Jump to content
Reborn fórum

Anatole

Hráči
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Anatole

  1. FORMI! Jak to vypada s video a fotomaterialem co se poridil? Kdy to konecne projde post-produkci a pujde to do kin?
  2. Diky Bohu za ty dary.. aspon se muze clovek v klidu ucit, schazet se znamejma a tak vubec si uzivat realneho zivota bez myslenky na to, ze mu neco utece.. =)
  3. Anatole

    Vyzva

    A ja rikam, ze na fotky tu mame fejsbuk.. tak kdo chce ostatni videt, at jde tam =)
  4. Ale.. tak pokud nebude co jinyho delat a aspon vetsina veci do skoly bude hotova, tak proc ne.. na 80% se mnou pocitejte.. pokud me teda povazujete za dostatecne tvrde jadro =)
  5. Ovsem to, co navrhoval Gell znamenalo, ze se proti sobe postavej dva lidi, z kazdyho tymu jeden, a zbytek ceka, az nasazeneho cloveka z jejich tymu zabijou a prijde na ne rada. Takze k cemu tam bude ten profa sedici nekde v zadu a cekajici az na nej prijde rada? Bojim se, ze proti ty wizne nepomuze. S priestem to bude podobny. A tak dale. Takze k cemu, v Gellove navrhu, ty support chary budou?
  6. A kdyz uz v tom zakazovani budem, tak zatrhnem i pouziti veskerych skillu.. at je nejaka sranda
  7. Oziveni? To sice ano, ale vyradej se tim ze hry v postate vsechny support chary, tudis by se to melo jeste dosti domyslet. Navic ja si nepamatuju, ze bych nejakym zpusobem rekl, ze to tak bejt nemuze, jen jsem rekl, ze by se odmena mela odvijet od delky "ligy", konkurence a tak dale. Navic jeste ani nevim, zda se vubec budu ucastnit, je dost mozny, ze ne. Takze o to, zda si ja nahrabu mi vubec nejde. Nehlede na to, ze i kdyz se ucastnit budu, tak vubec nemam jisty, ze budu ve viteznem tymu, je tu mnoho mnohem kvalitnejsich hracu.
  8. Neco bych ti rekl, ale nechci byt sprostej a riskovat warn/ban, tak se omezim na prohlaseni "zkus se, misto chytani za slovo a kritizovani detailu, soustredit na celkovy vyznam textu".
  9. bomby? EDPcka? poty? Ale tak jasny, nebudu se vyjadrovat, proc vid... :)
  10. Muj nazor je, ze odmena by se mela odvijet od "narocnosti" turnaje/ligy. V zavislosti na delce a konkurenci. Pokud pujde o (dvou) mesicni zalezitost, kde bude celkem treba 5 tymu, tak odmena spis mensi (spotrebni matros a treba nejaka pamatecni cepice, bez funkce, ciste pro okrasu), pokud by se vsak jednalo o dlouhodobou ligu (trvani nekolik mesicu) s vetsi ucasti (12 a vic tymu), tak myslim, ze by odmena klidne mohla byt "lepsi". Uz proto, ze si clovek musi casteji udelat cas, spotrebuje se vic matrose a tak dale. (Zde by se pak mohlo jednat treba o OCA(cka), financni odmeny a tak dale).
  11. Ucastnis se kazde discipliny JEN a POUZE jednou. Staci takhle? =)
  12. Anatole

    GW Licence

    Tak me jen napada, proc zas "vsichni" hledaj zpusoby, jak to co nejvic "ochcat"?
  13. Anatole

    GW Licence

    A ja to zas chapu tak, ze kdyz budu v hrade profku se kterou hraju za RNR a pred hradem priesta u BlutEngels, kteri nemaji ani licenci, tak to zadnej problem neni... Mam ten dojem, ze pravidlo o dualech v guidlach je hlavne kvuli mindbreaku na wizny, provoke na champi, siny a podobne.. Kdyby jsi s tim priestem ale vlezl do hradu a zacal hazet dec.agi, lexu, KE a podobne, uz by v tom problem byl
  14. rucne ne? oskenovat rodnej list, prilozit fotku, poslat ti to na mail a uala, je tu uspech =)
  15. btw, Kenny, kdyz uz se to resi... od presunu serveru mi jde se pripojit jen pres reborn.exe, pres reexe.exe nemam narok (dlouhy cekani a pak chyba pripojeni k serveru) je chyba na me strane (spatne opatchovano?) nebo to je globalni "problem" v pripade, ze globalni, slo by to nejak poresit? nemam rad, kdyz musim pokazdy cekat na zkontrolovani novych patchu.. predem dik za odpoved =)
×
×
  • Create New...