Jump to content
Reborn fórum

Tasartir

Supporters
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About Tasartir

  • Birthday 6.9.1987

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

360 profile views

Tasartir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ellianna se omlouvá a předem upozorřuje, že osud dneÄní­ho termí­nu je nejistý. Má technické problémy - připojení­. JeÄtÄ zbývá relativnÄ dost Äasu, třeba problém odezní­, kdo ví­.
  2. Slí­bil jsem vám fotografie z eventu, tak tady jsou: http://grurg.cz/image/tid/37
  3. Snaha o co nejvÄtÄí­ pokrytí­ možného rozsahu.
  4. Tak a stalo se přesnÄ to, co jsem věděl už od zaÄátku. ObÄ dvÄ budí­cí­ mÄtody na mÄ byly krátké - a to jsem se jistil zvukem z PC speakeru. Omlouvám se vÄem, kteří­ na mÄ Äekali - zkuste mi napsat a dohodneme náhradní­ termí­n.
  5. Od žádného kola se neodehrál ví­c než jeden termí­n. Postupky se dokonce nehrály jeÄtÄ ani jednou. UrčitÄ stihneÄ, neboj, snažili jsme se to co nejví­c rozprostří­t. Pokud by ses přesto nemohl zíşÄastnit ani jednoho, žádné postihy tÄ neÄekají­, započítají­ se ti body za kola, kterých ses zíşÄastnil.
  6. Výsledky dneÄní­ho kola: http://spreadsheets.google.com/pub?key=rhO...sPFVQ&gid=4
  7. Tí­mto vyhlaÄuji konec napadání­. DalÄí­ pří­spÄvky na tohle téma budou warnované. Pokud se nÄkdo cí­tí­ ukřivdÄn nebo ublí­žen, napiÄte mi prosí­m soukromÄ.
  8. Dostal jsem po kole PM, že se odlhaÄujeÄ z turnaje, bek niÄeho konkrétní­ho (jenom letmá poznámka ve smyslu že když k tomu teda máme takovej pří­stup.. - z toho skuteÄnÄ nijak moudrý být nemůžu.) Až Šafránka se ozvala s nÄÄí­m, Äeho se dalo chytit.
  9. Výsledky dneÄní­ho termí­nu na svém tradiÄní­m mí­stÄ.
  10. PřesnÄ tak. Tvůj hod je 2, to je ten, který se poÄí­tá. Druhý hod byl jenom pro orzhodnutí­, komu udÄlit bod. StejnÄ tak to bude v ostatní­ch kolech, poÄí­tají­ se jenom hody do základní­ho poÄtu, ne už ty kvůlli rozhozu, co jsou naví­c.
  11. SubbKnight: 1 bod, omlouvám se. PrůbÄžné výsledky opraveny.
  12. A jeÄtÄ něco, prosí­m Harpiji, aby mi napsal jméno postavy, kterou má v soutÄži.
  13. Tak, konec přihláÄek, zde je seznam s průbÄžným celkovým poÄtem bodů. Ashlinelka 0, Auraiya 1, BloodyMARY 0, crook 0, Dart Red 1, Enea 0, enia 1, Harbinger 0, Hexen 0, Jerome David Salinger 0, JimboSlinger 0, knigt 1, kriziak 0, Laathos 0, Lisianthus 0, Morgaine 0, Mytsuomi 0, Natalka 1, ochrance 1, orkenzo 1, Šafránka 1, Shiriku 1, Solomon Short 1, SubbKnight 1, Suxlag 1, Sways 1, sweetleming 0, taekwOn 1, Tora 0
×
×
  • Create New...