DuÄ�an Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Co vsechno mam splnovat abych se mohl stat assasinem crosem.Předem dekuju za odpoved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Co vsechno mam splnovat abych se mohl stat assasinem crosem.Předem dekuju za odpoved.je jedna jediná podmínka, být assassin level 99/50, pak můžeÄ přestoupit na high novice level 1/1, po získání jobu 10 přestoupit na high thiefa, po získání jobu 45+ u high thiefa můžeÄ přestoupit na assassin crosse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Tohle platí pro vÄechna high 1st class povolání... tedy: Nejdříve se musíÄ stát 1st classem (thief) a po dosažení minimálnÄ 40 job přestoupíÄ na 2nd class char (sin). Po vyexpení charu na auru 99 base 50 job lvl můžeÄ přestoupit na high novice.High novic má vÄechny staty na 1 a volných 100 bodů na rozdÄlování, má o 30% více HP a SP a potřebuje víc expů na 10 jobPo dosažení 10 jobu přestoupíÄ na high thiefa... který je stejný jako normální thief, jen má +30% HP a SP a potřebuje víc expů. Po dosažení minimálnÄ 45 job lvlu můžeÄ přestoupit na advanced char (sinX)... StaÄí? Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 je jedna jediná podmínka, být assassin level 99/50, pak můžeÄ přestoupit na high novice level 1/1, po získání jobu 10 přestoupit na high thiefa, po získání jobu 45+ u high thiefa můžeÄ přestoupit na assassin crosse ...aneb přeÄti si fórum a wiki, moc to do zaÄátku pomůže Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setokaiba Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 zdravim . ja mmam problem, neviem, co mam robit pri queste na rogue . Zozaciatku mi to slo dobre , ale potom ked som mal odovzdavat predmety pri druhej casti questu tak mi dal uplne iny zoznam veci ..... ziskal som ich a isiel spet za tym chlapikom .... dal som mu predmety a on mi dal worn out page , potom mi povedal aby som siel za Hollgrehen juniorom co som aj siel .... dvere sli otvorit ale ked som s nim zacal hovorit ze ja niesom z rogue guild .... No tk som skusil za ostatnymi chlapikmi ist ale taktiez mi napisali ze niesom z rogue guildy ..... Neskor som aj skusal ist spet za chlapikom ktoremu som niesol predmety ..... Ale stale nic ..... Co mam robit :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 zdravim . ja mmam problem, neviem, co mam robit pri queste na rogue . Zozaciatku mi to slo dobre , ale potom ked som mal odovzdavat predmety pri druhej casti questu tak mi dal uplne iny zoznam veci ..... ziskal som ich a isiel spet za tym chlapikom .... dal som mu predmety a on mi dal worn out page , potom mi povedal aby som siel za Hollgrehen juniorom co som aj siel .... dvere sli otvorit ale ked som s nim zacal hovorit ze ja niesom z rogue guild .... No tk som skusil za ostatnymi chlapikmi ist ale taktiez mi napisali ze niesom z rogue guildy ..... Neskor som aj skusal ist spet za chlapikom ktoremu som niesol predmety ..... Ale stale nic ..... Co mam robit :?: Ten junior... asi myslel jinýho... tam je tuÄím na výbÄr mezi třema NPCákama, takže je dost dobře možný žes neÄel za tím pravým... viz http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:rogue_prestup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setokaiba Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 vsak som pisal ze som skusal ist za ostatnymi .... no nic sa nedialo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Groxia Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 I think, that you are not right. I can defend the position. Write to me in PM, we will talk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts