Jump to content
Reborn fórum

Doctor1

Supporters
  • Posts

    110
  • Joined

  • Last visited

About Doctor1

  • Birthday 7.8.1988

Contact Methods

  • ICQ
    349208113

Profile Information

  • Gender
    Male

Doctor1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Zdraví­m, chtÄl jsem si na nový poÄí­taÄ nainstalovat Reborn, ale nechce se mi to rozjet. Pí­Äe mi to chybnou hláÄku "Chyba k připojení­ k serveru", po zadání­ přihlaÄovací­ch íşdajů. Mám novÄ stažený balí­Äek Reborn-Full a mám i plnÄ opatchováno. Nastavení­ jsem si dával stejné, jako mám na starém poÄí­tači. Jen pro doplÄní­ mám OS W7-64 bit a NET Framework 4.0. Dí­ky za odpovÄÄ.
  2. Doctor1

    TODO

    nove exe mi vyhodi tohleto http://img821.imageshack.us/img821/4872/exeg.jpg, neslo mi zrusit jinak, nez pres Spravce uloh. A neslo by zakazat v nove SVN Mercenary System? Podle me to kazi hru, tak jako homunculove.
  3. Doctor1

    Sraz

    Brno nebo Ostrava. V Brnu jsou taky Svijany a v Ostrave je samovycepni restaurace U Doktora a maji tam Radegast, na ten nedam dopustit
  4. Kratce a jednoduse VUT FAST.
  5. Dodelani guild dungu. Asi to nejlepsi z tech moznosti.....pro me samozrejme.
  6. 1. Ne, staci je uz dispell nejde redukovat MDEF 2. Ne 3. Ne 4. Ne 5. Ano, daji se dobre pak vyuzit jidla pri vareni 6. - 7. Ano 8. Ne 9. Ne
  7. Hmm me to taky nejede, ale to bude nejspis chyba u poskytovatele, lepe receno O2, pac mi jede vse krom RO, CP a ICQ, jinak na strankach rebornu vidim ze server vpoho bezi a je online neco pres 300 lidi.
  8. Me zase po stahnuti, rozbaleni a opatchovani klienta hra nejde vubec spustit, ani pres Patcher ani pres reexe.exe. Vubec nic se mi neobjevi v procesech. Zkousel jsem Dll verze, Dll verze - RO Ext i Exe verze, nic neslo. Mam 32 bitove Visty. EDIT: Tak jsem to predelal znova a jede to vpohode, zadne chyby.
  9. Od toho 22.8. bych mel mit volno, takze nejspis prijedu taky.
  10. Doctor1

    Odkud jste?

    Pres prazdniny Orlova, mesto blizko Ostravy, jinak Brno.
  11. Mam problem s ROckem, jeste rano kolem pul 10 mi to jelo vpoho, ale pak odpoledne kolem 13 hodiny uz mi to hlasi chybu "Server te odmitl" . Nevite co s tim?
  12. Staci spustit Setup, ktery mas ve slozce s ragnarokem, tam si upravis jakou velikost okna chces mit, popripade nahodit full screen.
  13. Přesne tak, takže pro mÄ taky nebude problém dorazit.
×
×
  • Create New...