Sameth Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Bloody knight? Takeho som tam nevidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lina Huba Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Jsem se spletl, myslel jsem že to pochopíte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clavet Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 ZaÄíná skvÄlý řetÄzec eventů!Tímto eventem to opravdu hezky zacalo ^^ Drop "Mojo" je vpořádku, Äím míř padá tím víc semusí ty lenoči snažit 8)A moc se mi líbí Dark Priest a hlavnÄ to co z nej pada CHválim GM a dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Uz me vazne nebavite. GM se s tim vymysleji, delaji na tom, venujou tomu dost svyho volnyho casu jen aby vam udelali radost a takhle se jim odvdecite. Event zacal doslova pred par minutama a uz vyvozujete zavery. Znechutili jste Ren a ted znechucujete i ostatni, kteri jeste maji trochu vule pro vas neco delat. Nefnukejte na to jaky podminky vam udelali ale vyuzijte tech podminek ke svymu prospechu. Nebo si myslite ze vam budou plnit kafry odmenama za nulovou praci? Vy si vazne nezaslouzite, aby pro vas nekdo neco delal. S takovouhle si bezte hrat jinam, jiny hry, budeme jen radi. Delate nam jen ostudu. Krasne receno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illyria Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 ZaÄíná skvÄlý řetÄzec eventů!Tímto eventem to opravdu hezky zacalo ^^ Drop "Mojo" je vpořádku, Äím míř padá tím víc semusí ty lenoči snažit 8)A moc se mi líbí Dark Priest a hlavnÄ to co z nej pada CHválim GM a dekuji Nemyslím si že to padá na malé procento, byla sem tam asi tak 2 hodiny a podlo my jich 140... Dost by mne zajimalo kolik jich potrebuju....??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Brzy se to NPC objevi, jeste chvilku vydrz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Uz sa tesim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lina Huba Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Nemyslím si že to padá na malé procento, byla sem tam asi tak 2 hodiny a podlo my jich 140... Dost by mne zajimalo kolik jich potrebuju....??? Ah, připadám si ménÄcenný, mám jich za stejnou dobu 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Ah, připadám si ménÄcenný, mám jich za stejnou dobu 21 Tak Illyria je rychlejsi jak pri chozeni tak pri vrazdeni... pravdepodobne Dotaz: Dá se souÄasný dark Priest a spol. najít v databázi? nebo jsou stejní jako ti z minulého roku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomoko Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 ano daju...daj si select monster a najdi "Dark Priest" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 Ou hledal jsem v offline Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 ano daju...daj si select monster a najdi "Dark Priest" nebo rovnou http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?map=niflheim az na toho borce na koni by to melo souhlasit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 (edited) nebo rovnou http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?map=niflheim az na toho borce na koni by to melo souhlasitmyslíÄ tohohle klaÄase? Edited October 29, 2008 by Ledni medved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idefix Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Event peknej jenom bych rad aby koncil zitra az vecer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illyria Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Tak Illyria je rychlejsi jak pri chozeni tak pri vrazdeni... pravdepodobne no asi to mozna bude tim ze vyvlackuju (a v tom mam veeeeelkou zkusenost) pulku mapy, pak dam par BB a loot zbira Britney (moje opice) a jdu znova a byla sem tam hlavne v noci, takze mi nikdo nic neodvlackoval:-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Hm tak odmeny skvele, cize mozem uz len dakovat za eventik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest