Jump to content
Reborn fórum

Ebachan

Hráči
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Female

Ebachan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. H-S se po rebornu pomalu množí a s nimi i různé zkušenosti. Tento topic proto bude sloužit k otázkám, jejich odpovědím, ale i ukázce vašich vlastních homunů a porovnání s ostatními. Vždy napište z jakého homuna jste mutovali a jak jste s novým spokojeni, případně proč jste ho smazali a začali znova. Já sama zatím žádného nemám, tak se chci před rozhodnutím poinformovat z řad hráčů. Nezapomeňte si i zvolit svého nejoblíbenějšího H-S dle funkcionality/vzhledu a v postu to třeba odůvodněte :-) Otázky: 1) Podle iRO budou mít H-S kolem levelu 130 stejné staty (STR, DEX,…). Je to pravda? Nemizí pak jejich jedinečnost, jako je tomu u původních? 2) Seřin Summnon Legion – Útočí vosy na genetica, když není žádné monstrum v dohledu? Podle videa => http://www.youtube.com/watch?v=HQ7u7aU8kYc tomu tak není. Je to custom nastavení nebo bug (no, ten taky, ale víte jaký druh myslím ;-))? Další video kde legion zůstává na míste mrtvého monstra: http://www.youtube.com/watch?v=nF3pqvc2STg 3) Dieterův Pyroplastic – Likviduje i zbraň chráněnou kartou? Platí zničení i pro LI? Pokud ano, lze ji opravit jako obyčejný EQ? 4) Jaký max level mají homuni-S? Vím, že 150, ale v žebříčku vidím 165 Lv Kurama Jeseterky a z prázdného typu jde o H-S. Je to chyba databáze? Ještě tam chybí první místo, i když by mělo patřit Kuramovi. 5) Zůstanou homunovi skill pointy po mutaci? Mám jich hodně volných a i po max všech skillů mi jich dost zůstane. 6) Bylo by možné zavést „demutaci“? Sloužila by místo smazání a nového vývinu homuna. V základu by mohla vypadat takto: Homun-S by byl z jakéhokoliv levelu demutován na (možno původního?) homuna lv 99 se sníženou intimici dle 100+ levelu (např. Ze 160 na 40%, ze 130 na 60% a okamžitě ze 100 jen na 80%). Poplatek by přitom činil 20.000.000 zenů + 100 embryí (navařených jedním alchem, coby „udělitel povolení“ k demutaci). Případně i nějaký quest (natažený čekáním) – např. Nechat homuna během dne/hodiny x-krát umřít, aby dokázal svoji „nevhodnost“? Celá šestka je jen má fantazie a nemusí být implementovatelná. 7) Homuni mají nevyužitý EQ, protože nebyl nakonec zaveden. Je možné udělat custom Reborn? Není třeba, aby byl vidět na spritovi. Nebo je někde jejich seznam? Ráda bych ho ze zvědavosti viděla :-D 8) Jak vám fungují jakékoliv jiné skilly H-S? 9) Je možné zobrazit trvání homunových podpůrných skillů (př. Flitting) na pravém boku obrazovky? Za každou odpověď vám děkuji :-)
  2. Skilly jsem vypisovala jen z Genetica, AD samozřejmě chci používat. Je to první alchemist, kterého mám a s Homun-S nemám žádnou zkušenost, jelikož jsem teprve Biochemist a status pointy si střádám tak jako skill pointy. Na Wiki o nich moc není a na forum taky ne. Creatora ještě nemám a z INT/DEX/LUK jsem dostávala na kalkulátoru 70+ šanci na vaření (s blessingem a glorie pokud vím), což není špatné (aspoň si to nemyslím). Dřív s alchem jsem pomáhala z dálky (Kvítka, acid) a občas i zbraní. Samozřejmě házím i poty. Vařit chci i Creatorská jídla a buď je využiji já/parta/guilda a co ne, to prodám. Jak vaření ovlivňuje daná větev? Zrovna jsem si přečetla všechny její skilly zde na Wiki a není tam nic o zvyšování/ovlivnění úspěšnosti. Tak teď nevím. Na wiki bylo Luk, Dex, Int pro Alcha, je to pro Genetica trochu jiné? Nebo je to jen starší informace, která se změnila? Jak říkám, je to první pokus, tak i přes samostudium toho moc nemusím vědět a v popisku to může znít hezky nebo hezky vypadá testovací video a nemusí to odpovídat Rebornu. Takže větev Thorn Trap není dobrá? Plošný pot se mi zdál dobrý pro příležitost na bose a tak. Byl to jen návrh, klidně si ho dávat nemusím. Chtěla jsem sním umět slušně vařit (min 70%) a umět i sólo ničit spolu s homunem. Díky za názor.
