oggi Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 sice na rebornu barda nehraju mam ho na czro tak sem napisu jak bych si barda predstavoval (neznamena ze tam ho takto mam staty dex 99 + 51 s 2x glove se zeromem , tights...99+43 ze SR, tights... ono 150 dex je opravdu pekna vec ) int 27+15 agi 11+21 vit 92+3 skill:na GW se vyplati mit magic string , impresive riff, frost joke, spolecne combo s dancerkou clasical pluck , me osobne pride vyuzitelne i Acoustic Rhythm .. urcite nezapomenout na utocny melody strike a musical lesson vybava : klasika pro GW thara v buckleru ,poopoo , opera mask , lodicky/boots (matyr /verit/firelock ) ragnamufin / mufler ( marse , raydrik) ,tights(dokebi,marc,ghostring;), zbran lute (3) 3x hydra edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 sice na rebornu barda nehraju mam ho na czro tak sem napisu jak bych si barda predstavoval (neznamena ze tam ho takto mam staty dex 99 + 51 s 2x glove tighs se zeromem ...99+43 ze SR... ono 150 dex je opravdu pekna vec ) int 27+15 agi 11+21 vit 92+3 skill:na GW se vyplati mit magic string , impresive riff, frost joke, spolecne combo s dancerkou clasical pluck , me osobne pride vyuzitelne i Acoustic Rhythm .. urcite nezapomenout na utocny melody strike a musical lesson vybava : klasika pro GW thara v buckleru ,poopoo , opera mask , lodicky/boots (matyr /verit/firelock ) ragnamufin / mufler ( marse , raydrik) ,tights(dokebi,marc,ghostring;), zbran lute (3) 3x hydra co to je glove tights?asi to myslis dobre ale spatne si to napsal mno s tim vitem musi byt radost na gw hrat B) jinak bude asi tezsi tohle expit jelikoz je agi opravdu mala ale myslim ze by se to dalo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojr Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 sice na rebornu barda nehraju mam ho na czro tak sem napisu jak bych si barda predstavoval (neznamena ze tam ho takto mam staty dex 99 + 51 s 2x glove tighs se zeromem ...99+43 ze SR... ono 150 dex je opravdu pekna vec ) int 27+15 agi 11+21 vit 92+3 1891[/snapback] dal by som -1 agi a + luk aby si mal luk 6 s bonusom a potom mas s vit status def = 100 cize si immuny na vit statusy. Alebo by som bral namiesto jednej glove rosary[1], pretoze s binocs, tights, 2x nimble glove mas 151 dex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oggi Posted July 28, 2005 Author Report Share Posted July 28, 2005 Cooper :na CZRO mam agi tak 40 DS nic moc rychlost ale min by se jeste dalo snest , ale chce to vybavu na expeni mam gakkung na stingy a arcolouse ,takze sting a aclouse padnou na dva DS to se pak expuje dobre.... bez vybavy to je tezke preci jen hunter bow je dost super zbran pro strelce ) a nebo mit balistu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Cooper :na CZRO mam agi tak 40 DS nic moc rychlost ale min by se jeste dalo snest , ale chce to vybavu na expeni mam gakkung na stingy a arcolouse ,takze sting a aclouse padnou na dva DS to se pak expuje dobre.... bez vybavy to je tezke preci jen hunter bow je dost super zbran pro strelce ) a nebo mit balistu mno na czechro ne(bohuzel B) ) ale tady sem si udelal +10 2xkaho2peco egg composite bow tak ze dam stingu na 2 ds taky a vim co to je vybavu bude predevsim po [ /omg ]e tezke sehnat napr hydra se nebude huntit 10 min ale i par dnu.... s bonusem agi 30+- ale stejne bych to dal aspon na 20+2X tusim ze to vyjde ta rychlost dska se celkem hodi...mno hunter bow je dobry luk to je pravda B) a navic celkem univerzalni vzhledem k tomu ze bard muze jen gakung tak je znevyhodnen balista by byl idealni varianta ty glove tights uz si editnul bylo to trochu nesrozumitelne B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojr Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 mno na czechro ne(bohuzel B) ) ale tady sem si udelal +10 2xkaho2peco egg composite bow tak ze dam stingu na 