Jump to content
Reborn fórum

Khamul

Hráči
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Khamul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Kunaje vyrabi NPC v Prontere nalevo, tam kde je Tool Dealer. Co se tyce expeni tak sehnat fire kunaje a hura na geo
  2. MÄ to přijde taky divný, ale na tom foru to zmiřují­ jako nejlepÄí­ možnost na zabití­ ninji. Asi to bude fakt chtí­t otestovat.
  3. Vypadá to, že Magic Bullet je skuteÄnÄ jediný Gunslingerův skill, který projde cicadou, ale ani u nÄj bych si nebyl úplně jistý, páÄ má jak MATK Äást tak ATK Äást. Triple Action sice spotřebovává coiny, ale to z nÄj určitě nedÄlá mag. attack. To tÄ ti ninjové tak Ätvou? Edit: Tak podle tohohle by skrz cicadu mÄl skuteÄnÄ jí­t Magic Bullet a prý i Bull's Eye a miny.
  4. Nevim jak v PvP, ale na GW to posunovaní­ nefunguje, pouze vykrývá ty 3 íştoky. Ale je fakt, že nemá cast time. Pak už je to o tom, kdo rychleji kliká.
  5. Tak cicada blokuje jen 3 íştoky a než ji znova nahodí­, můžeš ho mastit čí­m chceš, takže bych v tom problém neviděl ;-)
  6. Tak sem vymÄnil DVI kabel za VGA a vÄe jede tak jak má. Nechápu v Äem je problém s tí­m DVI.
  7. V setupu sem se taky rejpal, vÄe by mÄlo byt ok. Ale zkusí­m vymÄnit ten DVI kabel za analog.
  8. Mám takový vcelku zají­mavý problém. Poří­dil sem si nový monitor (wide LCD) a od té doby, když spustí­m RO tak mi přes obrazovku jezdi černý pruhy a pak obrazovka na několik vteřin zčerná, vrátí­ se zpátky, zase zčerná až nakonec zčerná nadobro, musim tak hru vypnout pomocí­ ALT + F4, pak se to vrátí­ k normálu. Ovladače ke grafárně (FX 5600) mám aktuální­. RO spouští­m v okně v rozlišení­ 800x600. Původně sem myslel, že mi odchází­ grafárna, ale u ničeho jinýho mi to nedělá a jinou grafárnu k dispozici nemám, tudí­ž nemůžu ověřit, zda odchází­. Netuší­te někdo, čí­m to může být?
  9. Ted sem si vsiml v databasi jakehosi Thunder-P. Mela by to byt brokada s atk 80 a aspd srovnatelnou s handgunama. Zkousel to nekdo? Ma smsl treba na zaklade tehle zbrane zalozit agi/dex build na brokadu? Ono mit aspd srovnatelnou s handganama a skilly na brokadu by mohlo byt celkem zajimavy.
  10. Dneska u Familier hunty hned 2 Familier karty, neni moc ale potesi
  11. Dost ste mi pomohli, ani sem necekal ze se tu to tak rozproudi. Jinak s tim jestli pure hazece nebo nejaky to kombo se shadow sem si rikal, ze kdyz namaxuju hazeci skilly, tak mi i tak zbyde celkem dost bodiku tak by se nejaky mohli narvat do shadow vetve. Mimoto asi nepojedu vubec throw zeny pac mi to na PvM prijde jako vyhozeny prachy a v PvP smrdet nebudu. A jelikoz teda hlavni staty na hazece i na shadow sou str a dex tak v tom nevidim problem.
  12. Na severu sem si par ninju vsiml, ale vsichni to byli "ti kouzlici". Me by zajimalo jestli nekdo jede ninju primarne zamerenyho na hazeni a pripadne jaky s tim ma zkusenosti. Jednoho si zkousim rozjet a zaboha nemuzu vymyslet nejakej kloudnej build. Je mi jasny ze hlavne str, ale co pak? Nekdo rika dex a nejakou vit, nekdo agi a dex...
  13. Zatim jenom skeleton karta, ale lepsi nez dratem do oka
×
×
  • Create New...