Jump to content
Reborn fórum

TheERay

Hráči
  • Posts

    514
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TheERay

  1. Äervenec !!!

     

    edit...hehe tahle signatura mi chybÄla ;) /swt

     

    edit2: kdo mi přidal warn na 100% najednou?:) mÄl jsem asi jen 80 (3 roky zpátky)

  2. koukám že pár lidí­ se vÄera pÄknÄ sestřelilo:D samý posty o tÄžkým stří­zlivÄní­ a přehánÄní­ s chlastem :wub: jeÄtÄ že já vÄera tolik nepil...jinde teda no :) ale třeba pří­ÄtÄ mi to vyjde že bych moh přijet:P i na slovensko:P

  3.  

     

    Noo.. ono uz logovani do sql je vypnuty a potvurka se vylozene ted flaka. Viz graf CPU: http://potvurka.reborn.cz/mrtg/ Pokud to trosku lagne v nejakym intervalu tak tenhle graf to nezachyti no :) Chtelo by to zjistit v jakejch intervalech se to kouse abych mel nejakej zachytnej bod kde zacit zjistovat cim to muze byt zpusobeny.

     

    a ta plnÄ vytí­žená RAM ? :) -> čili možná swap na/z disku?

     

    nebo soft na rozpoznávání­ hlasu, a odposlouchávat kanály na slovo lag :)

  4. souhlasí­?

     

    koca, k3dt+Annyse de Lee, ren, max13, leontinka, darklord, luke, gandi, gell, ashitaka, fisch, jirkan, strexi, zusska, myjka, Naginata, Erasto (homosexuál), crowley, midorikawa, tracy, arek, looser, Crage1, lordOdol+Argel, Enriel, Doreen, Scanner, Erasto (heterosexuál), moonfighter, flex, Baalberith+Edrexa, kloren, runner, gilgamesh, janus, Acri, Ar.Ulric, XeroX, Gariel

     

    cca 45

     

    Jestli si myslí­te, že by měl jí­t ještě někdo, tak jim klidně dejte vědět, ať se přihlásej, nebo je přihlašte:)

  5. možná by bylo dobrý, kdyby se dohodlo ví­c lidí­ na nějakej konkrétní­ den..popř. ty aukÄní­ npc zapí­nat třeba jednou tejdnÄ, jelikož ta aukce je ÄasovÄ omezená a nechci "vrtat", ale nemyslim si že je tu dost lidí­, aby se přihazovalo každou minutu apod. takže kdyby se třeba dohodlo.. každá nedÄle 1400 aukce..kdo chce se sebÄhne, a vyaukcujou si to lidi.. protože jinak se asi nedohodnou a bude to nÄkdo dražit dva dny a kouknese na to 12 lidí­ ... jinak dobrej návod :unknw:

  6. tak sem si řek, že vám obstarám nějaký bližší­ info..když už v tý praze i žiju, abyste měli představu..

     

    Další­ varianta hospody je jedna ze strahovskejch hospod/klubů :) je to sice klasická čvut né-moc-noblesní­-zakouřená krčma povětšinou, ale pro lidi co hrajou RO je to íşplně ideál :unknw: maj tam tušim do 2 a kdyby někdo chtěl, tak jsou tam tušim 2 kluby co maj do rána.

     

    tak aby lidi co to neznaj dyšta věděli:

    Doprava:

    143,149 z dejvic pří­mo na strahov

    217 z dejvic, z anděla

    tramvaje na malovanku (pak pěšky 5 minut na kopec) různě z města: 15,22,25, noční­ 57 (cca 0.00-4.00)

    pivo tam je většinou snad gambrinus...cca 25,-

     

    na bližší­ info se ptejte Koči :):P kdyby někdo přijel před 21.00 a měl hlad, tak se celkem levně dá nají­st ve strahovský menze-restauraci ...třeba pizza za 70 a jiné.. je tam i jiná restaurace, taky né moc drahá

    navrhoval bych, jelikož Koča nebo někdo jinej to tam zná nejlí­p, tak aby se vybrala jedna hospůdka kam se vejdem, a ta se zamluvila :) cca 30-40 mí­st?

     

    íşčast je na první­ stránce :)

     

    ještě sem si vzpomněl, že kdyby někdo chtěl, tak se tušim dá normálně koupit pokoj na jednu noc..nevim za kolik :) k doptání­ na bloku 1 (ten nejblí­ž autobusu)

  7. Tak ja se musim taky pridat... UPC uz mam asi 3 roky a sem naprosto spokojenej.. takze nevim, co to mel max13 za shitku :) ) jinak asi stejny veci jako v 2 postech prede mnou :) jediny co nekdy nastve je zakaznicka linka.. (cekani a demence nekterych zamestnancu :) )

     

    řikám v praze i v mostÄ to samý, a zákaznickou linku určitě nemaj zdarma :) jenom tu kde si můžeÄ objednat připojení­..tarify bez limitů taky nejsou tak starý.. a když matka jednou volala na zákaznickou podporu tak to zvedla nějaká holka, co to Äetla z manuálu a i tak to přeÄetla blbÄ, a řekla jí­ íşplnou hovadinu..nemluvÄ o tom že matka Äekala 45minut než se dostala na řadu, a takhle to tam je skoro pořád když sem se zkouÄel dovolat já.. Äekejte 45 minut na lince, když platí­te každou minutu /no1

  8. btw UPC net muzu doporucit, mame ho uz dlouho a nebyl zadny vetsi problem :)

     

    tak s tí­m absolutnÄ nemůžu souhlasit... mÄli sme UPC 10 mÄsí­ců v praze... výpadky, občas sux rychlost, shit limity a zákaznická podpora nulová.

     

    doma sme mÄli karneval (občas výpadky, lepÄí­ zákaznická podpora - zdarma, rychlost stálá), pak to koupil UPC a vÄe Älo dopí­Äí­ viz výÄe.. a nejví­c to korunovali tí­m, když nám jenom tak ze dne na den bez nějakýho upozornÄní­ odstřihli jednu IP.. mÄli sme smlouvu na 2 IP a voni prostě ploÄnÄ vÄem dali 1 IP takže sme si museli koupit router... naví­c tu prej byla nějaká ženská od UPC a matce řikala "no teÄ si MUSíTE koupit tenhle settop box na digitTV jinak vám nepude TV" .. samozřejmÄ kecala.. takže UPC rozhodnÄ nedoporuÄuju, bohužel maj monopol a sou to mrdky :/

  9. Tet mi zartnulo, ze zrovna nemuzu, ale diky bohu je ta akce o mesic driv. Jinak lidi, hlaste se, pac zatim 20 je dost malo :confused1:

     

    nemusí­ to bejt málo:D na ff srazu nás taky nebylo ví­c jak 20 zhruba :wacko::D

    naví­c hlasovalo 64 lidí­ takže s tim asi počí­tá ví­c lidí­ :)

  10. jinak byl sem v ty hospě.. neplatí­ se žádná záloha, jenom je podmí­něná íştrata 3k což při nějakejch 20-50 lidech určitě není­ problém... hudbu v salonku (kam by nás šoupli) maj oddělenou a pouštěj z nějaký věže, takže se dá i dohodnout vlastní­ hudba s přiměřenou hlasitostí­...no takže buď souhlaste s tí­mhle a máme na 6-1130 co dělat, nebo klidně navrhněte lepší­ :)

     

    jinak prozatí­m (?):

    koca, k3dt, ren, max13, leontinka, darklord, luke, gandi, gell, ashitaka, fisch, jirkan, strexi, zusska, enriel, myjka, Naginata, Erasto, crowley, midorikawa, tracy, arek, looser, Annyse de Lee, Crage1, lordOdol, Enriel, Nestea, Doreen, Scanner, erasto, moonfighter, Argel, flex

     

    34

  11. jenom doplní­m:

    Černá Hora Tas světlé 10° .... 0,3 / 0,5 l 14 / 20,-

    Černá Hora Sklepní­ světlé nefiltrované 10° .... 0,3 / 0,5 l 15 / 22,-

    Černá Hora Páter světlé 11° .... 0,3 / 0,5 l 17 / 23,-

    Černá Hora Granát tmavé 12° ....0,3 / 0,5 l 18 / 25,-

    Černá Hora Kvasar světlé s medem 14° .... 0,3 / 0,5 l 19 / 27,-

    Černá Hora řezané .... 0,3 / 0,5 l 18 / 25,-

    Černá Hora Blackhill - pivní­ aperitiv ....0,33 l 28,-

    Černá Hora 1530 - 16° pivní­ speciál .... 0,33 l 28,-

    Plzeňský Prazdroj 12° .... 0,3 / 0,5 l 20 / 29,-

    Primátor nealkoholické .... 0,5 l 23,-

     

    otevřeno maj do 11, jestli myslí­te někdo, že ví­te o lepší­ hospodě, tak navrhujte a aspoň stručnej popis/web. po tý hospodě bysme se mohli přesunout jinam, není­ to velkej problém. Jestliže se domluví­me na týhle, tak bych se tam zašel domluvit klidne, jestli nenechaj dýl otevřeno třeba.

     

     

    edit: psal sem.. přesunout se jinam není­ problém, aspoň některý horký hlavy stihnou vychladnout :listen:. btw dyšta 200m od hospody je večerka co má snad až do 1, kdyby jako někdo nechtěl jí­dlo v hospodě bo nevim :gun2:

  12. Äau , mam 2 otázky :confused1:

     

     

    1) Kde má asi tak expit vanilmirth 72 ?

     

    2) VidÄl sem hráÄe který byl asi 5 min AFK sedÄl si u savage a jeho Filir daval Moonlight i když byl afk :blink: .... - Je tohle AI legální­

     

    - Jestli jo , jaký to je?

     

     

    Dí­k

     

    1) topic o homunech už tu je.

    2) předtí­m než něco napí­ÄeÄ zkus prolistovat topicy :X

  13. mno,tak jsem upgradoval na 64-bit visty z důvodu zvýÄení­ RAM:) a po spuÄtÄní­ Reborn.exe vyskoÄí­ toto pÄkné okénko:(

     

    n20071225313572804.JPG

     

    vedle mÄ leží­ notebook s 32-bit vistama a na nich ragnarok jede parádnÄ..neví­te nÄkdo co s tí­m? :) mám nejnovÄjÄí­ ovladaÄe na grafiku,DX taky...zvláÄtní­:)snad to neni nepodporou 64-bit OS,abyste kvůli Chrastymu nemuseli patcher kompilovat pro x64:Dtak dí­ky,chci i na desktopu zahrát:)

    zkus pří­ÄtÄ kliknout na podrobnosti :)

  14. gw nikdy nebyly to co byli předtí­m... protože to neustále hrajou jiný lidi s jinou náladou ^_^ jinak je mi to celkem jedno..když budu mí­t Äas tak se přizpůsobí­m názoru vÄtčiny

  15. nechal bych to v Äupí­lku eventy... podobný návrhy se tu už mockrát řečili.. vÄtčinou z toho vyÄla zbyteÄný nároÄnost nebo to že by nakonec stejnÄ nebyl moc velký zájem :) ostatnÄ bohužel i SN GW skončili kdysi pro nezájem..tady je situace obdobná :) naví­c by zas vyvstala situace "a co když ty parchanti si jenom přeházej equip aby mÄli snadnÄjÄí­ invest?!"

  16. Super, super super:) tak ja sa na vas teda hrozne tesim dufam ze bude aspo tak super ako v lete :P nezabudnite brat tie fotaky ja to myslim vazne :laughing1:

    můžu si vzí­t notebook jako foťák ? :P

  17. erhm dí­k organizátorům za zorganizování­ o tom žádná, ale přecijen doufám že tam nÄkdo nebude vyslovenÄ kalit už od 5, protože to bysme mohli skončit v 11 rovnou :D tak si Äetřte sí­ly na pozdÄjÄí­ kola :)

×
×
  • Create New...