  3. Hi, expím si Biochemista a zajímalo by mě, jestli je toto dobrý build. Chci s ním umět vařit a pomáhat svému homunovy. Většinou expím sólo. Je i dobrý equip? Jako boty si dodatečně volím Diabolus Boots [1] Co mám po přestupu na Geneticta více zvyšovat - INT/DEX/LUK a jaká hodnota se vám osvědčila? Žádný equip nemá kartu, mám rozhodnutou jen Pupa Card do brnění a Zipper Bear do zbraně. Nějaké návrhy? Skilly (Genetic): http://irowiki.org/~himeyasha/skill4/gen.html?20JbGKAKHSrA1cAGBeA1broxafaohkakwY Special Pharmacy (10) => Thorn Trap (5) => Thorn wall (5) => Crazy Vine (10) => Blood Sucker (4) => Hell Plant (5) => Spore Explosion (4) Change Material (1) => Sling Item (1) Mixed cooking (2) => Bomb Creation (2) Jaké máte s novými skilly zkušenosti? Viděla jsem je na YT, ale to byl snad iRO server, tak nevím, jak si vedou tady. Taky mě zajímá skill Halucination Drug. V simulátoru je totiž jediné místo, kde jsem se s ním setkala. Žádný výpis skillů je nemá. Za každou radu budu velmi vděčná, Eba-chan
  4. Zdravím, začala jsem používat Reb-AI v1.4.0 a našla jsem několik problémů. Celkové testování zatím trvalo cirka 1,5 hodiny. Pokusím se tu oba dny (hodina + půl) popsat co nejvěrněji, podle toho, kdy se která chyba objevila. Den 1. a) V Tactic listu mám nastaveno "útočit první" na Evil Druida a Wraitha (měli dobré ID dle map výskytu) s podporou pasiv skillů. Má na ně útočit jako první, jenže se zdá, že pokud si monstrum vyhlídne nejdříve mě, tak neútočí, dokud mě nepraští. Také na něj útočili a trefovali se a přesto na ně nereagoval, dokud jsem se nepohnula. Homun by měl útočit, i kdyby měli na začátku samý miss, ne? b) Pasivní skilly používal i mimo boj, což se se starou AI nestávalo. c) Nastavení dohledu a dosahu se neukládá, i když dám Uložit nastavení. Vždy se vymaže, když zavřu program. Den 2. a) Tactic list se nezměnil, přesto přestal používat veškeré skilly, ať už na definovaná nebo nedefinovaná monstra. b) Mimic mi vesele ubíral HP, ale Filir si ho nevšímal, třebaže má nastaveno, aby mi pomohl v případě útoku a útočení na nedefinovaná monstra. Musela jsem se pohnout, aby zareagoval. c) Také mi ignoroval Alt+2xpravé myšítko, když se zafixoval na "nepřístupnou potvoru", která byla ve vyšším patře, ale plně na okraji a nechtěl ke mně přijít. Musela jsem k němu jít blíž, aby se vrátil. Přitom je tento příkaz v nastavení aktivován. Hledala jsem na foru, ale nikdo podobný problém s Reb-Ai nehlásil. Stává se vám to také? AI mám nainstalováno ve správné složce. Po každé uložené změně používám @refresh a ještě projdu warpem. Zkusila jsem i základní AI, která mi předtím fungovala, ale dostavují se prakticky stejné výsledky. Může pomoci starší verze? Za každou odpověď vám děkuji, Eba-chan PS. Vím, že se jedná o beta verzi, takže ne vše funguje, ale chci spíše vědět, jestli někdo narazil na podobné problémy.
