Jump to content
Reborn fórum

Khamul

Hráči
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Khamul

  1. Bull's Eye- jo ten je skveli....a ma projit...hmm vzdit ani nema magickou cast a ZASE jen viuziva mince...

     

    MÄ to přijde taky divný, ale na tom foru to zmiřují­ jako nejlepÄí­ možnost na zabití­ ninji. Asi to bude fakt chtí­t otestovat.

  2. Btw jak uz byloreceno nema to dedai takze staci kdyz zmackne tlacitko....furt dokola....(na 3 moje on 1....)

     

    zajma me hlavne pvp....na gw kdyz mam suport sanci nema

     

    taktez hlavne gun ....co je mi platne ze assik projde kdyz ja ne??!!!(nespletly jste si topic?) btw maji prochazet jen mag skily...ja bych rekl ze gunovy mince jsou magicke a tudis kdyz nimi hodim mohl -mel by to byt magicky utok(bohuzel tam chybí­ u triple akcion jakykoliv dalsi popis)....pokud ne zbyva jen magick bulet...

    takze to vypada ze si udelam dalsiho guna s triple akcion jen abych se doszvedel jak to funguje

     

    Vypadá to, že Magic Bullet je skuteÄnÄ jediný Gunslingerův skill, který projde cicadou, ale ani u nÄj bych si nebyl úplně jistý, páÄ má jak MATK Äást tak ATK Äást. Triple Action sice spotřebovává coiny, ale to z nÄj určitě nedÄlá mag. attack. To tÄ ti ninjové tak Ätvou?

     

    Edit:

    Tak podle tohohle by skrz cicadu mÄl skuteÄnÄ jí­t Magic Bullet a prý i Bull's Eye a miny.

  3. Eh nenahazuje se instantnÄ? A jako bonus ho tí­m posuneÄ kamsi do háje, takže za ní­m musí­Ä bÄhat jak blb pokud ho nemlátí­Ä u stÄny.

     

    Nevim jak v PvP, ale na GW to posunovaní­ nefunguje, pouze vykrývá ty 3 íştoky. Ale je fakt, že nemá cast time. Pak už je to o tom, kdo rychleji kliká.

  4. Nevite/ nemate vyzkouseno zda triple akcion projde na cicadu u ninji? magick bulet by mela bez problemu projit ... :wub: ...snad

     

    -Je to trosku pech ....na ninju nic poradneho asi gun nema pokud ta triple akcion neprochazi....nebo mu nedojdou sp.... :D

     

    Tak cicada blokuje jen 3 íştoky a než ji znova nahodí­, můžeš ho mastit čí­m chceš, takže bych v tom problém neviděl ;-)

  5. Divny, to spis vypada, ze se pokousis hru spoustet ve Full Screenu, nez v okne. Jinak by se vubec nemel monitor snazit zmenit rozliseni. Zkontroluj nastaveni v Setupu. Pokud to tam je spravne, zkusil bych pokoumat nejaky nastaveni v ovladacich. Pokud se to udalo jen zmenou monitoru a software jsi nijak nemenil, zkusil bych pouzit digitalni kabel misto analogovyho (nebo naopak) pripadne hledal jinou hardwarovou botu :)

     

    V setupu sem se taky rejpal, vÄe by mÄlo byt ok. Ale zkusí­m vymÄnit ten DVI kabel za analog.

  6. Mám takový vcelku zají­mavý problém. Poří­dil sem si nový monitor (wide LCD) a od té doby, když spustí­m RO tak mi přes obrazovku jezdi černý pruhy a pak obrazovka na několik vteřin zčerná, vrátí­ se zpátky, zase zčerná až nakonec zčerná nadobro, musim tak hru vypnout pomocí­ ALT + F4, pak se to vrátí­ k normálu. Ovladače ke grafárně (FX 5600) mám aktuální­. RO spouští­m v okně v rozlišení­ 800x600. Původně sem myslel, že mi odchází­ grafárna, ale u ničeho jinýho mi to nedělá a jinou grafárnu k dispozici nemám, tudí­ž nemůžu ověřit, zda odchází­. Netuší­te někdo, čí­m to může být? :):)

  7. Ted sem si vsiml v databasi jakehosi Thunder-P. Mela by to byt brokada s atk 80 a aspd srovnatelnou s handgunama. Zkousel to nekdo? Ma smsl treba na zaklade tehle zbrane zalozit agi/dex build na brokadu? Ono mit aspd srovnatelnou s handganama a skilly na brokadu by mohlo byt celkem zajimavy.

  8. Dost ste mi pomohli, ani sem necekal ze se tu to tak rozproudi. Jinak s tim jestli pure hazece nebo nejaky to kombo se shadow sem si rikal, ze kdyz namaxuju hazeci skilly, tak mi i tak zbyde celkem dost bodiku tak by se nejaky mohli narvat do shadow vetve. Mimoto asi nepojedu vubec throw zeny pac mi to na PvM prijde jako vyhozeny prachy a v PvP smrdet nebudu. A jelikoz teda hlavni staty na hazece i na shadow sou str a dex tak v tom nevidim problem.

  9. Na severu sem si par ninju vsiml, ale vsichni to byli "ti kouzlici". Me by zajimalo jestli nekdo jede ninju primarne zamerenyho na hazeni a pripadne jaky s tim ma zkusenosti. Jednoho si zkousim rozjet a zaboha nemuzu vymyslet nejakej kloudnej build. Je mi jasny ze hlavne str, ale co pak? Nekdo rika dex a nejakou vit, nekdo agi a dex...

×
×
  • Create New...