet potů, ale to už je na každém, jak se na to dívá... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted October 2, 2007 Author Report Share Posted October 2, 2007 Ja jsem tam byl jen s tim alchacem co tam pestoval rostliny a posilal vybuchujici sphery, zbytek jednal sam za sebe. Taky bych byl radsi, kdyby se to obeslo bez tolika adv. charu, ale sam vis jak to s nima je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Jen perliÄka... ten drop z vybuchlé marine sphere, 0,2% chain [3] I na GW se dá vydÄlávat Kdybych věděl jak to vÄera vypadalo v geffu tak bych se stavil i s BSkem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 (edited) Ja jsem tam byl jen s tim alchacem co tam pestoval rostliny a posilal vybuchujici sphery, zbytek jednal sam za sebe. Taky bych byl radsi, kdyby se to obeslo bez tolika adv. charu, ale sam vis jak to s nima je Jeste jsme meli na zacatku sina kterej asi nakrapal to empo (neverim ze ja s light epsilonkou bez str nebo ty jsme ho poskrabali), ale ten uz v dobe kdy se empo rozbilo tusim ze nehral. a adv bych tam nejradsi videl presne nula Edit: a za ten chain[3] bych mel vybirat desatek Prihlasi se, jen pro zajimavost, pripadny stastny majitel? Minule zase padlo Transparent headgear protector, tam stastneho majitele uz znam P.S. a ne ze me tim chainem budete asurovat, jooo?! Edited October 2, 2007 by jirkan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts