Jump to content
Reborn fórum

Worgaz

Hráči
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Worgaz

  1. Ti nevim,co si pamatuju jeste od Friendu tak nam PF+TE dycky chodili srabacky do zad, tohle si zase pamatuju ja.

     

    Kdyz jsme domlouvali s Templarama alianci, rekli jsme si, ze se budeme snazit vytvorit treti frakci. Tohle potvrdi snad i tehdejsi vudce TL - mattown (ktery mi taky mozna da za tohle qutovani warn :lol: ), pro nehoz to byla temer podminka k tomu abychom spolu byli v alianci.

    S Friendy jsme se mlatili kdyz jsme my, nebo oni meli hrad, hadali jsme se na foru, ale historicky prvni utok pri spolecnem prorazeni obrany byl v Geffenu (ten hrad uplne vlevo), kdyz nas Friendi zacali vybijet, nasrali jsme se a zakempili prvni warp, abychom jim to vratili (coz se celkem povedlo :megalol: ).

    Dokud jsme nebyli tolik silni, tak Friendi pokracovali ve vybijeni a mastili si ego na low lvl charech (ktere jsme oproti nim meli), kdyz se to zacalo vyrovnavat, uz s tim maji problem...

    Pokud nekdo nevidi pravdu v tom co napsal tyrex, tak toho ma na Rebornu bud malo odehrano, nebo ji proste nechce videt (nikdo nemuze mit tak male IQ, aby tu pravdu videt nemohl :lol: )

    My jsme se o primeri uz parkrat snazili. Kdyz jsme vam (ano tehdy jeste Friends, ale jak uz bylo receno akorat se meni jmena guild) neprotocili hrad kdyz Caesar odesel, protoze nas o to Koca pozadal, udelali jsme vstricne gesto...ted bych rekl, ze je rada na vas :D

  2. Zajimavy topic...zarazi me uz ponekud zaujate polozena otazka (...aby se nepřekrývali jejich obchody; a aby člověk mohl pohodlnÄ prohlí­žet nabí­dky, aniž by si musel pamatovat, kam se už koukal?), kdo zna "Jiste, pane ministre", tak vi o cem mluvim...

     

    Me problem nedela ani jeden "druh" trziste, ani totalni bordel, ani vojenske diktatorske rozmistovani (jak to tady nekteri hodnoti, coz je poradne prehnane :) ).

     

    Pokud to nekomu pomuze, tak at se to klidne zavede, ale jestli chcete opravdu ferove a jednoduse fungujici trziste, tak radsi udelejte nejake NPC "Obchodnik", ke kteremu by se obchodnici hlasili a davali mu sve veci a ten jediny by udrzoval nabidku na trzisti. Jednoduse prijdete kliknete na jedineho mercha, ktery bude mit nabidku pekne serazenou (stejne veci za sebou:neslot-slot-vice slot-slot s kartama-vice slot s kartama) a tak to bude OPRAVDU prehledne pro kazdeho nakupujiciho. Samozrejme, ze tohle NPC by muselo brat v potaz vending mercha a fungovalo by jen na trzistim jinde by si mohli vsichni delat stanky

     

    (ale stejne je to topic o malickostech, to se radsi pojdte hadat kdo je vic uber skiller)

  3. na czro jsem nikdy nehral, takze nevim jaky je tam payon (dobre jednou jsem tam byl a vsiml jsem si, ze payon je jiny, ale uz nevim jak jiny :) ). Nicmene Payon nesnasim, takze horsi uz to byt nemuze = hlasuju pro.

  4. Prodavame:

    5123.gif- +6 Erudite Ulle's Cap[1] - zakladni cena 60 000 000 zenu

    1137.gif- +4 Excalibur - zakladni cena 50 000 000 zenu

    1242.gif - +4 Dagger of Counter - zakladni cena 20 000 000 zenu

    2202.gif- Erudite Sunglasses[1] - zakladni cena 100 000 000 zenu

    2504.gif- +7 Strange Muffler[1] - zakladni cena 50 000 000 zenu

    2318.gif- Lord's Clothes[1] - zakladni cena se urcuje podle refinu, nalady GuM a podle nahody (hazi se 20ti stennou kostkou, cim mensi cislo, tim mensi cena)

    2115.gif- Valkyrie's Shield[1] - zakladni cena 14 999 999 zenu (jsme nejlevnejsi)

     

    Prodavame i veci na AD:

    905.gif-Stem - zakladni cena 1 000 zenu

    970.gif-Alcohol - zakladni cena 5 000 zenu

    713.gif-Empty Bottle - zakladni cena 400 zenu

    1059.gif-Fabric - zakladni cena 2 000 zenu

    929.gif-Immortal Heart - zakladni cena 2 000 zenu

     

    Prestoze jsme si pred bohem vsichni rovni, ceny predmetu nejsou pro vsechny stejne a pocitaji se ze zakladni ceny(znaceno ZC):

     

    baalberith - ZC*0,5

    Erasto - ZC*0 + pusa na licko

    Jakubicek - vedma bude vedet :D

    DarkLord - ZC*3

    Sulel - ZC*1,5 + vratit Ice Pick

    Koca - nepotrebuje uz tak je nej

    Elessi - ZC-ZC+ZC

    mirinko - neprodame a vrat prosim co dluzis

    const - vymenime vse za Miyoko...nejlepsi creaturu na serveru (a kdo rika, ze Miyoko je marna, ze?)

    ostatni clenove Xeno + FR + RNR + Gumy - neprodavame jen se chlubime

     

    Navic vykupujeme:

    Vsechny svitky pro tulaka cena dohodou a taky podle tulakova konta (pozastaveno pro nedostatek financi)

     

    !!AKCE!! Vyrazna sleva pro historiky

     

    !!AKCE!! Co neproslapnete to si odneste - vyhradne pro cleny Xeno a FR. Po GW si muzete kazdou past, kterou se vam nepodarilo v nasem hrade proslapnout odnest za symbolickou cenu jednoho zenu.

     

    !!AKCE!! Protoze jsme hodni a vy muzete byt radi, ze vam vubec neco nabizime, poradame aukci. Drazeny item - 4141.gifEvil Druid Card. Aukce probehne ve spravny cas na spravnem miste.

     

    !!AKCE!! Vyse zminene aukce se muzes zucastnit jen ten, kdo dostane pozvanku PM tady na foru. Rozhodli jsme se ovsem, ze kazdy kdo se akce zucastni dostane cestny titul:"Budouci velky hrac na GW".

  5. je to sraz rebornu ale neni nas problem ze tam neni zadny PF/temp..

     

    Lol mrkni se nejdrive na co Elric reagoval...

     

    Vysvetleni:Proc se rusi GW, ktere jsou pro vsechny, kdyz tam nejsou vsichni vitani...

     

    P.S:Ale bylo velice tezke odolat tomu lakadlu v podobe vasich osob a neprijet :)

  6. a co si ja pamatuju,tak sem se vetrel a mam dovoleno,ze taky muzu postnout esej na stejne tema...tak doufam,ze se pak na me nebudete zlobit a ze nedostanu warn/ban...pritomni friendi souhlasili,takze se nebude jednat o zadnou provokaci,ale o domluvenou akci

  7. Presne jak jsem predpokladal.. pulka lidi se ani nepredstavila a jen si ukazovala z dalky na gmko :)

     

    To si moc fandis...pulka lidi tam prisla okukovat holky...musel jsem Crowleyiny napadniky odhanet zidli.hruza...

     

    chci vedet vyhodnoceni eventu co poradal Iscar.....takze matte, kdo nakonec dobyl ten pol? :teehee:

     

    Podle toho jak to puvodne matt s tim dobytim polu myslel nejspis Higuro s pomoci maxe a gella, pac nas zavedli do te hospody...ale ja osobne si myslim, ze po dobyvani polu musi byt clovek uplne znaveny, zniceny a zkrvaveny (omrzliny), takze bych zvolil maxe jako viteze a mel by dostat nejakou vyhru...doporucuju +6 int jidlo...(pivo s absinthem to sice neni, ale flaska vina se da taky v pohode exovat...)

×
×
  • Create New...