2 ds taky a vim co to je vybavu bude predevsim po [ /omg ]e tezke sehnat napr hydra se nebude huntit 10 min ale i par dnu.... s bonusem agi 30+- ale stejne bych to dal aspon na 20+2X tusim ze to vyjde ta rychlost dska se celkem hodi...mno hunter bow je dobry luk to je pravda B) a navic celkem univerzalni vzhledem k tomu ze bard muze jen gakung tak je znevyhodnen balista by byl idealni varianta ty glove tights uz si editnul bylo to trochu nesrozumitelne B)1902[/snapback] Co vsetci sakra kecate o hunter bow? Double Boned Gakung ovela lepsi. Na CzRo mam hunta a hunter bow uz mi iba hnije v kafre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oggi Posted July 28, 2005 Author Report Share Posted July 28, 2005 mojr: porad to je luk na neco urcen tedy na medium potvory ( a take ty karty musis lovit, takze uz se staras o vybavu ) hunter bow ktery ma treba +8 +9 dava uz hodne velikou damage vsem .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oggi Posted July 28, 2005 Author Report Share Posted July 28, 2005 na rebornu bych ty karty na ruzna monstra rovnou daval do lute +10 staci dvou slotove melody strike pri male agi je preci jen myslim lepsi jak DS Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojr Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 No Dmg je podla mna zhruba rovnaky, pretoze DS ma vetsiu silu (380%) a MS sa da chainovat a ma vetsiu asp. Hlavna vyhoda ds je, ze ma ovela vetsi dosah, a pokial nejdes agi build tak ta prisery trafaju hodne, a s DS ich mozes vpohode zdialky snipovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 takze ja sem napisu build ktery by sem kdybych jel barda asi zkusil je to gw build ale zaroven je tam trocha agi a int aby se lip expilo ta str tam je protoze byli prebytecne bodiky aspon to zvedllo trochu nosnost ktera se hodi B) str:6+2agi:38+12vit:77+3int:34+5dex:99+32luck:1+4je to pocitano s IQ bez boostu a equipu B) sem zvedav co mi na to reknete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Cooper : neco podobneho mam na CZRO jen mam trochu mene dex a vic vit mno myslim si ze by takovy bard s 80 vit na gw hodne vydrzel a zaroven by se dobre expil B) vzhledem k intu a agi ktere je takove optimalni pro barda a jeste k tem 99 dex mno i kdybych to snizil napr na 97ci jeste min tak stejne ten vit uz nezaokrouhlim takzeproto 77+3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M_Luke Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 mno myslim si ze by takovy bard s 80 vit na gw hodne vydrzel a zaroven by se dobre expil B) vzhledem k intu a agi ktere je takove optimalni pro barda a jeste k tem 99 dex mno i kdybych to snizil napr na 97ci jeste min tak stejne ten vit uz nezaokrouhlim takzeproto 77+3 2406[/snapback] Mno, bard s 80 vit sice na gw neco vydrzi (mam o dost vic), ale stejne jdu vetsinou do kytek (i s full def equipem), kdyz me potka na czechro pavel+2x wizard, nebo glimmer/nanker Holt chtelo by to, aby slo dat 90 VIT, 90 AGI a 99 DEX Puvodne jsem chtel jet na czechro build 99 VIT, ale ted to asi zastavim, a pridam radeji DEX, ikdyz s 90 VIT dava wp nebo aloe leaflet fakt slusne hp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Mno, bard s 80 vit sice na gw neco vydrzi (mam o dost vic), ale stejne jdu vetsinou do kytek (i s full def equipem), kdyz me potka na czechro pavel+2x wizard, nebo glimmer/nanker Holt chtelo by to, aby slo dat 90 VIT, 90 AGI a 99 DEX Puvodne jsem chtel jet na czechro build 99 VIT, ale ted to asi zastavim, a pridam radeji DEX, ikdyz s 90 VIT dava wp nebo aloe leaflet fakt slusne hp samozrejme ze kdyz potkas na gw takove zivly tak se asi neudrzis.. B) ale mysim si ze celkove je tech 77+3 dostacujici ja sem barda nehral(a ani to neplanuju) takze s tim nemam zkusenost necham si poradit byl to spis takovy pokus o build Link to comment Share on other sites More sharing options...
