Jump to content
Reborn fórum

Frozt

Hráči
  • Posts

    293
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Frozt

  1. S tim Pivem dobrý OT. Je paráda se po dni v práci zasmát. :teehee:

     

    Ale teÄ k tématu.

     

    Renewal klient >> Parádní­ záležitost, velmi jsem si oblí­bil tak jako vÄtčina. Ty vymoženosti za tu práci s implementací­ na Reborn za to stojí­.

     

    3rd class + mechanika >> IMHO není­ to íşplná blbost, jak vÄtčina tady tvrdí­, ale v souÄasný dobÄ se s tim dÄlat je zřejmÄ blbost. Zatim bych nasadil jen klienta a mechaniku bych nechal aspon rok uzrát, zatim dodÄlal pár dalÄí­ch vÄcí­ na Rebu a pak se uvidí­ jak se má situace. Celá ta vÄc se bude jeÄtÄ hodnÄ mÄnit. Je fajn mí­t něco nového a cool, ale je blbost to mí­t za každou cenu.

     

    ;)

  2. spat mi to da , nemam to tu potrebu pisat , len ten spam okolo toho je akoby mal byt koniec sveta .. neviem jedna vec je otravovanie , ale druha je myslim si normalne povedat kto som , ak sa spravam ferovo voci jednej aj druhej strane tak mi moze byt jedno za aku guildu kedysi to gm hralo ...

    len reakcie niektorych mi prisli akoby sa hambili za svoju guildu ...

     

    No jestli se to teda nekoho potesi tak zacnu. ;) Je mi 19, jsem studentem VS Skoda Auto v Mladé Boleslavi - Management obchodu, moje hlavni herni postavy jsou Frozenka, Snehulka, Blender, na post scriptGM jsem se hlasil z duvodu, ze mi to prislo zajimave a bavi me to. Neresim problemy ingame a jsem ve zkusebni dobe takze tu za mesic treba byt nemusim :) Mam rád Gambrinus 10° a Radegast 12°, rad pokecam s kazdym o cemkoliv pokud je to rozhovor na urovni. Staci takhle ? :P

     

    a ban? pre istotu sa clovek musi pitat vsetko lebo tu sa banuje aj za nezatvorene dvere od hajzlu :)

     

    V tom pripade bych mel mit ban na dalsich 20 zivotu ;)

  3. Klid ? Asi ne a ban ? Nevidim duvod, jde o to ze pak to ve hre bude ne ten GM je idiot protoze hral za bla bla a on je supporti a ten GM je pitomec protoze hral za tamtu guildu... Proste nemam rad odsuzovani GM podle toho za co hral a za koho, proto bych byl radeji pro to aby se to nezverejnovalo ale kdyz ti to neda spat tak prosim ;]

  4. Jsem pro každou novinku a obživení­ Ragnaroku proto hlasuju pro 3rd Class. Z toho co jsem si mohl vyzkouset v jakesi fail beta verzi se mi to celkem libilo a svym zpusobem by to hru obzivilo. Je mi ale jasny ze na tom je spousta práce a vyplatí­ se dodÄlat nejdří­ve menÄí­ projekty. V tento moment bych byl pro dodÄlaní­ BG a Guild Dungu a hlavne bych byl rad kdyby se podarilo nejak konecne obzivit GW aby hralo vic lidi i kdyz je to slozitejsi problem. Tot muj nazor.

  5. Jen možná hloupý dotaz bude ÄepiÄka na zvyÄovaní­ expu fungovat jen po dobu Vanoc nebo když si ji schovám a vytahnu na velikonoce bude jeÄtÄ zvyÄovat pří­sun expů? (Ptám se protože teÄ o vánocí­ch nemám Äas na RO ale na Äepku bych si snad udÄlal a použil jí­ jindy ...)

