Guest Maul Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Kukal som na zbrane JJ mas pravdu sice sekerou by som urobil najvissi damage (+ ak by som mal skill tak sa tomu ziadni standartny mec nevirovna) Ale skusal som nahodit v simulatore rozne zbrane a taky Damascus(2) +118 Atk ci Saber(3) +115 Atk vyzeraju ovela lepse ohladne Aspd. Teraz neviem je na Reborne aj tato zbran Haedonggum(2) +120 Atk +3 Int ta sa mi zda super kedze pridava aj 3 body do int 2672[/snapback]Pro alchymistu sou nejlepsi zbrane:2h axe - pokud mas partu s BSNejlepsi element zbran je HeadonggumNejlepsi mec pro karty je Sabre[3] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jump Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Pro alchymistu sou nejlepsi zbrane:2h axe - pokud mas partu s BSNejlepsi element zbran je HeadonggumNejlepsi mec pro karty je Sabre[3]2688[/snapback] Nevim ale neni spatny pro alchemistu ktery ma vice int fireblend, ice flachion ci jine element swordy.. mali aspon 40+ int dava i zajimavy rany pomoci auto-castu a to se vyplati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Nevim ale neni spatny pro alchemistu ktery ma vice int fireblend, ice flachion ci jine element swordy.. mali aspon 40+ int dava i zajimavy rany pomoci auto-castu a to se vyplati 3375[/snapback]Pro int creatora je to lepsi, ale zvedat int u alcha nad 36 se mi nezda moc dobry, nikde sem se s tim nesetkal. Nerikam ze to je spatnej build, jen se mi to nezda Link to comment Share on other sites More sharing options...
safik Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 A jinak se chystá Refinace vÄemožného equipu, (AoA 7 DEF, +4 DEX; Earring +3INT).Takže zaÄínáme znova huntit celej equip OT: mam dojem ze ty itemy byly dostupny jako placena sluzba, dostals nejaky nahodny krabicky, z tech vypadli tyhle refined itemy a po tydnu pouzivani zmizely ) edit: uz sem nasel i link ^^ http://ro.doddlercon.com/home/ jRo: Official RMT Strikes Back March 27, 2007 7:36 pm Imo by se ty predmety na rebu nemuseli objevit...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.