M_Luke Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 80 vit by melo stacit. Jde hlavne o to, aby ti neslo dat lehce stun (kdyz dostanes stun, kdyz hrajes pisnicky, tak prestanes hrat), aby jsi mohl trosku "tankovat" a lákat na sebe utocniky misto aby oni utocili na wizardy, kteri stoji ve tvych stringsech. A zaroven, at nemas 5k hp, protoze s tim fakt dlouho hrat pisnicku nevydrzis, a po prvnim stunu jdes do kytek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Mno, pokud vim tak na DS nepotrebujes AGI aby si mohl utocit rychle, teda ne ze by nezalezelo na AGI, kdyz jenom spamujes DS, ale kdyz das DS, rychle kliknes jinam tak to prerusi animaci od DS a muzes hodit dalsi. Videl sem to ve videu a rika se tomu dancing - bard mel 9 agi a daval DS tak rychle jako normalni AGI/DEX hunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
M_Luke Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Je bard na GW od neÄeho jineho než aby jen dostaval rany, potoval a mrazil okolo??3715[/snapback] Můžeme si dát rande na czechro, ukážu ti barda v praxi RozhodnÄ jen nemrazí, a rány je schopný dávat i za 1,5-2k Link to comment Share on other sites More sharing options...
oggi Posted August 10, 2005 Author Report Share Posted August 10, 2005 Ales : bard dokaze davat hodne podobne rany jako hunt DS a hlavne muze mit tharu coz je jeho velika vyhoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ales Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 Ales : bard dokaze davat hodne podobne rany jako hunt DS a hlavne muze mit tharu coz je jeho velika vyhoda 3778[/snapback] TuÄím že bud bude davat rany jako hunter nebo bude mít tharu a mrazit že jo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Langoniery Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 TuÄím že bud bude davat rany jako hunter nebo bude mít tharu a mrazit že jo?3798[/snapback]ale Melody strike zaboli hlavne kdyz ho spamuje buh vi jak rychle Link to comment Share on other sites More sharing options...
oggi Posted August 11, 2005 Author Report Share Posted August 11, 2005 Ales: melody strike + thara zadny sockoidni luk ) kytary sou lepsi zbrane jak luky .. treba trislot lute ma atack 105 plus bard ma jeste skill na zvednuti damage kytarou, tim se melody strike dost muze vyrovnat DS u hunta ..ac MS procentualne mene zvetsuje damage jak DS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Langoniery Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Tak jinak může byt bard stejný DMG maker jako hunt s hydrama, 150dex a 85+agi..?3956[/snapback]to asi tezko jelikoz je pomalejsi ale slupky by mel davat jen o neco mensi nez hunter...ale to chce vyzkouset protoze by se MS by teoreticky melo spomat rychlejs nez DSProste aspd ma mensi ale spomavat by to mohl rychlejs ale bard ma rozhodne vyhodu, ze muze nosit buclik a pokud MS nema delay tak nepotrebuje ani agi a staci mu jen 150 dex 80-90 vit 30int a zbytek agi (aby vubec toho archera naexpil) a pak je to docela opruz zabit takovyho barda viz Oggi a jeho brindhon Link to comment Share on other sites More sharing options...
oggi Posted August 11, 2005 Author Report Share Posted August 11, 2005 Ales: bude horsi damager bard neni primarne urcen jako damager ale jako suport jeho vyhoda je hlavne v tom ze muze hrat treba sting pro wize a do toho ostrelovat cile melody strikem kterym dokaze davat opravdu slusne rany cca o 800-1000 mensi jak hunt DS s hydrama a dalsi vyhoda barda pokud si da nekdo pneumu muze sekat aspon kytarou ,, hunt je pneumou vyrizen edit no rozdil dmg pri GW asi bude jeste mensi nepocital sem redukce df atd ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Langoniery Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 Ales: bude horsi damager bard neni primarne urcen jako damager ale jako suport jeho vyhoda je hlavne v tom ze muze hrat treba sting pro wize a do toho ostrelovat cile melody strikem kterym dokaze davat opravdu slusne rany cca o 800-1000 mensi jak hunt DS s hydrama a dalsi vyhoda barda pokud si da nekdo pneumu muze sekat aspon kytarou ,, hunt je pneumou vyrizen 3961[/snapback]neni az tak zcela pravda staci env. clip Link to comment Share on other sites More sharing options...
oggi Posted August 11, 2005 Author Report Share Posted August 11, 2005 Langoniery: dobre tak si cil nahodi argiope kartu Link to comment Share on other sites More sharing options...
oggi Posted August 30, 2005 Author Report Share Posted August 30, 2005 THuk: pro solo barda pri GW , melody strike ,frost joke , magic stings ,impesive rif , music leson .. ...kdyz mas k sobe dancerku je dobre mit combo clasical pluck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.