Jump to content
Reborn fórum

XOYA

Supporters
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by XOYA

  1. Co se Majka týÄe, Kushina mu to připomí­nala. A tobÄ jsem to připomí­nal dost zrána =) A to jsi tam jeÄtÄ potom nějakou tu hodinku byl =P
  2. SamozřejmÄ se přidávám ke gratulaci k dalÄí­mu roku chodu tohohle serveriku. Je fajn že funguje a baví­. Ale zároveř bych si chtÄl troÄku pobreÄet, páÄ mi přijde troÄku smutné že ani jedno GM (A to dnes minimálnÄ jedno bylo na herní­ postavÄ skoro celý den) nebyl oschopné přes broadcast alespon něco napsat.. Takže Gratuluju Reborne, už je z tebe velkej kluk.
  3. XOYA

    Sraz

    Asi se taky přijedu podí­vat... na paintball/Ätyřkolky mÄ ale nepiÄte
  4. XOYA

    Sraz

    Brno.. tam dojedu, jinak je to vÄechno moc daleko =D termí­n je mi ukradenej.
  5. Jenže u nich je ten rozdil podstatnÄ lí­p vidÄt Jinak ID by bylo asi nejlepÄí­
  6. Mithe řeknu ti to takhle, nápad je skvÄlej, je to zábavný, chudák novic mezi argioapama a tak, je mi ho lito =D Ale k tÄm odmÄnám. KlidnÄ aÂť jsou eventy bez odmÄn, mnÄ to nevadí­, dÄlám to abych se pobavil ne si namastil kapsu. =) KaždopádnÄ, když budou odmÄny, promýÄlejte to předtí­m, aby pak jiní­ hráči nebyli zklamaní­ že nÄkdo za stejnou práci má to a jinej ono... Je to jako tehdy s Vánocema. 5 ORB, pak 3 a pak jedna... porovnejte si ty Äance, a to jak se asi museli hráči co za stejnou práci dostali o 4 ORB miř. Myslí­m že je to troÄku mrzelo. ToÂť vÄe k odmÄnám.. Doufám že Vás vÄeobecný chování­ nás hráÄu moc nenas...nenaÄtvalo.. Jinak dí­ky za event, je to legraÄní­. Hurá hledat a hádat!
  7. No jo, ale na to už je pozdÄ.. představ si ty stí­žnosti zas.. jak vždycky.. =) No ale jinak. Hurá!! Jdu eventit, dí­ky =o*
  8. Tak ja neví­m no, je to každýho vÄc že nežije a jen paří­. MnÄ třeba zas tak moc nevadí­ že to nÄkdo dÄlá třeba 2x. AÂť si to dÄlá když jen sedí­ u PC, Äte mnÄ že si to hodnÄ lidi neudÄlá ani jendou, páÄ si nÄkdo postÄžuje a vypne se to. To mnÄ mrzí­ no.. =/
  9. Jo jo, člověk si řek, že si udÄlá pří­jemný den a dí­ky nÄkerým si muže akorat tak poplakat že zas vůbec neví­ co se dÄlo =/
  10. To je tak když lidi furt musej něco ochcavat =(
  11. To je Äkodá! ChtÄlo by to s ní­m na něco navázat, třeba že půjde vymÄnit za něco pÄknýho, co vidí­ i ostatní­ hráči. =) Ale je to pÄkný dárek, to jo. DÄkuju moc =)
  12. Velká pochvala pro celý GM tým. Moc se mi to lí­bí­.. Je to sice chvilkama pruda, ale pÄkný. Velké + =) Mimochodem, k cemu se dá zneuží­t onen iPod? =)
  13. Jo jo, ÄtÄstí­ že jsou hodní­... Jak tak celej den sleduju main a podobné vÄci... je mi z toho na blití­... Furt je to jen "a kdy bude to a kdy tamto"... "a už to bude?" Grrr! Fakt, vykaÄlat se na vás. Ano, taky se tÄÄí­m, ale nebuzeruju furt vÄechny okolo... ;-) Tak se tÄÄte v klidu, tak jak nÄkteří­ dalÄí­ rozumní­ hráči. =)
  14. Když budu mí­t ÄtÄstí­, snad se taky objeví­m. =)
  15. Ja nikomu nic neznechucuju, jsem rad ze to pro nas delate a nerikam ze je to spatny, ani nic podobnyho. Jen jsem podotkl, ze tech potvor tam je opravdu malo... tot vse... Ale asi mas pravdu, je brzo na to delat zavery... budu drzet hubu a krok.. a tesit se co se bude dit dal ;-) =)
  16. To bych velmi rad, ale vzhledem k poctu potvor je hunteni tech xichtu nemozny ;-)
  17. jj.. clovek probehne mapu a ma za sebou bud nic nebo familiara a whispa.. desne malo potvor tam je...
  18. Jo jo, taky jsem si posledne s majorousem pokecal, ale asi mi na me krasne slova "ssssddd" nechtel odpovidat =) Fakt by bylo supr, kdyby se to vratilo jen na ten mezernik. ;-)
  19. Sim o vyřazení­ z eventu, není­ to onÄo... ProstÄ mÄ to nějak nebaví­. Dí­ky a uží­vejte si to ;-)
  20. Tak tady tohle jsme utvořili... My jsem malí­ draci, máme ostré zoubky, drápky, nemrtví­, démoni, andÄlé a brouci, bojí­ se nás už zdálky. Bijeme se dlouho, do poslední­ho dechu, nepřátele pobijeme, jak malinkou blechu.
  21. Ahojky, já bych chtÄl podotknout, že hunty jsou opravdu skvÄlá vÄc, ale napří­klad Sacrifice crusader, nemá Äanci něco huntit, jak jistÄ samy uznáte, prostě na to nemá sí­lu. Dí­ky tomu mne napadl nápad, že by možná nebylo Äpatné, aby když je člověk v partÄ, tak se mu nepoÄí­taly jen monstra co zabije sám, ale aby se to sdí­lelo i s ostatní­mi Äleny... Napří­klad já když budu Sacri crus a budu v partÄ třeba s nějakým knechtem, priestem hunterem a podobnÄ, tak se nebude poÄí­tat jen to co zabiju já, ale i to co zabijou oni..Myslí­m že by to bylo fér vůči postavám, co mají­ podpůrný build a samy nic nezabijí­.. Mám s tí­m pří­jemné zkuÄenosti i z jiných mmorpg. JeÄtÄ mimochodem, ví­m že mi můžete ří­ct, zabí­jej to s jiným charem, ale jde tu o to že co na to pak můj malý chudáÄek crus? =) Tak zatí­m dí­ky, snad to nějak vyřeÄí­me (vyřeÄí­te).
×
×
  • Create New...