Jump to content
Reborn fórum

enia

Supporters
  • Posts

    141
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by enia

  1. Všechny přístupové blbůstky (klíče, vstupenky,...) do různých lokací, které pro nic jiného použitelné nejsou, dát váhově na 0.

    Lucifer's Lament, Feudal Lord Permit, Membership Card, Luxurious Keycard, Continental Guard Paper

     

    (a další).

     

    Člověk by nemusel je neustále lovit někde v kafře, když kvůli nějakému eventu či jinému úkolu nesmí mít u sebe váhově nic. Samozřejmě tyto předměty při oněch eventech apod. nemůžou nijak přispět k plnění.

  2. Pokráčko pokráčka bude? Jen ještě takový postřeh nebylo by od věci dodat kafru na tu mapu s automatem a krabici + zpětný warp páč člověk bez ucha to musí řešit resetem pozice... Jinak předpokládám, že se se mnou má bavit prozatím jen "automat" - krabice nijak nereaguje. :)

     

    na které mapě je automat a krabice? resp., dá se někde najít nějaký návod, co už a jak je v tinkerování funkční?

  3. Dala jsem obojí naráz.. Přece jen, nÄkomu jde TS, nÄkomu mumble, nÄkomu obojí. Je dobré mít třeba jako hlavní TS, ale pro ty, kterým prostě nefunguje ne pro lenost si ho založit, ale z nějakého technického důvodu, aby se na hru s ním mohlo na mumble. Mám obojí, preferuji TS, ale sama mám zkušenost, že to občas potřebuje tu eventualitu. Takže je spíš otázka, zda by to nebyla zátÄž pro server, mít možnost obojího.

     

    Co se týÄe VT, NE ! z nÄj jsme utekli na TS ještÄ dřív, než bylo VT oficiálnÄ zrušeno, prostě proto, že VT je ménÄ technicky vyhovující :)

  4. Kdyz naklikám zbrani skilly, napr. mass heal, nejakou dobu trvá, než ten mass heal začne fungovat. Po relogu funguje okamžitě. Je to ok?

     

    Nemusíš čekat na relog, stačí zbraň sundat a opět obléci, tím se aktivuje.

  5. Ahoj, na PM jsem dosud nedostala odpovÄÄ, tak se radši ozvu i tu:) Už jsem nÄkolikrát chtÄla hádat puzzle, ale nikdy se mi po prokliku neotevře.. Co je potřeba pro to, aby proklik fungoval?

     

    DÄkuji za odpovÄÄ ;)

  6. Ahoj, do tÄch dvou nových okének v BM, které by mÄly sloužit jako možnost sledovat, kolik mám zde nabindovaných itemů, nejdou vložit vÄci u "dalšího", tj. třeba gemy, což považuji za škodu, protože u HP, asi i profy a možná dalších je právÄ toto z nejpotřebnÄjších itemů ke sledování.

  7. Me se teda libi vic abych si se svyma penezma mohl delat co chci (klidne budu platit detem skolny, vic u doktora a zubare, sporit si na stari), a ne odevzdat pres polovinu platu statu, kterej jak vidime umi akorat "skvele" hospodarit a rozdavat.

     

    +1 :)

  8. u nas raz padol taky zaujimavy hypoteticky navrh (a hrozne kritizovany, mne sa vsak paci) - dat ludom poukaz na 500 korun ktory si do volebnej miestnosti mozu ist vymenit bud za hotovost alebo za volebny hlas. bola by som zvedava kolko romov, dochodcov a inych volicov lavice by po tomto opatreni skutocne svoj hlas odovzdalo.

     

    Tak k tomuhle bych se pridala, hustej napad:DD

  9. Vidí­m průbÄh podobnÄ:megalol:

     

    Jinak ja jsem taky dost skeptik, ale cí­tí­m zodpovÄdnost jí­t volit právÄ proto že každý nevoliÄ napomáhá tÄm manipulátorům co ovlivřují­ slabÄí­ povahy..

     

    Volit budu určitě pravici, jakou stranu přesnÄ to jeÄtÄ neví­m, ale přiklání­m se k tomu smÄru zaÄkrtávat jména z nižÄí­ch pozic v kandidátce.

     

    A co se týÄe poplatků... Myslí­m že nejdůležitÄjÄí­ je uvÄdomit si, že zemÄ se nějak vyví­jí­ a je otázkou, kde má brát pení­ze... nÄkde se vzí­t musí­ a záleží­ na čikovnosti tÄch nahoře, jak rozhodnou kolik kde... Nemluví­m konkrétnÄ o poplatcí­ch za VŠ. Ale pokud jedna strana bere do íşst zručit poplatky tady a tamhle, je jasné, že bude muset buÄ je zavést jinde nebo vést stát do vÄtÄí­ a vÄtÄí­ zadluženosti.

  10. S velikou pravdepodobnosti dorazim. Podle zdravotniho stavu bych i brala si zkusit paintball :DDD (ridit neumim, nevim jestli je to potreba namotokary tak k tomu se radeji nevyjadruju:D)

     

    Edit: Myslim ze s nejakym skrtanim neceho jen kvuli tomu ze zatim se neprihlasilo dost lidi je jeste brzy... Do akce je casu jest emoc a ne mnoho lidi muze tusit jak bude mit tam volno, kor kdyz jeste neni ani termin dany.

  11. No mna by zaujimalo zapriklad kto u Vas hral za snipa (schranformator?) ten detect je fakt dobra vec. (ked uz rypes, pretoze dobre vies preco sme vystriedali 2 gildy, kvoli aktivnemu urgentu)

     

    No vidis, to jsem opravdu nevedela :D A ano, schranzik... a ten detect fakt nemel sanci stihat...

  12. A jeste drobnost.. ze bychom vyhlasili soutez v tipovani za kterou guildu pujde ta skupinka lidi co stridaji guildu kazde gw ted?:DDD (predpredposledne FF, predposledne Lemon, posledne LEH)

  13. Milte ja te chapu:) ale ne ty nas:DDDD

     

    P.s.: kdyz my mame hrad a vypada to ze kempime, zalezi na rozhodniuti zda tam cekame kdo nabehne nebo tam je jen cestna straz a zbytek si hraje vedle.. ono hooodne zalezi na situaci ktera na tech gw je.

     

    Crashi:D ten konec a otazka.... meli jsme jedineho snipa, ktereho jsme nechteli ztratit a pastil do dalky... tj na detect proste uz nestihal:D (nerikam co je lepsi, ale proste tohle byla ted taktika a nakonec to vychazelo:))

  14. Ne? Podle toho jak mi to bylo vysvÄtleno, tak IP funguje asi takhle:

    1 - obejde def

    2 - dmg se vynásobí­ celkovou def/100 (poÄí­táno def + vit def)

     

    Tzn ice pick na empo dá 70% dmg a ignoruje def. Což je jako kdyby neignoroval def a dával 17% naví­c. To už lí­p vyjde zbrař se srovnatelným atk a orc skeletonkou.

     

    Nejsem si jista zda jsi mi porozumel... nerikam ze neni lepsi zbran.. ale pokud zadnou lepsi nema pak pouziva tuto. Na tom mi nic spatneho neprijde, lepsi jak pouzivat horsi...

×
×
  • Create New...