Jump to content
Reborn fórum

.Jakubicek.

Hráči
  • Posts

    418
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by .Jakubicek.

  1. Ja to pochopil, tak ze v parte muze byt treba 8 WS nebo 8 Gypsy, nebo 8 LK, ale nesmi tam byt vic jak jeden... ... proste podle pravidel. Proste slozeni jake chcete, jen to musi splnovat dane regule. Tedy bude parta 6 WS 1 clowna 1 sinx, ale nesmi byt parta 6ws 1 sinx a 1 linky, atd...

     

    tak ted jsi to uvedl na pravou miru a vsem vysvetlil :D))

     

    edit Const : ja si myslim,ze ty si myslis,ze ja si myslim,ze nemyslis :)

  2. Každý stárneme :P Ano ano, tak tuto terminologii chápu já. Ale pro zpřehlednÄní­ v nejbližÄí­ dobÄ udÄlám seznam nepovolených karet. A mezi nimi bude bezpochyby ghost, devil, GTB....

    cekal sem kolem tohoto bodu nejvice otazek a nevylucuji, ze se ten zakaz zrusi:-)

     

    ikdyz nevim zda se zucastnim (8 charu bych nestihal prepinat :D ) i tak bych to nerusil a nechal jak to je,vsak at se ukaze kdo ma skill a kdo ma pouze eq (a ze to zrovna rikam ja co ? to zas bude kecu od Gella a spol :) )

  3. 10. Zákaz MVP a miniboss karet. - PoruÄení­ tohoto pravidla bude znamenat vylouÄení­ týmu z celého turnaje.

     

    uz asi starnu ci to vlastne vubec neznam,ale "miniboss" je brano jako vsechny karty z potvor rasa "boss" (napr. salamander,gemin,vcetne ghost,devil apod.) ?

  4. Me bude uplne stacit,kdyz se GM (potazmo admin/i) budou vzdy ridit zdravym rozumem a logikou pri zmenach v SVN apod. Vzdy jsem mel rad,kdyz nekdo uznal,ze takova a takova uprava nic nikomu neprinese ba spis akorat nasere lidi a znechuti jim to hrani (tim nemyslim skakni MvP pres warp a jiny ochcavacky proti kterym jsem stale a porad).

    1)wipe by mi nevadilo,alespon bych to uz definitivne mohl povesit na hrebik

    2)reseter by se mi taky libil,vzdy jsem chtel jinou wiznu,ale silu expit novou nemam a ani cas neni + ty nektere zmrsene buildy diky upravam apod

    3)3rd nemusim a nevidim na tom nic zvastniho to uz se mi vic libi 1rd class (doufam ze se to tak pise,myslim ty postavy pred advaced),tam to bylo vyrovnany a zabavnejsi

    4)co smrtelne nenavidim a dela se mi z toho blbe,jsou questy typu "prines XY hovadin a bez za tim a tim na konci sveta" :)

  5. Kubo ví­m, že si musí­Ä trénovat pohádky pro svého malého Ämudlí­ka, ale my už jsme na nÄ přeci jen velcí­ :thumbup:

     

    btw. přestař trucovat a občas se ukaž na gw ;)

     

    jak uz jsem nekdy rikal,jsem takovy typ rybare,nahodim a cekam,ktera rybka se chytne :)

     

    davno uz netrucuju,ale casu je mene a chuti taktez,take je fakt,ze muj plan zle a osklive stalkerky se borti zmenama rebornu a snad uz to zachrani jen az se nauci kopirovat warp portal,aby byla k necemu uzitecna ;)

     

    ale abych nebyl OT tak rychle neco dodam k tematu,video jsem nevidel,ale urcite bych zlepsil hudbu a nektere sekvence vystrihal ;)))

  6. Byl jsem mystifikovan. To je tak, kdyz verite cizim lidem. :thumbup: A to me maminka ucila, at to nedelam. ;) Tak se pochlubte, jak na tom jste, kdyz jsem byl tak moc vedle. :)

     

    pozor na ne,snazi se mlzit stejne jako s tim orc herem ;) teda vlastne kecam,ne mlzit,ale maji zakazano o tom mluvit ;)

     

    a Marwe prestan zapirat,byl jsem u toho kdyz ti padnul !!! ;)

  7. krtkov (vzácnÄ, ale původem), praha

     

    puvodem jsem take z toho buranova,ale pred 2 lety jsem se prestehoval "hopsa hejsa" do Brandejsa (udajne je to nejdelsi nazev mesta v str.evrope > Brandys nad Labem - Stara Boleslav [horor kdyz nekde vyplnuju misto bydliste :) ] )

  8. Asi si musim zvyknout na to, ze se o tom se mnou nikdo bavit nebude :)

     

    Vitej v mem svete :)

     

    Ovsem argument pro me nejsilnejsi je ten, ze to proste lidi bavi, jak homuni tak ghunty.

     

    a hadej co je na tom nejvic bavi :P

     

     

    Tak jeste povolte skakani MvP pres warp (to urcite taky lidi bavi :shifty: ) a muzu se jit spokojene venovat rodince.

     

    Mam rad na rebornu tu moznost,kdy vyhraje zdravy lidsky (cesko-slovensky) rozum nad blbosti korejce.

  9. Tak doufal jsem,ze uz se tu bude diskutovat k novinkam a ono nic ?! :)

    Tak ja to teda rozjedu,z meho pohledu :

     

    1) stringy > krasa,krasa,krasa,ale prijde mi to dost prehnany,ten spam z kvalitnich stringu je az neuveritelny,nadruhou stranu to muze znova probrat nektere umirajici chary jako gypsy/clown apod.,sam za sebe rikam "vratit zpet"

     

    2) pasti > trochu me mrzi ta doba trvani v pasti,ale verim,ze uz nebude velke mnozstvi pasti na GW ,tudiz se to trochu vyvazuje,nicmene je to zmena se kterou se ted musi kazdy naucit hrat a trochu to potrva (a kdo na to prijde prvni jak nejlepe s tim zachazet,bude mit vyhodu)

     

    3) quagmire > stejne jako pasti,akorat nevim jak to je spravne,ale ma funguvat efekt quagu i na sesilatele ? To mi prijde trochu divny no.

     

    4) bonus exp parta > ma to sve +/- ,paklize by to slo nejak osetrit,udelal bych aby byl alespon bonus za 3-4 hrace,takovy stringar,tahac,profa je timto predem odepsan z party,ale jestli nema existovat zadny bonus a je to jen ciste reborn uprava,tak bych to nechal.

     

    Ostatni zmeny se me az tak nedotykaji,takze se k nim ani nebudu vyjadrovat.

×
×
  • Create New...