Jump to content
Reborn fórum

Lizarra

Supporters
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lizarra

  1. No vyloženě o ně přijít nechci, ale teď ihned je expit nemusím, na to tam mám dost jiných Takže jestli se ti hodí, zkoušej, já si je pak převlíknu.
  2. Tak jsem opětovně zkoušela přehlášení, zjistila jsem, že po pádu se musím přihlásit nejprve na funkční účet a pak mi nezpadne klient hned při přihlášení. Jinak jak se přihlásím, nedostanu se v postavách dál než k 1-6 a pak 10 a 11. Saneka je na pozici 7 a pokud chci další (osmou) postavu, tak mi klient zase spadne, stejné v případě postupu zpět od postavy 10. Při dalším přihlášení na stejný účet, klient opět padá. Jinak když pominu to, že se nedostanu na všechny postavy, ve hře jsem nezaregistrovala nic nefunkčního.
  3. Děkuju Edit: he, první přihlášení to vzalo, dokud jsem nedošla k Sanece, stejnej problém a buch.
  4. Já se ani k postavám nedostanu, zbuchne to předtím, ale reset můžu zkusit. Edit: zresetována nejaktivnější postava a při přihlášení to zahlásí chybu a k postavám se nedostanu.
  5. Ahoj, tak se taky přidám s hlášenýma chybama. Instalace nebyla dokončená, odkazy mám jen ve startu, nikoli i na ploše, při instalaci to hodilo hlášku: a padla, instalace se tváří jako nedokončená a vypnutá. následně při spuštění a přihlášení to opět vyhodí hlášku a zbuchne celého klienta: Při úpravě nastavení, zase chybová hláška, nastavení není uloženo a klient zbuchne. instaluju na D: Navrhované úpravy jsem zkoušela a pořád se klient chová stejně
×
×
  • Create New...