  5. Ukažte své homuníky a homunky a porovnejte s dalšími alchymisty, biochemisty a i creatory. ZjistÄte zda vám roste ideálnÄ, nebo je lepší ho vymÄnit a jaké s nimi máte zkušenosti (Super homuni jsou též vítáni ) Já hned ukážu příklad dobrého obrázku bez bufů: Je to můj první homuník a původnÄ jsem chtÄla amistira, ale vzhledem k nedostatku embrií a ošklivému vanilmirovi, který mi padl celkem často, jsem zůstala u nÄj (dokonce jsem mÄla i kuře, ale modrý filírek je prostě ... filírek ) Velmi jsem si ho oblíbila pro jeho rychlost útoku a i dost veliký DMG. Jinak sama jsem potující alch. Co myslíte, jaký H-S je pro jeho staty nejlepší volba? Přemýšlím dost vážnÄ o Sere/Dieterovi. Přemýšlela jsem i o Eleanor (a teÄ v guilde už jednu máme, tak jsem chtÄla i trošku zmÄnu), protože se mi líbila nejvíce, ale chybí mi trochu plošný skill a je moc SP nenažraná (ne že by ostatní nebyli ). Moc se tÄším na vaše obrázky
  6. Ebachan

    Renewal klient

    Dobry den, mám hloupý dotaz, jelikož to tu již je, ale informace u toho mi nijak nepomohla. Jsou class mounty - pštros, prase, lama, atd. NPC má být na námÄstí v Pronteře, bohužel se mi ji nedaří najít. Obrázek uveřejnÄný u této informace je nefunkÄní a jiné bližší info tam není a ani pozdÄji jsem nenašla nic specifiÄtÄjšího.. Předem dÄkuji a promiřte, že se ptám na již "zodpovÄzené", ale opravdu ji nemohu najít.
  7. Hi, přes rok a půl (možná déle) jsem RO nehrála. Když se přihlašuji na svého alchymistu s homunem, vyhodí mi to tuto hlášku: A také nejde odkliknout, pořád se vrací a nejde tudíž hrát a celý program se pak dá vypnout jen skrz správce procesů. U jiných postav mi to nehlásí. Zkoušela jsem to znovu "opatchovat" stažením 2012-07-25rData.cgf, ale to mi 2x hlásilo => a po celou dobu stahování souboru mÄl 0% i když se podle nÄho data stahovala. Trochu jsem se po fóru rozhlédla, ale nenašla jsem nic, co by mému problému "odpovídalo". Pokud tu něco je, tak se omlouvám, že s tím znovu otravuji. Zkoušela jsem resetovat i patche a znovu je stáhla (přes okno, odkud se i spouští hra). Hraji na notebooku a systém je Vista, která je kupodivu poslední dobou "spolehlivá". Klient by mÄl být úplnÄ ten nejnovÄjší. Za každou odpovÄÄ vám dÄkuji.
  8. Hi, stáhla jsem si novou verzi klienta ze stránek a když si jí­ dám patchovat ze Sakray-upraveny.exe tak napí­Äe: 19.9.2008 8:19:42 : Oteví­rání­ souboru spatch.inf... 19.9.2008 8:19:42 : Soubor spatch.inf nejde otevří­t! Zkus restartovat PC a poté pusÂť tento program znovu. Restart nepomohl a když jsem si spatch.inf otevřela tak tam bylo: | ZkouÄela jsem znak vymazat a uložit, ale pí­Äe mi chybné umí­stÄní­ a zručit či ho uložit jinam a překopí­rovat zpÄt taky nefunguje (opÄt Äpatné umí­stÄní­ či chránÄní­ proti přepisu a nebo plný disk) Když jsem zkouÄela druhý patcher v RO Reborn.exe tak se mi to "sekne" u 'Zápis do GRF souboru palety.grf > palety.grf' a a nebo u 'Zápis do GRF souboru ..(už nevim co).. >sdata.grf' DÄkuji předem za pomoc Edit: Tak teÄ mi to už jde, i když neví­m proÄ, asi práva ve Äkole .
  9. Hi, chci se jen zeptat zda je možnost spouÄtÄt RO i pod Linuxem. Sestra ho má na nootebooku, a chce ho hrát (linux OpenSuse 10), musí­ mí­t na to emulátor nebo je i verze pro Linux? Prosí­m v jakémkoliv pří­padÄ mi napiÄte (hodnÄ podrobný) návod, s Linuxem zaÄí­náme a máme dost problémy než něco rozchodí­me. Dí­ky moc
  10. Dí­ky, už mi to funguje, ale zase jen na půl u (asi) 2007-10-17BGM.rgz mi to zase hlásí­ nemožnost READ. Na mÄ si ten Sakray snad zasednul... :-)
  11. Hi, nemůžu patchovat? Když pustí­m Sakray-upraveny, tak hned při prvnim patchu mi hlásí­ "Error downloading http://........ /\2007-10-17aSakray.rgz To poslední­ lomí­tko se mi nelí­bi a to bude možná i ta chyba, špatně pojmenovaný.