     

    Cepka je jenom k VánoÄní­mu Eventu, tudí­Ä bude trvat pouze po dobu VánoÄní­ho Eventu =] pak se jí­ funkce zruÄí­

  6. Koupí­m: zatí­m nic

     

    Prodám: Ring of Muscle [1] , +4 Aria Drooping Lif

     

    Pří­padní­ zájemci buÄ PM tady na fóru nebo ve hře na nick Frozenka/Blender

  7. Tjn, super video na kterym je hezky videt kdo jak hraje .. jak nekdo chlasta orange poty misto cwp, mrzne protoze si neopravil nebo neprehodil armor, dava magni a ceka na sp protoze nema nic na sp, chcipne na demo protoze dela kraviny, apod. :) Nebo nejmenovana ali nema v potrebnou dobu zadnyho empbreakera a tak mlati empo ponekud delsi dobu, ... :)

     

    At zije konstruktivni kritika :)

  8. "nas mnogo". Byt nas tolik tak nemaju sanci.

     

    Jako taktika ala "Nas mnogo" je zajiste nejlepÄí­ taktika. Co nezvladá skill, zvládá poÄet. A proto doufám že za rok budeme lépe připravení­ a ukážeme i komunistickým bratrům že "nas vela hodnÄ". A docela bych byl i rád kdyby za rok vznikla jak zde bylo řeÄeno [CzechRO & Reborn Aliance]. UrčitÄ by byl pak výsledek jiný a mi bychom se možná i mohli tÄčit z pří­vÄÄků a podobných chuj**in :) . Takže za rok snad znova, v lepÄí­ sestavÄ a já du koukat na videjko :)

     

    Doukoukal jsem video a celkem se mi hodnÄ lí­bilo :) PÄkný zábÄry, dobře zvolená hudba prostě moc fajn :o S napÄtí­m Äekám na ostatní­ :o

  9. jestli hravas v gildach kde jsou jen creatori, crossove, champove a wizny, tak mi te je lito, ale v normalnich gildach byva hodne support postav, proc delat egoboost pro jednu skupinu hracu?

     

    Aby si ten egoboost nemuseli dÄlat na fóru :) i když je pravda že z fóra tohle nikdy nezmizí­ :)

  10. tak sem te tam doplnil fischi. plus doplneno specialni jmeno:))

    ZAZNAM Z VENTRILA MAM, ale ma to strasne potichu. bych to potreboval nejak zhlasit. blby ze zvukova stopa a stopa videa jsou sice jakoby oddelene, ale nejdou rozdelit. kdyz hraje jedno, hraje druhe...

    Good Job :) z toho budou ty nejlepÄí­ hláÄky :) BaliÄ aka Bacill :)

     

    btw: Jak dlouhej je ten záznam z VT ? POuze od 21:00 do konce nebo už dří­v ? :)

  11. Tak snad zaÄátkem pár screenu :)

     

    Trocha synchronizovaného chození­ po hradÄ

    Nejaky ty pripravy pred zacatkem

    Äekání­ na povel před SE hradem

    Vyhlasovani vitezu

    ZávÄreÄná fotka a UFOPORNOOOO

     

    Takže bych chtÄl podÄkovat vÄem, kteří­ přiÄli a zíşÄastnili se. Velké podÄkování­ patří­ hlavnÄ Darkovi, Vesperovi, Destroyerovi za velmi dobrou organizaci a vedení­. Doufám že za rok bude opÄt GW Tournament a tentokrát budeme mí­t ví­c než tři dny na to složit dohromady guildu o 60 lidech :) Takže dí­ky vÄem a možná za rok znova ve stejné nebo jeÄtÄ lepÄí­ sestavÄ :) :)

  12. Ten Sin Blender je muj :) zasmál jsem se jak to nikoho jinyho nenapadlo a hlavnÄ jejich spamovy reakce :) Ale event jako takový se mi moc lí­bil, scénky byli hezky udÄlaný a nápaditý hlavnÄ co se týÄe kostýmů, kulis, efektů atd... Takže dÄkuji vÄem za íşÄast a snad nÄkdy na dalÄí­m eventu :laughing1:

×
×
  • Create New...