Jump to content
Reborn fórum

tomasv

Hráči
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tomasv

  1. ChtÄl bych se zeptat,jak na tom je Battle RG v pvm,MvP v porovnání třeba s RK? PřípadnÄ jaké staty a skilly by jste doporučily? Dík
  2. Po delší dobÄ sem si nalogl champa a zkusil pár MvP a jsem nemile překvapen jakýma úprava prošla Asura. Před renewalem jsem dával lexavanou asurou 550-600K,tÄÄ kolem 300K(dva Incubusové,+9 pánev s abysema) Šílenej cast time nejen na Asuru ,ale i na ostatní skilly vÄetnÄ tÄch manželských. Velká prodleva mezi berynama. Omezení gospelu a kissu. To jsem zkoušel jenom MvP ani si nedovedu představit jak by to vypadalo na GW/BG. Proto by mne zajímalo zda toto nastavení je finální?
  3. Opravdu potřebuješ stun-proof? Na jakých MVP bys to využil? Doppel? Lady Tanee? Kraken pokud se nepletu? Podle mÄ je toto zbyteÄnost a nedával bych více než 51 base. Sura má velice dobrej HP násobiÄ a je škoda ho nevyužívat. Důležitost DEX pro MVP shuru je na 2. nebo 3. místÄ po STR, zároveř s INT. VidÄl bych to (a plánuju to tak) nÄkde mezi 100 a 110. Přez 110 už jsou ty body extrémnÄ drahé. Nemá mýt renewal asura fixed cast time?Potom by DEX byla celkem k niÄemu,reskepktive by stačila kolem 50-60,dokážu si představit pure MvP build i s 1 dex.
  4. Takže po menších hrátkách s kalkulátorem mi vyšlo něco takového:http://calc.irowiki.org/?cbbcAaYb6abbdbWblaoaiaapojaFaFaFaalkgdTaaaaaaiJdWd7dWwjnxc7lsaalHaanMbNnMbRaeeaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa teÄ ještÄ domyslet skilly:)
  5. Zdarec, přemýšlím,že bych rozjel MvP Suru,ale dlouho jsem tu nehrál a nemám přehled o nejnovÄjším equipu.Díval jsem se jaké buildy se jedou na zahraniÄních serverech a možná bych zkusil něco takového: 104 str+6 1 agi+8 92 vit+5 100 int 91 dex+7 45 luk STR 110 -mám +3str dia.robu a dia.ring s mantisem,nevím jestli s tím mám poÄítat do buildu a jít na 120str. VIT 92+5 jestli se dobře pamatuji tak to zaruÄuje imunitu na stun? INT 100 imunita na mrznutí? DEX 91+7 málo nebo hodnÄ pro MvP? LUK 45-přidáva atk,vyplatí se na rebornu?
  6. tomasv

    Renewal klient

    S jakou verzi RCX si rozumi renewal client,protoze mne to hazi chybu hned pri spusteni.
  7. tomasv

    Battlegrounds

    nešlo by předělat rozdělování badge třeba podle počtu skillu za jedny bg ,protože třeba já u champa se nedokážu dostat do plusu s badgem,takže sem rád ,když mne zbývá na poty.
×
×
  • Create New...