  12. HI, tak nevim, teÄ mi to už u nÄj nehlásí­, ale u "2006-12-27sdata_k.gpf operace: read" Taky by mÄ zají­malo jak má Sakray fungovat. Stáhne mi 2006-12-04BGM.rgz (pokud pouÄtí­m i Runme tak to stáhnnu 2x - Přes Runme a přes Sakray), a ten ho pak smaže. ObdobnÄ "naÄte, stáhne" i dalÄí­, ale ty už neruÄí­, jakto že jen ten první­?? Je to chyba? A jeÄtÄ maliÄkost. Radí­te mi znovu si stáhnout klienta, to je tento klient jiný, než jaký jsem si stahovala před svým přihláÄení­m sem a nebo je stejný? Je-li stejný, jaký to má pak význam (ptám se, protože net mám jen ve Äkole a trvá to dost dlouho). RO jsem si už přeinstalovávala asi 2x (doma) + dávala nové patchery + vůbec dÄlala vÄe co mi K3dt + spol. radili a pořád nic. Arigato za vÄechny rady :-)))
  13. >> MichalPelc Už to zkouÄí­m :-)) Možná máÄ i pravdu. Jednou jmse na Flash disk (z windows oken) 2 klikla a napsalo mi to, že Avast naÄel vira (asi Trojského konÄ) ve složce L:\Recykled\... soubor.... - tak jsem ho hodila do koÄe (schránky - truhly ...tak nějak). A pak zaÄala Flashka blbnout - hlásila Pří­stup odepřen - ale při "Automaticky přehrát" se normálnÄ otevřela ??? Tak jsme ji odpojila (to Älo ?? - přes BezpeÄnÄ odpojit Hardware) a restartovala poÄí­taÄ. Tak jsme ji připojila a co mi to nÄdÄlá - Dvojklik a otevře se okno "Otevří­t soubor v ..." - Já to rozhodnÄ nechápu, a "Automaticky přehrát" zase funguje, tak jsem vÄe přesunula a naformátovala a už mi funguje. Až na ten Sakray,... >> trouble Flash mám kvůli přenosu dat ze Äkoly do Äkoly, a taky protože doma nemám net T_T, a jeÄtÄ dlouho nebude (aspoř si to myslí­m). Při formátování­ mi nic neřekla. A to jmse už jednu vadnou mÄla, ta se naÄtení­ bránila chipy, dráty :-)) A formát mi k tomu nic neřekl. I pro zjiÄtÄní­ zda je HW funkÄní­ mi hlásilo OK, a to vÄude kde se to dalo zjistit - prostě OK, navzdori tomu že byla KO. No Ragnaroka hraji na PC ve Äkole, a kde teÄ sedim, jsem ho myslí­m už i hrála (než se mi zničila stará flashka), jinak na C mají­ 351 MB volného. Jiné vlastnoasti asi nezjistí­m, protže k tÄm má pří­stup jen administrátor T_T. ??? 2006-06-04BGM.rgz mi hlásí­, že je poÄkozený (při kopí­rování­) => a to bude ta chyba on je už ÄpatnÄ stáhnutý a patcher Sakray s tí­m nemůže nic dÄlat. Myslí­m, že tohle mi hlásil i doma. Možná postaÄí­, když se to dobře stáhne. Můžete mi nÄkdo ten soubor poslat na maila <twinsXD@centrum.cz>? Arigatou , za vÄechny rady a Gomene za vÄechny hrubki ... :-)))
  14. >>> K3dt Hi, udÄlala jsem co jsi mi poradil, ale stejnÄ mi to hlásí­ "Chyba aplikace - s PamÄtí­ nelze provést operaci Read". Mám i "adminská práva" a na Flahce dost mí­sta, naví­c patcher sám ruÄí­ soubory co sám už udÄlal. Musí­m pouÄtÄt stále Runme a stahovat vÄe znova? Už to dÄlám asi po 7x, staÄí­ mi už pouÄtÄt jen Sakray? Nebo nejdří­v Runme (a vÄe znovu stáhnout) a pak mi sám pustí­ Sakray?
  15. Hi, Tak s novým patcherem je to už lepÄí­, ale.... Po spuÄtÄní­ Sakray.exe mi to chví­li stahuje a je to OK, ale u 2006-12-27adata_k6.gpf (asi) mi hlásí­ chybu >> "..... Nelze provést Writteln do pamÄti. OKL - ukonÄí­ aplikaci, Storno - ladit" A jednou (při asi 3, spuÄtÄní­) i "PoÄkozený soubor 2007 08 14sdata_k2.gpf je poÄkozen a nečitelný"
×
×
  • Create New...