Jump to content
Reborn fórum

Sedivka

Hráči
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Sedivka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. co takhle zkusit siromy v ice dungu1? jediny na co si tam musis davat pozor sou ty velky modry hlavy co strileji na dalku (wingy s sebou) a wind kunaie + pokud mas cikadu tak mas vyhodu (hlavne proti tem agressive)
  2. omgomgomgomgomg miluju vas oba! (jako chlap chlapa samozrejme... teda...no vy vite co myslim )
  3. taky mozny... jinak mam dotaz, lze nejak nahradit stavajici melodie u stavajicich pisni nejakymi vlastnimi (at uz pulminutovy ukazky nebo cely ~3 minutovy skladby)
  4. sakrys jinak ma hermond's rod nejakou hudbu? na youtube to neni
  5. no mozna by to melo vyuziti proti guilde co nema zadny povolani na dalku a pomoci par duetu je drzet "v ohradce" a snipovat nekym.... ale kdyz to pusobi jen tak ze tam nikdo nesmi, ale kouzla/utoky na dalku to propusti tak se mi to taky zda divny :-/
  6. heh, vask on si ten clown s gypsy udela takovy "intymco" a nikoho k sobe nepusti takze mas docela pravdu (jinak lip je to videt takovy dve bublinky)
  7. ach aha... sheltering bliss(moonlit watermill, falling petal?)
  8. jinak sem na youtube nasel video nekolika songu/duetu http://www.youtube.com/watch?v=p983UcmopsE imp. rift, lutie, stringy, slow grace, lady luck, focus balet, mental sensing, lullaby, eternal chaos, classical pluck, power chord, acoustic rhythm ps.: tak a jsem zamilovanej do lullaby a acoustic rhythm taky neni k zahozeni
  9. classical pluck/loki's wail tam opravdu neni jinak ty nazvy jak kRO tak iRO muzete najit v tomhle navodu/manualu edit: zda se mi to nebo cim je pisnicka mene vyuzitelnejsi/vyuzivanejsi tim ma lepsi hudbu?
  10. Dí­ky Ti, í mocné GMko!
  11. nevite nekdo kde sehnat ty pisne bardu/dancek? (hlavne duety), rad bych si je poslechl vsechny (popripade i ostatni zvukove efekty)
  12. a jo na to agi/luk sem zapomnel (spletl jsem si to s advanced class) pozdeji upravim i equip a pve: player vs environment (vlastne to samy co pvm (player vs monster))
  13. http://ragnasim.net/rosim/main-iro.html# trhowing ninja na pve jenom trosku sem si hral a prisel jsem na toto : (tyhle blbosti zadejte do passwordu) character data : 43McqcNwg8z61Q5aFb1A6hA1= equipment data : lg05U04ou0lO2k$7O2$8612y0oj10c41C zbyly 3 status bodiky, na 10x dex by to chtelo jeste jeden bodik, lower head se da vymenit za cokoliv
×
×
  • Create New...