Tahasca Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 To je ta .exe Mouse Freedom? To musíÄ spustit před spuÄtÄním klienta. Já to spouÄtím před spuÄtÄním klienta...Pokud to nespustím, tak se mi vůbec nepovede lognout dual, bez spuÄtÄní MF mi duál okamžitÄ zamrzne. Nejde mi "popotahovat" okna, ani vyjet kurzorem z toho okna...Dokud jsem mÄla Win XP tak to bylo bez problémů.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisch4u Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Já to spouÄtím před spuÄtÄním klienta...Pokud to nespustím, tak se mi vůbec nepovede lognout dual, bez spuÄtÄní MF mi duál okamžitÄ zamrzne. Nejde mi "popotahovat" okna, ani vyjet kurzorem z toho okna...Dokud jsem mÄla Win XP tak to bylo bez problémů.... a kdyz tam mas dninput.dll tak ti to hází errory? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tahasca Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 (edited) a kdyz tam mas dninput.dll tak ti to hází errory? dinput.dll tam nemam... Tak nic, stahla jsem znovu celou hru, MF pro visty a uz to jede.... Edited September 15, 2009 by Tahasca Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Ty 3 druhy MF co obsahuje novej patcher fungujou na viste... mam win7 coz je vicemene to samy... momentalne mam nastaveny ROext a funguje to np. Nedoporucuju hledat nejaky jiny MF nez jsou tyhle 3.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tahasca Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 (edited) Ty 3 druhy MF co obsahuje novej patcher fungujou na viste... mam win7 coz je vicemene to samy... momentalne mam nastaveny ROext a funguje to np. Nedoporucuju hledat nejaky jiny MF nez jsou tyhle 3.. Takže oprava, neni to OK, fungovalo mi to asi pet minut a uz to zase pada. Dostala jsem se k tomu, že pokud spustim hru prez novy patcher s nastavenim ROext tak mi sice jde pohybovat oknama a vyjizdet kurzorem ven z okna hry, ale pokazdy kdyz zkusim zapnout dual tak mi puvodni spusteny klient zamrzne (cerna obrazovka). Druha moznost je, ze spustim MF pro visty, kterou jsem stahla a pak mi dual nezamrzne, ale zase nemuzu pohybovat oknama... Ach jo, nejaka rada...? Dik... Edited September 15, 2009 by Tahasca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Takže oprava, neni to OK, fungovalo mi to asi pet minut a uz to zase pada. Dostala jsem se k tomu, že pokud spustim hru prez novy patcher s nastavenim ROext tak mi sice jde pohybovat oknama a vyjizdet kurzorem ven z okna hry, ale pokazdy kdyz zkusim zapnout dual tak mi puvodni spusteny klient zamrzne (cerna obrazovka). Druha moznost je, ze spustim MF pro visty, kterou jsem stahla a pak mi dual nezamrzne, ale zase nemuzu pohybovat oknama... Ach jo, nejaka rada...? Dik... No ja mam visty, nastavene ROext, ale funguje mi jen vyjizdeni mysi a ne uz mackani ctrl/alt pro pristup k dalsim, ale beztak musim pouzivat BM kvuli monkovi, protoze je to mnohem rychlejsi. Jestli chces zkusit muj dinput.dll a .ini, tak zkus prilozeny soubor nebo http://leteckaposta.cz/428163770 (ale tam je to jen 16 dni). Nebo posli svoje, zkusim na viste.dinput.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tahasca Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 No ja mam visty, nastavene ROext, ale funguje mi jen vyjizdeni mysi a ne uz mackani ctrl/alt pro pristup k dalsim, ale beztak musim pouzivat BM kvuli monkovi, protoze je to mnohem rychlejsi. Jestli chces zkusit muj dinput.dll a .ini, tak zkus prilozeny soubor nebo http://leteckaposta.cz/428163770 (ale tam je to jen 16 dni). Nebo posli svoje, zkusim na viste. Dekuju, uz jsem to poresila. Kdyby mel nekdo stejny problem jako ja, tak me to funguje ted nasledne:Mam stazeny nejnovejsi patcher a taky MF pro Visty (odkaz ke stazeni jsem nasla tady na foru, prispevek od Koci, je tam napsano, ze se ma smazat dinput.dll, ale já jsem ho nemazala a funguje to). Musim spustit MF a pak hru spustit prez reexe.exe. V nastaveni hry mam MF Dll verze-ROExt. Pak mi funguje volný pohyb myči mezi oknama a duál nepadá. Nesmim, ale pustit hru prez patcher, pak to nefunguje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiro Posted January 31, 2010 Report Share Posted January 31, 2010 (edited) MÄl bych dotaz ohlednÄ nastavování priority ve spravci íşloh. Vista mi automaticky hazí u reexe.exe prioritu nízkou. Jak hrám po restartu kompa je to v klidu, ale jakmile si pustim třeba jen WMP už zaÄne RO přecházet v obrázky...ZkouÄe sem ve správci íşloh přenastavit, ale po chvíli je tak zpÄt původní hodnota. A tak se chci zeptat, zdali nÄkdo netuÄíte jak to obejít a nastavit u reexe.exe prioritu vyÄÄí?Předem díky PopřípadÄ zkouÄel jsem v přikazovém řádku přes start "reexe" /b /high <cesta>ale vypíÄe mi to že program přesla pracovat...Poradí nÄkdo? jen jsem doufam, že alespoř nÄkdo a nikdo nicProblem vyřečil freeware MZ Ultimate Tweak Edited February 1, 2010 by Hiro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts