Jump to content
Reborn fórum

dom1n1ck

Hráči
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dom1n1ck

  1. Jednou uz tu neco takoveho bylo, ale napad byl zamitnut jako volovina. Kazdopadne by to realizovatelne bylo. Myslim, ze by nebyl problem upravit textury zeme na Pronterskem trzisti a vytvorit nejake znacky, podle kterych by si merchove stoupali. Zaroven by nebylo spatne dat tam nejake upozornujici NPC, ktere by hrace informovalo o teto zmene.

    NÄco takového mÄ taky napadlo, udÄlat vyhrazená mí­sta - něco jako takové "stánky"...Jak je to s možností­ íşpravy textur neví­m, technická stránka RO je pro mÄ ÄpanÄlskou vesnicí­ po nájezdu býků...A Baalův nápad povolit obchody jen v určitých řadách zní­ dobře.

  2. VÄechny služby nového Payonu jsou zbyteÄnÄ rozplizlé v mnoha zdech omezení­ch a prázdném prostoru...Nový Payon se mi prostě zdá zbyteÄnÄ velký...Hlasuji pro, ale ne, jako obchodní­ mÄsto...Tržnice rozkouskovaná po celém Midgardu není­ zrovna to pravé ořechové, staÄí­ jedna.

  3. uz sem to zkousel na geo .... ne dosla mana v pulce:D . gargoyly neni spatne ale ne vzdy mam u sebe aco. orc dun ok ale ehm neni nej . nej je tedy na wolfy :) wolf rules :)

    s levelem 55 na wolfech? to ani nemůže lí­zt...gargoyly jsou holt podmineny tou akolytou...a orc dun...nevim nevim...na geo by to chtÄlo druhou ranged postavu - nÄkoho, kdo by pomoh...kdyžtak když nedáÄ geo, zkus třeba flory...i když, nijak moc to lí­zt taky nebude...ou jé, tohle je dilema...

×
×
  • Create New...