Jump to content
Reborn fórum

Takashi

Hráči
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Takashi

  1. Tohle bylo prodiskutovano a v tehle dobe se to neresi, protoze je na nasem serveru ted jina prace a to nastaveni nasich vlastnich GW plus dalsich tisic veci. Kazdopadne bych toto nechal spise na Zari, kdy se lide vrati z dovolenych a bude na to vice prostoru, lidi atd :).

    Takhle, s k3dtem sem si vymÄnil nÄkolik PM a psal, že má volný server. Nevim, kde ho vzal a k Äemu má sloužit. Každej si pod tim "GW server" představí­ něco jinýho. Já zpestření­, protože RO je jako hra neaktraktivní­, moc lidí­ nepřibývá, staří­ hráči to mají­ okoukaný, zaÄí­nat se nikomu na ní­zkym ratu nechce (aby se smí­sili třeba s tÄma tady nebo u nás). Vůbec mi nejde o nějaký meziservrový boj, kdo je lepÄí­ a tak. Muj oblí­benej char se na eAthenÄ chová asi jako jeho 2nd class verze u nás, je nezábavnej, takže bych si to asi ani neužil. Ale zpÄt k tématu, já tak max dokážu udÄlat NPC, ale to každej, když zjistí­, jak je ten kod jednoduchej. ToÂť tak moje jediná pomocná ruka k tomu, aby se to rozjelo. UdÄlal sem jen tu anketu, nevim, co je v pozadí­. A vycházel sem z toho, že k3dt psal o volnym servru k dispozici u nás na foru.

  2. Dobrý den,

    prosí­m, aby možnosti vybí­rali jen lidé z Rebornu. Takováhle anketa je už u nás, aby se zjistila nálada jednotlivých servrů.

     

    Cí­lem tohoto topicu je zjistit náladu hráÄů a jestli má cenu se do toho pouÄtÄt - vytvoření­ servru pouze na GW, kde by se utkali lidé z CzechRO i Rebornu (v Äož doufam, že by to bylo pro obÄ strany zpestření­ bojů), které by byly zadarmo, třeba 2x mÄsí­ÄnÄ. Vymyslet nějaký systém (třeba jako ligu) nebo prostě GW pro zábavu. Na turnaji to mÄli pÄknÄ udÄlaný a udÄlat NPC na max lvl a podobnÄ... Nevim, jak přesnÄ to funguje u vás, pořádnou představu taky nemam (myslim ty GW). K3dt (u nás) v poturnajovém topicu psal, že volný server má. Překopí­rování­ nastavení­ je otázkou chví­le, naprogramovat NPC je vzhledem k jednoduchosti kódu taky v pohodÄ. Jsem jen aketář, aby se zjistilo, jestli se do toho mají­ povolaní­ lidé pouÄtÄt a zprovoznit to.

     

    KaždopádnÄ platí­ následují­cí­:

    NejdůležitÄjči je první­ otázka (ano/ne).

     

    Druhá je spí­Äe informativní­, protože se o tom může diskutovat a pokud bude zájem a rozjede se to, tak se lidé budou muset domluvit, aby to vyhovovalo co nejvÄtÄí­mu poÄtu lidí­.

    - Když si vemete, že ty GW budou často, nebudete chtí­t hrát tady, protože musí­te vydÄlávat, utrácet vÄci a tak.

    - Bohužel to taky určitě ztratí­ na atraktivitÄ a pocitu z GW a bude z toho jen klikání­, na který ani moc nevzpomenete. Boje bez duÄe, adrenalinu, protože asi o nic nepujde.

    Třetí­ otázka je taky čistÄ informativní­. V podstatÄ na tom nezáleží­, ale něco málo to vypoví­. Domní­vam se, že když lidi projeví­ zájem, tak jim to nakonec bude i jedno (aspoř u nás to tak vypadá).

     

    OpÄt připomenu, že jde o zjiÄtÄní­ chuti lidí­ íşÄastnit se toho, aby se to nedÄlalo zbyteÄnÄ (a že já s tim v podstatÄ mam spoleÄnej jen ten průzkum).

  3. Jak sem postřehl, můžete brány opravovat okamžitÄ. To je naprostá pitomost a neřikejte mi, že to nejde vypnout. U nás prostě prorazí­te bránu a dokud neseberete hrad nebo neskonÄí­ GW, tak tam ta dí­ra pořád bude. Jestli nemáte 5 min cooldown na opravu Äutru, dalÄí­ hovadina. ÂŽe je eAthene blbÄ nastavená a Champové maj delaye na určitý skilly a jde s nima jen Asura, tak se nedivte, že za to hraje každej druhej. TeÄka taková osobní­ vsuvka: Nechápu, jak tady může to povolání­ nÄkoho bavit, mimo GW zábavnost nulová, protože delay na nejdůležitÄjÄí­ vÄc a stává se z toho jen jednoskillový povolání­ (konec vsuvky). Em... Se Satan Morrocem přiÄel nebeskej eqp pro Asuráky, takže ručit Assu.. No nevim, nehraju tady, ale jestli chcete udÄlat hrad dobytelnym, tak nesmí­te mí­t povolený stavÄní­ rozbijtejch barikád. ÂŽe Champové budou snapovat na Äutr, aby ho zničili, to je taktika. Ale jedna otázka, abych si mohl rozÄí­řit sloupeÄek o blbym nastavení­, pokud bude kladná odpovÄÄ. Když řikáte "skákat", to jako nemáte delay po Snapu na Asuru?

  4. V skratke to vtedy na czechro vyzeralo nejak takto ^^

     

    24_asdf.jpg

     

    EDIT: Inak pekné video :shifty:

    He he, tenhle post se mi zalí­bil, a když už tady je, tak Vám sem rovnou dam jedno video z toho, jak to probí­halo z pozice íştoÄí­cí­ch, takže ta 72 Älenná aliance - Last Samurais (logo SS, tam sem i já - normálnÄ je jiný) a Shokei (půlmÄsí­c). 390 MB : 35 minut (upload je divnej, nÄkdo možná bude mí­t problém s DL - u nás na CzechRO mÄli dva lidi ze Slovenska, ale radči to zmí­nim).

    Omlouvám se, že vám to tady Äpinim, ale ty videa sou pak zahrabaný ve "sklepÄ" a nikoho to nezajmá. Naví­c sem to uploadoval před 14 dny pro kamaráda a když vidim ten post.

     

    Jinak zpÄt k hlavní­mu poslání­ topicu: PÄkný, bojový, hudba fajn (ale to je o vkusu). Jen teda pro nÄkoho, kdo na tÄch GW nebyl, tak právÄ o průbÄhu moc neřekne, ale každej dÄlá video za jinym íşÄelem (tim nemyslim, že bych tam dával každej průbÄh hradem, ale nějakej 1vs1 boj třeba s HP bych tam klidnÄ nechal). Jinak vy tady máte sice kvalitnÄjÄí­ videa (myslim obrazovÄ), my kolegové od vedle se snažme držet zhruba tÄch 11 MB na minutu. :)

×
×
  • Create New...