Jump to content
Reborn fórum

Arek Daemonheart

Hráči
  • Posts

    153
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Arek Daemonheart

  1. Pokud se nÄkomu lí­bily Lemovy Dení­ky a nevadí­ vám troÄku zmatenÄjÄí­ pří­bÄh a troÄku drsnÄjÄí­ humor, tak můžu doporučit Nic pro hrdiny a Bernhard Dobyvatel od Sama J. Lundwalla. Sci-fi blázinec vyprávÄjí­cí­ pří­bÄh člověka, který se octl ve Äpatnou dobu na Äpatném mí­stÄ.

  2. KonkrétnÄ já jsem s friendly fire moc problémy nemÄl. Pochopí­m, když vybÄhnu z warpu a kolem mÄ proletí­ dvacet rusů že tu sprchu dostanu taky, nebo když se snaží­m skákat v nepřehledná situaci mezi hromadou nepřátel a prostě tu asuru nebo demo občas schytám i od vlastní­ch. VÄak taky se přiznám že jsem se párkrát netrefil. A když sem na screenu byl jen s lidma z první­ guildy tak jsem dostal maximálnÄ tak a+b :)

     

    A tÄm lidem co si stÄžovali na neorganizovanost druhé guildy a to že se na ni nejvyÄÄí­ velení­ vyfláklo bych vzkázal aÂť radči mlÄí­, protože zpravidla to jsou ti, co sami dÄlali nejvÄtÄí­ chaos a bordel na VT. Nechápu jak může nÄkdo mí­t rodixovi za zlé, že nás neří­dil. Když sám mÄl nejspí­Ä plný ruce práce s ří­zení­m boje na jiným mí­stÄ, tÄžko může lidem, kteří­ sou úplně nÄkde jinde (ideálnÄ v jiným hradu) ří­kat "lexni tamtoho" "hoÄ pod nás magnet" a podobnÄ. StejnÄ tak Whisper, který potom už jen Äekal v prontÄ aby nás pří­padnÄ recallnul do obrany, tÄžko mohl velet jinak, než jen "máte jí­t do tohohle hradu" pří­padnÄ "teÄ vás recallnu do pronty". Dokonce bych řekl že ani provizorní­ velení­ které jsme utvořili v druhé guildÄ nebylo Äpatné. Bohužel ale pohořelo na totální­ demenci nÄkterých lidí­, kteří­ si stejnÄ dÄlali co se jim zachtÄlo.

    Jediná vÄc která by se z organizaÄní­ho hlediska mohla trochu zlepčit byla podle mÄ koordinace s 2. czro guildou. Whisper se sice snažil tlumočit, ale bohužel mu to v povÄtčinou pří­Äerných podmí­nkách na VT moc neÄlo.

    Přesto si ale troufám ří­ct, že vzhledem k podmí­nkám, i druhá guilda odvedla pomÄrnÄ dobrý kus práce a napomohla druhému mí­stu tak jak mohla :)

     

    Edit: Chybky :)

    Edit2: Jo a jeÄtÄ, co jsem koukal na nÄkteré lidi (nebudu jmenovat, naÄtÄstí­ jich bylo jen pár), já mí­t vaÄe ruce (a taky hlavu) tak si je radči useknu...

  3. Zásadní­ problém druhé guildy byl, ze spousta lidí­ mÄla problém i s nejzákladnÄjÄí­m pravidlem GW, čili držet hubu, poslouchat a dÄlat co se jim řekne. Mí­sto toho vyřvávají­ cypoviny a pak se ptají­ co že se to vlastnÄ má dÄlat (zdraví­m Hentai). Takže k obligátní­mu podÄkování­ rodixovi a vesperovi za organizaci bych chtÄl připojit jeÄtÄ podÄkování­ Jimbovi, Whisperovi, peÂťovi a tÄm pár dalÄí­m, s kterými sme se tam snažili dát chaosu aspoř zdání­ nějaké organizace. Pro lidi kteří­ by chtÄli jí­t na pří­Ätí­ turnaj: pokud nehodláte respektovat velení­, tak radči nechoÄte. Když si každej bude dÄlat co chce, tak budeme rusům akorát dÄlat pohyblivý terÄe.

     

    Ale nakonec to nebylo tak Äpatné jak by se z mýho postu mohlo zdát :)

  4. Uz vidim jak se FS profa snazi o frag a dozene tak guildu k lepsimu vysledku.

    I kdyz, neco ve stylu hodnoceni utoku/obrany guildy jaky byl pri turnaji na FeelRo by nutne spatne byt nemuselo...

  5. Zato ty si presi napsal naprosto duchaplny post, ktery je totalne k tematu a absolutne to neni jen posthunt.

    (Ja vim, ale kdyz ty tak proc ne ja? :) ja te chapu tech 700 postu se samo nenahunti a cim vic postu tim vic 1337)

  6. NejvÄtÄí­ fail srazu -> perth si zapomÄl foÂťák takže by mÄla být jen slabá dokumentace z pátku, kdy nÄkdo fotil mobilem (ale tam nebyla ani poloviÄka lidí­)-

    Ale aspoř že si to pak u mÄ spravil vodnicí­.

    Sraz byl sice komornÄjÄí­ ale já jsem se docela bavil, bohužel pro mÄ nebyly žádné nové tváře, a to nejtvrdÄí­ jádro které obchází­ nonstopy a jede první­m ranní­m je snad vždycky stejné =)

  7. <flame>

    Presi: od tebe opravdu perla :)

    ale na druhou stranu jsi tí­m dosáhl satanistického 666. flamerského postu, takže něco jsi prostě napsat musel, co? =)

     

    Aniteru: Když tvoje posty zjednoduÄí­m, tak se to dá zhrnout v podstatÄ do Ätyř vÄt

     

    1. RNR/RiC mají­ lepÄí­ equip

    2. RNR/RiC mají­ ví­c zkuÄeností­ a jsou sehranÄjÄí­

    3. My jsme lí­ní­ a mí­sto huntÄní­ jsme radÄí­ v PvP.

    4. NÄkdo (GMka?) s tí­m něco udÄlejte!!!

     

    </flame>

  8. :) Jojo to by byl dobrý nápad,ale tak lenost převládá nadevÄe.... koukni na me,taky mi trvalo skoro 1,5 roku nez jsem udelal snipu ..

    Jestli jste lí­ní­, tak je to ale jen váÄ problém, a pak se nemůžete vymlouvat že mají­ ostatní­ lepÄí­ eq

×
×
  • Create New...