barbar_6 Posted November 1, 2008 Report Share Posted November 1, 2008 Dlouho ocekavane NPC na vymenu mojo za odmeny uz je tady . A urcite vas zajima co od nej muzete dostat (pro jistotu detailne): 10 bonbonku .) /lv - (specialni kategorie za 1 "mojo") Kategorie 0 - 3 mojo Insurance Package - 10 Life Insurrance Gift Box Kategorie 1 - 5 mojo Blue Butterfly Wing 5ea Box - Balicek 5ti wingu na port do mest Ayothaya, Amatsu, Louyang, a Kunlun White Herb Box - Balicek 15ti white herbu Chewy Ricecake Box - Balicek 10ti itemu co zvysujou ATK o 10 na 30 minut Yggdrasil Berry - 3 ygg. berry Light Concentration Potion Box - 20 Conc potu Abrasive 5ea Box - Balicek 5ti itemu co zvysuji Crit. Rate o 30 na 5 minut Earth Convertor Box - 10 Earth Elemental Convertoru Fire Convertor Box - 10 Fire Elemental Convertoru Water Convertor Box - 10 Water Elemental Convertoru Wind Convertor Box - 10 Wind Elemental Convertoru Oridecon Box 5 ori Old Blue Box Token of Ziegfried 5ea Box Vaannova Tabule 5ks Box Kategorie 2 - 10 mojo Big Bun - BoxBalicek 10ti itemu doplnujicich full hp Pill Box - Balicek 10ti itemu doplnujicich full sp Poison Bottle Box(5) Speed Potion Box 10 Blue Butterfly Wing 10ea Box - Balicek 5ti wingu na port do mest Ayothaya, Amatsu, Louyang, a Kunlun Blue Herb Box - Balicek 15ti blue herbu Dungeon Teleport Scroll Box - 10 scrollu na port do dungu Dungeon Teleport Scroll Box - Podobne jako o radek nahoru, port pred dung Fish Slice Box - 10 Itemu, ktere funguji stejne jako ygg. berry (full hp a sp) Kafra Card Box - 10 Kafra karet Light Awakening Potion Box - 20 Awak potu Abrasive 10ea Box - Balicek 10ti itemu co zvysuji Crit. Rate o 30 na 5 minut Elunium Box - 5 elunek Oridecon Box - 10 ori Old Purple Box Vaanova Tabule 10ks Box Kategorie 3 - 15 mojo Acid Bomb Box(10) - Balicek pro creatory (10 bomb) Poison Bottle Box(10) Blue Potion Box - Balicek 25ti blue potu Bubble Gum Box - 1 zvejka Light Berserk Potion Box - 20 Berserk potu Elunium Box - 10 elunek Token of Ziegfried 20ea Box Kategorie 4 - 25 mojo - cepicky Crunch Toast Halloween Hat Whisper Mask Kategorie 5 - 50 mojo - !! OCA !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Chtel bych vsem GM podekovat za perfektni event i server. Takovou atmosferu sem jeste nevidel proste diky vasi praci je z rebornu perfekt server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 ...Hmm tak uz chapu, proc jste schovavali odmeny na konec /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 Take bych chtel podekovat nasim GM za pekny event, u ktereho jsem se moc pekne pobavil Dekuji, ze se o nas tak pekne starate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 pekny event ale oca za 50 mojo? to je jak zadarmo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 pekny event ale oca za 50 mojo? to je jak zadarmo Prave proto tam byl vykupci dusi dan az na posledni chvili Od te chvile bylo v niffu plno a az tak moc tech OCA se za mojo nevykoupilo.A taky tam byly i jine sikovne veci, krom OCA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Fajn event, jen k odmenam ...druha kategorie:Big Bun - BoxBalicek 10ti itemu doplnujicich full hpPill Box - Balicek 10ti itemu doplnujicich full spFish Slice Box - 10 Itemu, ktere funguji stejne jako ygg. berry (full hp a sp)- proc by si nekdo bral neco co doplni full hp NEBO full sp, kdyz muze vzit stejne mnozstvi neceho co doplni oboji na full ? (vahou to nebude, weght=1)ctvrta kategorie:Crunch Toast - to je kterej - 5107 nebo 5391 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted November 3, 2008 Report Share Posted November 3, 2008 Ten co je viac na nic Z ktoreho nepada OPB podla databaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefist Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Dik za pÄkný a vynosný eventik vsem co se na nem podileli a tady je jeden screenek z haloweenskeho zavÄreÄneho foceni: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts